{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millistele tähemärkidele 20. oktoobri täiskuu head õnne toob?

  Foto : unsplash / Alexis Antonio 20. oktoobri täiskuu sära...

 

Foto : unsplash / Alexis Antonio

20. oktoobri täiskuu särab Jäära märgis ja aitab 4 tähemärgil edu saavutada. Selle täiskuu ajal saadab tegelikult hea õnn ja edu kõiki ettevõtjaid ja tegutsejaid, väga palju häid võimalusi võib tekkida just praegusel perioodil. 

Seekordne täiskuu tõuseb Jäära märgis, Jäär aga on tulemärk, kes ei karda oma arvamust avaldada.

Astronoomilise külje pealt on täiskuu ajal päike ja kuu otse vastamisi ja juba see on erakordne. Kahe planeedi opositsioon toob kaasa konfliktseid situatsioone ning pingeid. See võib ka põhjustada teatud ärevust ning raskusi teistega suhtlemisel. Seekordne täiskuu võib valgust tuua kõikidele suhteprobleemidele lähedastega. 

Saturni, Merkuuri ja Jupiteri retrograad on lõppenud. Tegemist on olulise etapiga, sest edaspidi saame me keskenduda paremini oma eesmärkidele. 

 

 

Kuna see täiskuu leiab aset Jäära märgis, siis mõjub ta inspireerivalt ning motiveerib meid töötama selle nimel, mida me tegelikult tahame ning leida vahendeid oma unistuste täitmiseks. Jäärad on väga julged ja ambitsioonikad, selle tõttu peaks see täiskuu motiveerima kõiki sodiaagimärke.

Selle täiskuu mõju tunnevad ilmselt kõik sodiaagimärgid aga 4 tähemärki puudutab see rohkem, kui teisi. Tegemist on Kaksikute, Lõvi, Amburi ja Jääraga.


Kaksikud

Oktoobrikuu täiskuu võtmesõnaks on : mõtle iseenda peale. Jäär on tulemärk, kes huvitub eelkõige isiklikest huvidest. Kuna seekordne täiskuu leiab aset Jäära märgis, siis õpid sa iseennast rohkem väärtustama ning keskenduma enda isiklikele eesmärkidele. Järgnevatel päevadel on kõik, absoluutselt kõik võimalik. Sinu unistused võivad täituda, kui sa usud, et sa oled seda väärt ja kui sul on piisavalt julgust, et oma õnnest kinni haarata.

 

Jäär

Selle nädala täiskuu särab sinu märgis. Seega pane turvavöö kinni igaks juhuks. Võib juhtuda, et sa tunned vajadust oma emotsioone maandada aga vali oma sõnu seejuures, kui sa lähedastega suhtled, sest nemad pole ju süüdi selles, mis sinuga toimub. Selle täiskuu ajal pead sina lihtsalt oma patareid täis laadima ja lubama endale puhkust, mida sa väärid ning keskenduma oma kõige suurematele soovidele. Tee nimekiri kõigest, mida sa tahad ellu viia. Ja ära imesta, kui su soovid hakkavad ükshaaval täituma.

 

 

Lõvi

Seekordne täiskuu võib korralikult su elu raputada. Sa võid korraga tunda, et tahad midagi oma elus kardinaalselt muuta, leida uut töökohta, alustada uut elu... Sul on raske jääda kannatlikuks. Sa oled valmis kõigeks, et oma plaane ellu viia ning elada oma unistuste elu. Varu veel natuke kannatlikuks, sest kui sa oskad oodata, saad sa kõik ja palju rohkemgi.

 

Ambur

Sa oled väga rõõmsameelne ja energiline inimene. Sa oled alati valmis uuteks väljakutseteks ning teed kõik, et oma eesmärke ellu viia. Seekordne täiskuu toob sulle ainult head kaasa. See on ideaalne aeg, et võtta käsile kõik plaanid, mis sa oled vahepeal kõrvale lükanud. Tee uus algus oma elus. Praegu on selleks õige aeg. 

 

 



 




Kommentaare ei ole