{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Skorpion

  Foto : unsplash / Alex Iby Skorpioni tähtkujus sündinu...

 

Foto : unsplash / Alex Iby

Skorpioni tähtkujus sündinud naine

Ta on hästi energiline ja hästi aktiivne. Ta ei viitsi niisama istuda ja tahab palju liikuda. Töö juures paistab ta silma oma hea veenmisoskuse poolest. Tema ülevoolav energia võib aga teistele mõnikord ärritavalt mõjuda. Ta ise ei leia selles midagi iseäralist ja on pigem arvamisel, et ta suhtleb ainult nendega, kellele ta meeldib ja teised mingu parem oma teed. Ta annab endast hästi palju aga nõuab ka teistelt palju vastu. Skorpioni tähtkujus sündinud naine on võluv, muljetavaldav, otsusekindel ja tahtejõuline. Samas on ta ka pika vihaga, eriti siis, kui ei saa oma tahtmist. Ta on abivalmis ja siiras, ei suuda alati oma emotsioone kontrollida aga suudab alati jalule tõusta, kui elu on teda maha paisanud ning saab hakkama ka kõige raskemate olukordadega. Ta võib teinekord liiga äärmuslikult reageerida aga see on tema viis ennast kaitsta. Mõni inimene ütleb, et Skorpionid on halvad, tegelikult on Skorpion väga tundlik ja kaitseb ennast, näidates välja pealiskaudset ükskõiksust kõikide rünnakute suhtes enda aadressil. 

 


Skorpioni tähtkujus sündinud naine ja tema suhted meestega

Ta oskab oma võlusid ära kasutada ning on üsna enesekindel. Ta teab, et ta meeldib meestele. Tema suhted on aga sageli üsna dramaatilised ning jõulised. Tõenäoliselt selle tõttu, et ta ei oska järeleandmisi ega kompromisse teha, mis on ometi nii vajalikud kahe inimese suhtes. Skorpion on uhke ja ei anna nii kergesti alla. Kui ta on armunud, siis on tal kalduvus idealiseerida oma partnerit nii palju, et ta ise lõppuks ühel hetkel pettuma peab. Isegi, kui see ei ole nii lihtne, siis Skorpion õpib oma vigadest ning kasvab. Ta on keegi, kes ei kõhkle võitlemast oma õiguste eest ja sellepärast võib iga hetk plahvatada. Kui ta suudaks end paremini kontrollida, leiaks ta palju kergemini lahendusi oma suhteprobleemidele. Skorpion ei ole silmakirjalik ega kannata petmist. Ta on aus ja siiras, isegi, kui mõnikord võib see põhjustada vaidlusi aga vähemalt võib tema kaaslane alati kindel olla, et ta tõtt räägib.


Skorpioni tähtkujus sündinud mees

Talle läheb mingil määral korda see, mida teised temast mõtlevad. Ta hoolitseb oma maine eest, tahab teiste lugupidamist ning tunnustust. Ta on ambitsioonikas ja ei tunne hirmu ohtude ees. Talle meeldib teha seda, mis on keelatud, talle meeldivad tugevad tunded ning ta tahab katsetada oma piire. Noorest peast oli ta kahtlemata tõeline kaskadöör, kes pani oma elu mitu korda ohtu. Täiskasvanud peast on ta küll mõistlikum aga ei talu piiranguid ning on valmis paljust loobuma selleks, et saaks tegeleda asjadega, mis talle meeldivad. Ta on töökas ja teotahteline, kellele ei meeldi niisama jõude istuda. Aga ta on ka pika vihaga ja solvub üsna kergelt, kui ta ei saa oma tahtmist. Tal on raske oma süüd tunnistada. Mõnikord ei suuda ta varjata oma suurt tundlikkust, üldiselt aga ei meeldi talle oma tundeid demonstreerida. Oma sõprade vastu on ta siiras ja avatud ega muutu kunagi silmakirjalikuks.

 

 

 

Skorpioni tähtkujus sündinud mees ja tema suhted naistega

Naised sümboliseerivad tema silmis elegantsi. Tema enda naine peab olema särav ja teiste poolt imetletud. Välimus on väga tähtis tema jaoks. Ta tahab, et ta naine imetlust ärataks. Ta otsib emotsionaalselt stabiilset ja optimistlikku naist, kes tooks rõõmu tema päevadesse. Kui ta on armunud, siis on ta väga tähelepanelik, siiras ja õiglane. Ta ei karda abielu. Kui ta on leidnud enda kõrvale õige inimese, siis on ta valmis end siduma. Ta võib olla tugeva omanditundega. Tema arust pole selles midagi imelikku, sest tema naine on kõikide poolt imetletud ja ta ei taha, et keegi ta naist temalt üle lööks. Temaga ei ole alati lihtne elada aga ta on suure südamega, aus ja ambitsioonikas. Kindel on see, et temaga juba igav ei hakka. Ja isegi, kui ta on võluv, ei hakka ta oma naist petma. Ta võib küll flirtida aga truudusemurdjat temast ei saa.


Kommentaare ei ole