{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 18. oktoober

  Foto : unsplash / Svitlana Jäära horoskoop Sinu p...

 

Foto : unsplash / Svitlana

Jäära horoskoop

Sinu paarisuhtes võib täna ette tulla raskusi ja väga dramaatilisi hetki. Töö juures ei tunne sa end kõige paremini, eriti juhul, kui sa pead teemaks võtma rahaküsimused. Mis puutub tervisesse, siis võib sa praegu kurta ainult uneprobleemide üle ja seda tänu suurele närvipingele, mille all sa kannatad. Sa peaksid rohkem looduses käima ning spordiga tegelema. Ja rahalise külje pealt peaks kõik väga hästi minema.

Väike nõuanne: ära mine liiga tundeliseks töö juures.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära ära pane teistele inimestele sõnu suhu ja ära pane ta pähe mõtteid, mis pole tema omad. Töö juures võid sa tunda kerget segadust, katsu paremini keskenduda ning ära kuula kuulujutte. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda suuremat väsimust. Rahalise külje pealt võid sa kaalude erinevaid investeerimisvõimalusi.

Väike nõuanne: ära lükka oma unistusi kõrvale, sest iga päev võib tuua midagi uut.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oskavad su lähedased sulle küll head nõu muidu anda aga otsuseid saad ainult sina ise vastu võtta. Töö juures võid sa tunda end halvasti täna tänu kõikidele viivitustele ja takistustele, mis panevad su närvid proovile. Tervise seisukoha pealt oled sa täna väsinud ja peaksid võtma aega, et puhata. Rahalise külje pealt saadab sind hea õnn praegusel hetkel ja selle tõttu ei tohiks rahamured sind kimbutada.

Väike nõuanne: Ära lase teiste tujul oma päeva rikkuda


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt kardad sa, et su suhe ei vasta sinu ootustele. Töö juures katsu mitte ette võtta liiga suuri projekte. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda suuremat väsimust praegusel perioodil, ära unusta magneesiumit võtta, see annab sulle energiat juurde. Ja rahalise külje pealt on sul praegu head ajad käes.

Väike nõuanne: ära lase muredel ennast väsitada ja katsu mõtelda rõõmsamaid mõtteid.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis pole su elus just kõige paremad ajad. Liiga palju häirivaid tegureid on praegu tekkinud su ellu. Töö juures tunned sa suurt igavust. Sul on suuremad ambitsioonid, mida su praegune ametipost ei suuda rahuldada. Tervise seisukoha pealt läheb kõik hästi. Ja rahalise külje pealt ei ole sul midagi vaja karta, kui sa käid oma rahaga arukalt ringi.

Väike nõuanne: tee nimekiri kõikidest asjadest, mille üle sa tänulik oled ja sa saad rohkem seda, mida üle tänulik olla.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt hakkab su suhe natuke allamäge minema, katsu midagi muuta, et seda olukorda parandada. Vallalisi võib üksindus rohkem kimbutada aga ärge unustage, et enne kõike tuleb iseennast armastada. Töö juures avaneb sul võimalus suuri asju täna korda saata. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem enda eest täna hoolitsema. Rahalise külje pealt läheb kõik täna üle ootuste hästi.

Väike nõuanne: muuda oma muremõtted headeks mõteteks.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis sul on üha raskem taluda igapäevast rutiini ja üksluisust. Sa igatsed vahelduse järele. Töö juures peaks kõik hästi minema, kui sa suudad hoida keelt hammaste taga. Tervise seisukoha pealt peaks kõik su tervisemured hakkama kaduma. Ja rahalise külje pealt peaks su olukord tõesti paranema hakkama.

Väike nõuanne:  usu oma unistustesse ja vii need ellu.

 

Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei pane see sind praegu muretsema, kõik läheb nii nagu sa soovid. Töö juures võib aga täna raskusi ette tulla. Ja mis puutub tervisesse, siis peaksid sa tervislikumalt sööma ning hoiduma magusast. Ja rahalise külje pealt peaksid sa täna häid uudiseid saama.

Väike nõuanne: selle asemel, et uksi paugutada, mõtle enne oma tegude üle järele.

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib su kaaslane olla täna halvas tujus, las ta olla omaette ja ära tee välja. Töö juures ära tegutse mõtlematult ja ära ütle asju, mida sa hiljem kahetseda võid. Tervise seisukoha pealt magad sa praegusel perioodil halvasti ja tunned selle tõttu suuremat väsimust. Rahalise külje pealt on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kui sa tahad muuta oma elu paremaks, mõtle rohkem häid mõtteid ja usu inseendasse.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa väsinud sellest, et pead kogu aeg pettuma. Töö juures saadab sind aga hea õnn täna. Tervis ainult ei ole nii tugev nagu sa tahaksid, ära unusta enda eest rohkem hoolt kanda ning puhata. Ja rahalise külje pealt saadab sind hea õnn täna, kasuta seda targalt ära.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su mõtted praegusel perioodil rohkem tööasjadega hõivatud. Töö juures ära tee liiga suuri plaane täna, sest sa ei tea, kuidas asjad minna võivad. Tervise seisukoha pealt söö rohkem köögi- ja puuvilju, et varustada end vajalike vitamiinidega. Rahalise külje pealt oled sa ettenägelikum ja see on väga hea.

Väike nõuanne: kui sa muudad halvad mõtted heade vastu, muutub su elu paremaks. 

 

Kalade horoskoop

Sinu paarisuhtes valitseb üsna pingeline õhkkond praegu. Töö juures võib täna ette tulla viivitusi ja takistusi. Tervise seisukoha pealt tunned sa suuremat väsimust, tõenäoliselt ei maga sa hästi ja liigud vähe. Ja rahalise külje pealt on aeg investeerimiseks. Tee õige valik ja juba järgmisel kuul võid sa kasumit teenida. 





 

 



Kommentaare ei ole