{ads}

HIDE

Viimased

latest

Novembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / lilartsy Mida selle aasta novembrikuu su...

 

Foto : unsplash / lilartsy

Mida selle aasta novembrikuu sulle kaasa toob? Kas planeetide seis on sinu tähemärgi suhtes pigem heatahtlik ja soosiv või tõotab see sulle uusi väljakutseid? 


Jäära novembrikuu horoskoop

Novembris tuleb sul tegemist teha tõenäoliselt administratiivsete või finantsalaste asjaajamistega. Niipea, kui sa oled esimest takistusest üle saanud, võib tekkida teine. Kuu alguses võib üks suuremat sorti konflikt ühe inimesega tekkida, mis ei lase sul rahulikult elada. Kui su paarisuhe on halb, võib november otsustavaks saada. Tõenäoliselt saavad suuremad tülid alguse just rahaküsimustest. Aga pinged võivad tekkida ka ühe pereliikmega. Mis puutub tööasjadesse, siis Jupiter soovitab sul maad uurida. Praegu on hea võimalus leida muid võimalusi. Ole julge ja ära karda, kõik läheb hästi.


Sõnni novembrikuu horoskoop

Sa oled väga efektiivne sellel kuul ja suudad suuri asju korda saata. Lausa sel määral, et sa võid teistes kadedust äratada. Sa oled otsustanud ka oma lähedasi kaasata oma edusse ning lased neil osa saada oma heast õnnest. Kui Veenus seab end sisse Kaljukitses, toob see sulle kaasa väga head ja ootamatut rahaõnne. Kui sa oled alustanud viimasel ajal mõne ettevõttega, siis peaksid sa nüüd hakkama saama väga häid tulemusi, mis innustavad sind samas vaimus jätkama. Mis puutub aga armastusse, siis Veenus seob sind veelgi rohkem oma elukaaslasega. Su süda on rahul ja sul ei ole vaja muretseda.


Kaksikute novembrikuu horoskoop

Merkuur on eemaldumas ja su elu muutub rahulikumaks. Sinu elus on algamas mõtlemise ajajärk. Sa hakkad rohkem analüüsima oma elu üle, paned paika prioriteedid, vaatad üle oma soovid ja ambitsioonid. Sa teed uusi tutvusi. Võib-olla vahetad sa töö juures kollektiivi või keskkonda. Sinu plaanide ellu viimine ei lähe aga nii ruttu nagu sa oleksid soovinud. Iga samm loeb, ära kiirusta liiga palju. Ja mis puutub armastusse, siis mõttevahetused lähedastega on väga tähtsal kohal ning näitavad sulle õige suuna.

 

 


Vähi novembrikuu horoskoop

Kui sa oled tundnud viimasel ajal segadust, siis suudad sa end paremini kokku võtta novembris. Töö juures läheb kõik hästi sellel kuul. Suhted töökaaslastega on head. Sa muutud enesekindlamaks ning teenid ära lähedaste kiituse ning tänu. Kui sa oled paarisuhtes, siis tõenäoliselt tulevad sellel kuul jutuks rahaprobleemid. Ja see võib kaasa tuua lahkhelisid, eriti kui küsimuse all on ühe projekti rahastamine. Kui sa suudad rahulikuks jääda ja oled valmis järeleandmisi tegema, läheb kõik hästi.


Lõvi novembrikuu horoskoop

Sinu praegune olukord sõltub sellest, kuidas sa oled oma rahaasju organiseerinud. Kui sa oled palju kulutanud, tuleb sul mõningaid probleeme ette. Kui sa oled aga olnud kokkuhoidlik ja ettenägelik, läheb kõik hästi. Töö juures ja eraelus võib ette tulla petmisi ning reetmisi. Kui Merkuur jõuab 25. novembril Amburisse, lahenevad kõik su probleemid. 


Neitsi novembrikuu horoskoop

Novembris oled sa eriti ambitsioonikas. Töö juures teed sa kõike hingega ega võta aega puhkamiseks. Tundub, nagu oleks töö su elus esimesel kohal aga tegelikult on sul kindlad plaanid silme ees praegu. Lisaks sellele suudad sa hästi veenda ning saad selle kõrgema ja vastutusrikkama ametikoha, millest sa oled unistanud. Mis puutub armastusse, siis kui sa oled vallaline, siis mine ja leia see hingesõber, kellest sa oled unistanud. Kui sa elad paarisuhtes, siis tahad sa palju kallistusi sellel kuul. 

