{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Aliona Gumeniuk

Armastus

Paaridele : Veenuse halb aspekt võib põhjustada probleeme sinu paarisuhtes. Kui su suhe on juba halb, siis võib sa sellel nädalal võtta vastu ühe olulise otsuse. Enne, kui sa midagi aga teed, võta kindlasti aega järelemõtlemiseks. Ja ära unusta, et alati on palju lihtsam midagi lõhkuda, kui uuesti üles ehitada.

Vallalised : Sind võib sellel nädalal köita rohkem materiaalne armastus, kui hingeline side. Sa igatsed finantsvabadusest ning seda võib sulle pakkuda üksnes selline inimene, kes on juba ise heal järjel. Tegelikult võid sa nii aga tuua oma ellu kaasa rohkem probleeme ja muresid, kui sa seda praegu arvatagi oskad.

 

Töö

Kui sa võtad asju isiklikult ning ärritud liiga palju, siis võid sa ära teenida teiste pahameele ja pead valmis olema tagajärgedeks. Kõige parem on alati teha järeleandmisi ning keskenduda ainult enda töökohustuste täitmisele ilma kuulamata seejuures teiste kriitikat. Selleks, et oma huve kaitsta, ära tee midagi sellist, mis võib sind seada halba valgusesse.

 

 

 

Tervis

Sellel nädalal ei tohiks terviseprobleemid sind kimbutada ning sa peaksid olema heas füüsilises ja vaimses vormis. Katsu ainult vähem süüa ning liigu palju. 

 

Raha

Rahaasjades võid sa kuulda sellel nädalal väga häid uudiseid. Vaata, et sa hoolikalt tegutsed ja ei hakka koha kõike ära raiskama. 

Kommentaare ei ole