{ads}

HIDE

Viimased

latest

Oktoobri keskpaik toob midagi väga ilusat 3 tähemärgi ellu

  Foto : unsplash / lilartsy Selle aasta sügisel on varuks o...

 

Foto : unsplash / lilartsy

Selle aasta sügisel on varuks oma osa häid uudiseid. Vähemalt saadab hea õnn kolme sodiaagimärki.

Kui sul on viimasel ajal olnud tunne, et sinu elus nagu ei juhtugi midagi või et mitte ükski su plaan ei õnnestu, siis võib-olla hakkavad asjad alles nüüd õiges suunas liikuma. 


Kaalud : õhus on armastust

Sellel nädalal peaks Kaalude ellu tulema palju armastust. Võib juhtuda, et sa kohtud kellegagi, selle ainsa ja õige inimesega, kellest sa oled kogu oma elu unistanud. Võib-olla ei jää see armastus kestma, võib-olla ei ole praegu õige aeg teie jaoks, võib-olla on teie vahel liiga palju asju, mis teid lahutavad. Kuidas ka ei ole, sa tunned ta ära ja ei unusta teda iialgi.



Ambur : sa õpid ennast armastama

Veenus, ilu ja armastuse planeet on nüüd ametlikult Amburi märgis. Ja see on väga hea uudis. Kui Veenus läbib sinu märgi, siis külvab ta su üle hea õnne ja eduga. Ta muudab sind atraktiivsemaks, vastupandamatuks ja ihaldusväärsemaks. Ja aitab sul olla iseenda vastu parem. Sellel nädalal õpid sa iseennast paremini tundma ja avastad, kui hea on iseennast armastada ning enda eest hoolitseda. 


Veevalaja : sa võtad häid otsuseid vastu

Sellel nädalal on võib Veevalaja end tunda palju tugevama ja võimsamana, kui kunagi varem. Midagi väga ilusat on juhtumas. Sa tahad oma ellu midagi uut ja su unistused võivad täituda. See uus viib minema kõik su mured ja probleemid. Sa võtad õigeid otsuseid vastu oma tuleviku ja elukorralduse suhtes, mis aitavad sul oma elujärge parandada.

Kommentaare ei ole