{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa oskad leida naise nägu sellelt pildilt?

Vaatame, kuidas sa selle mõistatuse suudad ära lahendada. Tegelikult on see piltmõistatus üsna lihtsakoeline.  Milliseks inimese...

Vaatame, kuidas sa selle mõistatuse suudad ära lahendada. Tegelikult on see piltmõistatus üsna lihtsakoeline. 

Milliseks inimeseks sina ise ennast pead? Kas sa kaldud pigem arvama, et oled hea vaatleja ja et sinu pilgu eest ei jää miski varjule? Vaatlusoskus on tegelikult elus väga kasulik. Ja mitte ainult selleks, et näha asju enese ümber, vaid ka selleks, et paremini enese ümber toimuvat analüüsida, leida vigu, õppida ning samuti näha häid võimalusi. 

Kui me avame silmad ja näeme elu enese ümber, siis õpime me nii palju uut ja saame teadlikumaks. 

Parem vaatlusoskus aitab meid ka suhetes teiste inimestega, muutes omavahelised suhted avatumaks ja siiramaks, sest nii õpime me teisi inimesi paremini mõistma. Igas valdkonnas toob parem vaatlus- ja analüüsioskus ainult kasu. 

Selles testis tulebki kasuks see, kui sul on hea vaatlusoskus. Tegemist on täiesti tavalise illustratsiooniga, mis näitabki ära, kui hästi sa asju tähele paned.

See test tugineb Valentin Dubinini karikatuuril. Esimesel pilgul näeme me pildi peal mehe portreed. Lähemalt vaadates võid sa aga näha pildil veel ühte nägu, ühe naise nägu. 

Katsu see üles leida. 

 

 

 

Kui sa ei leia, siis palu sõprade või lähedaste abi. 

Kui sa leidsid, siis oled sa tõeliselt hea vaatleja. 

 

 

Kui sa aga ei leia, siis keri natuke allapoole ja vaata, kus oli naise nägu peidus. 

Selleks, et seda näha, pead sa oma ekraani teist pidi keerama.

 


 



Kommentaare ei ole