{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis ei peta ja reedavad, et mees on tõesti sinust huvitatud

  Foto : unsplash / franck mckenna Kuidas teada saad, kas me...

 

Foto : unsplash / franck mckenna

Kuidas teada saad, kas mees on sinust tõsiselt huvitatud või mitte? Halb uudis on see, et ainult tema ise teab seda. Hea uudis on see, et on märke, mille abil on võimalik kindlaks teha, kas mees on sinust huvitatud või mitte. Me teeme selle asja sinu jaoks lihtsamaks! 

Iga inimene väljendab armastust erinevalt, sellepärast ei maksa ära unustada, et isegi, kui märkide abil on võimalik kindlaks teha, kas mees on sinust huvitatud või mitte, siis iga mees on ainulaadne ja näitab oma tundeid välja erinevalt. Paljud naised usuvad, et piisab sellest, kui mees avaldab armastust, et olla kindel tema tunnetes. Tegelikult see päris nii ikka ei ole. 

 

Armunud mees pöörab sulle tähelepanu

Esimene märk ja kõige tähtsam, on see, kui mees pöörab sulle tähelepanu. Armunud mees huvitub sellest, kuidas sa end tunned, mida sa teed, milline su tuju on jne. Teda huvitab sinu elu, sinu päev, sinu lapsepõlv, kogu sinu elu! Ta esitab sulle küsimusi pidevalt.

 

Armunud mehele meeldib sulle silma vaadata

Kui sa räägid, siis vaatab ta sulle otsa, et näha su nägu, kuulda su häält, vaadata su silmi, panna tähele su rääkimisviisi... Armunud mees vaatab sind ehkki tema pilk on pigem tagasihoidlik: ta võib pilgutada silmi ja punastada aga kõik on korras. See on märk, et teie suhe on õigel teel ja tema silmis on armastus.

 

Armunud mees vastab su kõnedele

Armunud mees vastab kõnedele ja see muudabki kõik. Kui mees sinust huvitub, siis vastab ta telefonile ja loeb sinu sõnumeid. Sa ei pea teda taga otsima ega ootama pingsalt, millal ta suvatseb sulle vastata. Sa usaldad teda ja ei pea muretsema. Nii see peabki olema, kas pole?

 

 

Armunud mees võib mõnikord päris rumalalt käituda

See pole mitte kellegi süü aga nii see on: armastus teeb rumalaks. Armunud inimene elab oma maailmas, hõljub unistustes, süda on kerge ja meel muretu. Ja kaotab tihti mõistuse. Armastus on tunne, mida ei saa kontrollida. Seega, kui su kallim sulle totakalt naeratab, siis on see sellepärast, et ta sind armastab. See on hea märk muide.

 

Armunud mees pingutab, et sinu südant võita

Kui mees on armunud, siis ta muutub. Ta hakkab hästi palju end lõhnastama ja palju sporti tegema. Ta tahab selle kõigega ainult sulle meeldida ja olla sinu jaoks ilus. Seega, kui ta teeb kõik, et sulle meeldida ja hoolitseb enda ees, siis tähendab see, et ta sind armastab.

 

Armunud mees on uhke sinu üle (ja teeb sulle komplimente)

Armastus tekitab tunda nagu tahaksid sa minna katusele ja hüüda kõigile, et sa oled armunud. Ja mis siis! Armunud mees on uhke sinu üle ja tahab sinuga oma elu jagada, seega teeb ta sulle komplimente ja ei kritiseeri sind eriti. Ta tutvustab sind oma sõpradele ja sugulastele. Ja kui ta sinust räägib, siis lähevad ta silmad särama.

 

Armunud mees ei karda end sinuga siduda

Mõni mees ei taha end siduda ja peab oma isiklikku vabadust liiga kalliks. Armunud mees aga tahab alustada uut peatükki oma elus koos sinuga. Ta tutvustab sind oma perele ning viib su kuhugi nädalavahetust veetma.

 

Armunud mees arvestab ka sinu arvamusega

Ta on nii tähelepanelik sinu vastu ja tahab sulle ainult head, et tema jaoks on alati tähtis see, mida sina tahad. Sul võib olla tunne nagu võtaksid sina üksi kõiki otsuseid vastu aga ta teeb seda üksnes selleks, et sinule meelehead teha. Ta laseb sul kõik valida.

 

Armunud mees hoolitseb sinu eest

Ta on sinu vastu tähelepanelik ja kaitseb sind. Ta on sinu kõrval ja sa tead, et võid tema peale kindel olla. Ta toetab sind alati. 

 

 

Armunud mehel on hea mälu

Kes ütles, et mehed unustavad kõik tähtpäevad ära? Armastus aga hoiab mälu korras, see on kindel. Üldiselt armunud mees ei unusta kohtumise aastapäeva (ja üllatust sulle teha), mõnda sinu olulist kohtumist (ja ta helistab sulle kogu aeg, et teada saada, kuidas läheb) või seda, kus te kohtusite (jälle põhjus tähistada). See kõik näitab, et ta on tõesti armunud.

 

Armunud mees küsib sinu arvamust

Armunud mees ei tee kõike üksi vaid tahab jagada oma igapäevast elu sinuga. Ta küsib sinu arvamust ja palub sinu abi ühes või teises asjad. Mõnikord on see üksnes ettekäändeks, et sinuga rääkida aga mis siis sellest. Umbes nagu naaber, kes tuleb soola küsima.

 

Armunud mees ei räägi oma tunnetest 

Tavaliselt ei räägi armunud inimesed avameelselt oma tunnetest. Aga see, et ta sulle kohe armastust ei avalda, ei tähenda, et ta sind ei armasta ja ei taha sinuga oma elu jagada. Kõik need igapäevased tähelepanuavaldused on märgiks tema armastusest. 

 

Aga kuidas teada saada, kas sina ise oled üldse armunud? 

Kui sa mõtled tihti oma kallima peale, kui sa teed ühiseid plaane, kui sa tahad minna reisima koos temaga, kui sa oled tema vastu tähelepanelik, kui su süda tuksub kiiremini tema peale mõteldes, siis oled sa armunud. 



Kommentaare ei ole