{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : uus algus ootab oktoobrikuus ees 3 tähemärki

Foto : unsplash /Element5 Digital    11 - 17. oktoobri vahel...

Foto : unsplash /Element5 Digital

 

 11 - 17. oktoobri vahel algab 3 tähemärgi elus uus ajastu. 

Kaksikud leiavad tagasi oma tavapärase jõu ja energia. Merkuur ja Marss Kaaludes aitavad Kaksikutel vabaneda ühest suurest probleemist või murest ja see võimaldab tal näha tulevikku palju paremas valguses. Tänu sellele on Kaksikud valmis sihtima veelgi kõrgemale. Mitte miski ei takista tal enam oma unistusi täide viimast. Ta leiab lahenduse, nõusoleku või kokkuleppe, mida ta vajab. Marss ja Merkuur aitavad Kaksikutel veelgi kiiremini oma eesmärke ja plaane ellu viia. Samal ajal võib Kaksik ümbritseda end teiste inimestega ja nautida elu. Samuti tunneb Kaksik end hästi koostööd tehes.

Ja see toob talle kasu sisse. Kaksiku ostujõud paraneb sel nädalal märkimisväärselt ning see võimaldab tal veelgi suuremaid plaane teha. Oktoobris toob Kaksikule head õnne planeet Jupiter Veevalajas. Kaksik ise peab ainult kõik tegema, et leida õiget tasakaalu oma elus. Sellisel juhul peaks kõik minema nii nagu vaja.

 

 


Nädala kõige õnnelikum tähemärk on aga Neitsi. Viimased nädalad on Neitsit päris ära väsitanud. Tal on päris palju läbikukkumisi selja taga. Nüüd aga muutub kõik tema elus paremaks ja ta võib rahuliku südamega edasi minna. Tõenäoliselt ootab Neitsit ees suur muutus elus, mis võib teda kuulsaks ja populaarseks teha. Edu ei ole enam kaugel. Tema oskusi vajatakse ja tema teadmisi hinnatakse vääriliselt. Tööalastes asjades peaks seega väga head päevad ees olema. Ja eraelus võib ta kohtuda toredate inimestega, kellest saavad head ja lähedased sõbrad. 

Neitsi on harjunud kahtlema oma võimetes ja oskustes, tuleb tunnistada, et ta ise ei ole kunagi rahul ei iseenda ega teistega. Nüüd aga hakkab ta mõtlema üha rohkem uute võimaluste peale ja muutub ambitsioonikamaks. Isegi, kui oktoobrikuu ei ole Neitsi jaoks selle aasta parim, siis toob see kuu talle siiski kaasa väga ilusaid üllatusi. 


Suur muutus ootab ka Amburit ees. 6. oktoobri noorkuu tõi Amburi ellu uut energiat. Järgmisel nädalal tuleb Ambur oma kookonist välja ja muutub ilusaks liblikaks. Veenus ise annab talle tiivad, et Ambur saaks ellu viia kõik oma unistused. Isegi, kui ta ei tea isegi õieti, kust oleks kõige parem alustada, siis võib Ambur kindel olla, et õnnetäht teda maha ei jäta ja teda juhatab õiges suunas. Ambur ei tohi ainult unustada seda, et kui teda juhib armastus, õnnestuvad kõik tema ettevõtmised. 

Marss, Merkuur ja Päike on hetkel Kaaludes, Kaalud on aga Amburi sõbramärk ja seega toob see talle kaasa palju häid võimalusi elus. Üks oluline seik leiab aset, mis avab talle võimaluse oma sissetulekuid parandada. Ambur teeks hästi, kui ta ei tormaks tegutsema ja kaaluks kõik enne rahulikult läbi. Amburi jaoks on õige aeg kätte jõudnud, ta võib sihtida veelgi kõrgemale ning minna veelgi kaugemale.

Kommentaare ei ole