 

 


Kaalude novembrikuu horoskoop

Novembris katsud sa oma tahtmist läbi suruda. Sinu suhted teistega kannatavad eelkõige selle all ja selle tõttu võid sa ise kõige rohkem kannatada stressi all tundes, et teised sind ei mõista. Veenus jõuab alates 6. novembrist Kaljukitse märki ja toob sulle kaasa finantsalaseid probleeme. Rahaküsimused võivad muutuda kodus probleemide allikaks. Õnneks on su suhe aga piisavalt tugev ja te saate sellest kõigest üle ehkki peate palju pingutama. Puhka kohe, kui sa tunned, et väsimus su üle võimust saab.


Skorpioni novembrikuu horoskoop

Selle aasta novembris saad sa oma plaane ellu viia ning võid saada palgatõusu. Veenus jõuab 6. novembril Kaljukitse märki ja toob sulle sellega head õnne kaasa. Kõik kinnisvaraga seotud tehingud on praegu eriti soositud. Väga hea periood investeerimiseks. Sa võid tunda, et su elu muutub imeliseks ja sa saad ise palju ära teha, et oma majanduslikku seisu parandada. Ka armastuses saadab sind hea õnn, eriti siis, kui sa oled vallaline. 6 - 24. novembri vahel on tõenäosus suur kohata õiget inimest. Su suhted teistega on väga head ja mitu uut tuttavat tulevad sulle tulevikus kasuks.


Amburi novembrikuu horoskoop

Hea uudis, Jupiter ja Saturn liiguvad taas normaalselt. Ja see toob kasu sinu ettevõtmistele. Mis puutub tervisesse, siis tunned sa end paremas vormis novembris. Kui su olemasolevad plaanid saavad suurema hoos sisse, siis nende ellu viimiseks pead sa ka ise pingutama. Tuju on sul aga üsna muutlik sellel kuul. Sa võid tunda suurt masendust ja vajada õlga, millel nutta. Alates 23. novembrist leiad sa taas põhjuse naeratamiseks, üks väga hea asi juhtub sellel ajal ja muudab su elu ilusaks. Kõik on võimalik.

 

 


Kaljukitse novembrikuu horoskoop

Ratas pöörleb sellel kuul sinu kasuks. Veenus, Merkuur ja Marss saadavad sulle novembris head õnne. Sa võid töö juures silma paista oma oskuste ja teadmiste poolest ja see võib sulle tulevikus kasuks tulla. Sinu hea kuulsus ainult kasvab ning sa võid saada väga häid ja ootamatuid pakkumisi. Üks neist äratab su huvi ja sa palud täpsustusi ning tahad paremaid tingimusi. Armastuses läheb kõik hästi, sinu paarisuhtes valitseb üksmeel ja lähedus. Koos elukaaslasega viite te ellu ühe suure ja tähtsa projekti.


Veevalaja novembrikuu horoskoop

Su elu oligi juba liiga ilus, nüüd muutuvad asjad natuke keerulisemaks. Merkuur ja Marss jõuavad Skorpioni märki ja toovad sulle kaasa takistusi, mida üldiselt põhjustavad suhteprobleemid. Töö juures on ka suhted töökaaslastega pingelisemad. Sul on tunne, et su ümber on vaenulik õhkkond. Õnneks on sul ka varuplaan, mis aitab sul kõikidest oma muredest vabaneda. Sa saad takistustest üle valides teisi võimalusi, mis ei ole võib-olla  nii lihtsad aga vähemalt aitavad sind välja. Ja tänu kõikidele neile probleemidele õpid sa ka tundma oma tõelisi sõpru.


Kalade novembrikuu horoskoop

Alates 6. novembrist muudab Veenus su suhteelu aktiivsemaks. Sul on palju suuri plaane selle kuul. Kui sa oled ettevõtja, siis saadab sind sel kuul väga hea edu. Su äriasjad õitsevad ja kõik läheb hästi. Sa võid teenida väga suurt kasumit. Kodus leiad sa vahendeid, mille abil muuta oma paarisuhet paremaks. Kui sa oled aga vallaline, siis võid sa töö juures või mõnes tuttavas kohas kohtuda ühe tähtsa inimesega. Ja mis puutub tervisesse, siis oled sa küll heas vormis aga pead kõik tegema, et ka oma tuju üleval hoida. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole