{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 20. oktoober

Foto : unsplash / Brigitte Tohm    Jäära horoskoop Mis ...

Foto : unsplash / Brigitte Tohm

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis pead sa täna valmis olema elukaaslase kriitikat ning süüdistusi kuulma, sest ta ei pea su käitumist õigeks. Töö juures võib mõningaid muutusi ette tulla. Tervise seisukoha pealt peaksid sa praegu olema heas vormis. Katsu ainult iga päev leida ka aega iseendale ja puhata. Rahalise külje pealt ära unusta, et kui sa kulutamise pealt kokku suudad hoida, paraneb su enesetunne märgatavalt. 

Väike nõuanne: ära võta täna kõike isiklikult


Sõnni horoskoop

Kui sa oled vallaline ja igatsed paarisuhte järele, siis mõtle veel järgi, kas see ikka on see, mida sa soovid. Töö juures on sind ees ootamas üsna stressirohke päev. Tervise seisukoha pealt tunned sa praegusel perioodil suuremat väsimust ja stressi. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis läheks kõik paremini, kui sa võtaksid midagi ette.

Väike nõuanne: selle asemel, et karta ja muretseda, mõtle ainult sellele, kui kõik hästi läheks.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sul raske leppida sellega, et teisel inimesel võib ka peale sinu muid soove olla. Töö juures oled sa väga ettevõtlik ja suudad suuri asju korda saata täna. Tervise seisukoha pealt peaksid sa eemale hoidma negatiivsetest inimestest. Rahalise külje pealt võib juhtuda, et sa muretsed liiga palju oma rahaasjade pärast, ära käitu liiga ettevaatamatult ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: sa ei saa nagunii kõike kontrollida, sellepärast ära muretse nii palju.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus praegu liiga palju stressi aga sa ise ei saa sinna mitte midagi parata. Ja see ärritabki sind. Ole kannatlikum ja kohandu paremini iga olukorraga. Töö juures keskendu paremini oma töökohustustele ning ära seo end asjadega, mis sinusse ei puutu. Tervise seisukoha pealt oled sa küll heas vormis aga kannatad kergete masendushoogude all. Katsu rohkem liikuda ja sporti teha. Rahalise külje pealt katsu leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne : sa ei saa kontrollida asjade kulgu, sa saad kontrollida enda käitumist ja hoiakut.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Ära domineeri oma paarisuhtes liiga palju ja ära muutu liiga nõudlikuks. Töö juures valva, et sa kõikidest tähtaegadest suudad kinni pidada. Hoia oma tervist rohkem ja käi looduses jalutamas. Rahalise külje pealt hoia parem kokku.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis mõtle enne oma tegude ja sõnade tagajärjele, kui sa midagi teed. Töö juures oled sa endale seadnud väga kõrged eesmärgid, jätka samas vaimus, sa oled õigel teel. Mis puutub tervisesse, siis on su elu olnud viimasel ajal üsna stressirohke, õnneks nüüd hakkab kõik paremaks minema. Rahalise külje pealt ei ole midagi hullu küll juhtumas aga ära siiski kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ilusad asjad hakkavad juhtuma, kui sa eemaldud negatiivsusest.

 

Kaalude horoskoop

Armastus on sulle viimasel ajal palju halba teinud. Pane oma prioriteedid elus paika ning oota, kui olukorrad paranevad. Töö juures avaneb sul palju häid võimalusi täna. Tervise seisukoha pealt võid sa liiga palju muretseda. Katsu rohkem puhata ja lugeda head raamatut. Rahalise külje pealt ära osta asju, mida sa ei vaja. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: hoia oma eesmärke silme ees, see motiveerib sind.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegu peaks su elus olema suur rahu ja vaikus. Ära kaota lootust, kõik muutub varsti. Töö juures oled sa silma paistnud oma oskustega ning võib juhtuda, et sulle tehakse üsk huvitav pakkumine. Tervise seisukoha pealt hoolitse rohkem enda eest täna. Ja rahalise külje pealt ei juhtu midagi uut.

Väike nõuanne : tee keegi õnnelikuks täna ja alusta iseendast.

 

 

Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus olnud paremaid päevi, sa oled hetkel pettunud ja kaotanud igasuguse lootuse. Töö juures ei ole praegu just kõige kergemad ajad. Probleeme see sulle kaasa ei too aga sa ei saa alati ka seda, mida sa tahaksid. Mis puutub tervisesse, siis katsu rohkem puhata ja unusta välismaailm. Rahalise külje pealt ei maksa sul lootma jääda heale juhusele.

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa.

 

Kaljukitse horoskoop

Sinu paarisuhtes valitseb üsna pingeline õhkkond praegusel hetkel. Töö juures võid sa saada väga huvitavaid pakkumisi. Tervise seisukoha pealt katsu leida aega iga päev selleks, et liikuda värskes õhus. Rahalise külje pealt on tähtis, et sa pead oma eelarvest kinni. 

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju homse pärast ja naudi tänast päeva.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis unistad sa liiga palju ja muudad ise oma elu sellega raskemaks. Töö juures oled sa enesekindlam. Tervise seisukoha pealt söö rohkem köögi- ja puuvilju, mis tagavad sulle eriti praegusel perioodil vajalikud vitamiinid ja mineraalid. Rahalise külje pealt võid sa aga täna väga häid uudiseid kuulda.

Väike nõuanne: iga pingutus viib sind oma eesmärkidele lähemale, ära anna alla.

 

Kalade horoskoop

Armastuse külje pealt tunned sa end praegusel perioodil üksi. Töö juures läheb kõik nii nagu tavaliselt. Katsu hoida häid suhteid töökaaslastega. Tervise seisukoha pealt võib selg sulle kõige rohkem muret valmistada. Ja rahalise külje pealt ära unusta olla kokkuhoidlikum. 

Väike nõuanne: sa ei ela selleks, et teistele muljet avaldada.



Kommentaare ei ole