{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Food Pho...

Foto : unsplash / Food Photographer | Jennifer Pallian

 

 Armastus

Paaridele : Oma paarisuhtes avaneb sul sel nädalal lõigata neid vilju, mida sa oled külvanud: kui sa oled käitunud hoolivalt ning armastavalt, siis on sind ees ootamas väga hea nädal. Kui sa oled palju näägutanud ning kritiseerinud, siis võib ette tulla ka sellel nädalal suhteprobleeme teie vahel. 

 

Vallalised : Sa oled väsinud keskpärasusest ning sul on seoses armastusega väga suured nõudmised ning alla selle sa ei lepi.

 

Töö

Töö juures katsu tegeleda ühe projektiga korraga. Ära seo end liiga kiirelt mitte millegagi, kui sa ei taha endale segadusi kaela tõmmata. Võta alati aega järelemõtlemiseks ning olukorra paremaks analüüsimiseks.

 

 

 

Tervis

Sellel nädalal peaks su tervis olema väga hea. Kõik need, kes kannatavad krooniliste hädade käes, võivad leida võimaluse oma seisukorra parandamiseks. Ja need, kes on liiga närvilised, võivad tunda siiski kerget ja mööduvat masendust, mis on küll häiriv aga ei too kaasa tõsiseid tagajärgi. 

 

Raha

Planeet Uraani aspekt ei ole hetkel kõige parem ja see võib panna sind oma raha liiga palju kulutama. Katsu siiski jääda mõistlikuks ning ära  kuluta liigselt asjadele, mida sa isegi ei vaja. 

Kommentaare ei ole