{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Skorpionite aeg on kätte jõudnud!

  Foto : unsplash /Fredrick Filix Igal kuul on oma energia. ...

 

Foto : unsplash /Fredrick Filix

Igal kuul on oma energia. Peale rahulikku oktoobrikuud, mida saatis Kaalude energia, tõotab november tulla hoopis teistsugune. Novembrikuud valitseb Skorpion ja seega tõotavad järgnevad nädalad kaasa tuua palju üllatusi. 

Alates 24. oktoobrist kuni 22. novembrini mõjutab meid Skorpioni energia. Eelkõige puudutab see just Skorpione endid ehk siis neid, kelle sünnipäev on novembris aga Skorpion saadab natuke oma energiat ka kõikidele teistele sodiaagimärkidele. See võib aga põhjustada paljude seas eksistentsiaalsete küsimuste peale mõtlemist ning uute alguste tegemist. 

Ära ei maksa ka unustada, et berberite kultuuris sümboliseerib Skorpion midagi müstilist, surma, vaprust ja vastupidavust. 

 

 

Novembrikuu algab hingedepäevaga ehk siis selle päevaga, mil me mälestame neid, keda enam ei ole. Sügis on jõudmas oma keskpunkti. Puud kaotavad oma lehti, ilmad on hallid ja aina jäisemad tuuled hakkavad puhuma. Talv ei ole enam kaugel. Me veedame aina rohkem aega koduseinte vahel. 

Kõik see sobib Skorpioni olemusega ideaalselt kokku. Ta on salapärane, teinekord müstiline ega lase õieti kedagi endale lähedale. Mitte keegi ei tea, millised on tema tegelikud mõtted. 

Skorpion tahab teha oma elust meistriteost. Ta on alati kõiges äärmuslik. Kui ta armastab, siis surmani. 

Skorpion aitab meil vabaneda minevikust, mis koormab meie õlgu. Ta aitab meil vabaneda harjumustest, mis ei tee meile head. Ta aitab meil välja tulla sellest nõiaringist, millest meie elu koosneb. Et me ei kordaks ikka ja jälle samu vigu oma elus. 

 

 

Skorpion aitab meil mingil määral uuesti sündida nagu fööniks tuhast. Ja valida. Vali, millist elu sa elada tahad. Tee oma elus uus algus. Sa pead otsustama, mida sa tahad ja Skorpion annab sulle vahendid, mille abil oma eesmärke ja plaane ellu viia. Kõik, mida sa tegema pead, on olla piisavalt vapper, et elada. 

Skorpion tõmbab su sinu mugavusstsoonist välja. Sinu elu ei piirne üksnes sellega, et sa vaatad pealt, mida teised korda saadavad ja kuidas teised elavad. Sa pead ka ise elama hakkama. Sul on selleks praegu võimalus. Kõigepealt pead sa end vabastama kõigest sellest, mis sind koormab. Seejärel pead sa uskuma iseendasse ja oma sisemisse jõusse. Täida end positiivse energia ja heade mõtetega. Korda endale hommikust õhtuni, et sa oled piisavalt ilus, tark, hea, terve - kõike seda, mida sa tahaksid olla. 

Skorpion aitab sul võitu saada oma masendushoogudest, oma ärevushäiretest, oma halbadest mõtetest, oma muredest ja probleemidest. Ta annab sulle julgust, et sa saaksid olla sina ise.

Kommentaare ei ole