{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash /  Sofiya Levchenko

Armastus

Paaridele : Mis puutub armastusse, siis oled sa sellel nädalal eriti sensuaalne ja vastupandamatu. Ja seda panevad kõik tähele, mitte ainult sinu enda elukaaslane. Seega ära unusta, et tulega mängida ei tohi. Sa võid sõrmed ära kõrvetada ja ise palju haiget saada.

Vallalised : Sa võid kohtuda oma suure armastusega sellel nädalal täiesti juhuslikus kohas. Ära ole seega liiga tagasihoidlik ega käitu liiga üleolevalt. Vastasel korral hirmutad sa oma vapra rüütli kohe esimese hooga ära. 

 

Töö

Kui sul on suuri plaane, siis katsu nendega sel nädalal tegelema hakata, sest planeet Uraan mõjutab sinu tööalast sektorit ja aitab sul karjääri teha. Praegu on hea võimalus panna oma sõna maksma ning suruda oma tahtmist läbi. 

 

 

 

Tervis

Ühtegi tõsist terviseprobleemi sul karta ei ole vaja. Selleks aga, et jääda terveks ja olla heas vormis, tuleb sul paremini sööma hakata ning tegeleda minimaalselt spordiga. Ära söö liiga palju liha ning tarbi rohkem aedvilju.

 

Raha

Võib-olla tuleb sul sel nädalal tegemist mõne päranduseküsimusega. Kuidas ka ei ole, ole ettevaatlik, sest võib juhtuda, et teised peavad seda ebaõiglaseks enda suhtes. Üldiselt aga peaksid su rahaasjad võtma parema suuna. 

Kommentaare ei ole