{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobrikuu lõpp tuleb natuke keeruline nende tähemärkide jaoks

  Foto : unsplash / Dim Hou Ja hakkabki see kuu läbi saama. ...

 

Foto : unsplash / Dim Hou

Ja hakkabki see kuu läbi saama. Novembrikuu toob ilmselt kaasa palju uut. 24. oktoobril jõuab Päike Skorpioni märki ning sellega koos muutub valitsev energia. Kui Kaalude energia aitas meil leida paremat tasakaalu oma elus, siis Skorpioni mõjul võime me muutuda enesekesksemaks. 

 

Skorpion

Ja muidugi ei jäta see energia puudutamata just nimelt neid, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus. Tõenäoliselt mõtleb ta rohkem oma elu üle järele ja analüüsib oma suhteid teistega, oma plaane ja eesmärke. Ta ei ole võib-olla enam nii kindel, kui varem oma tunnetes. 

Sageli arvatakse, et Skorpionid on tundetud aga tegelikult on nad väga emotsionaalsed. Tõenäoliselt just oktoobrikuu viimasel nädalal mõtleb Skorpion rohkem, kui kunagi varem, oma isiklikele soovidele ja eesmärkidele, mida ta tahaks ellu viia. 

Ta tahab leida vastuseid oma küsimustele. 

Järgmised nädalad võivad tekitada suurt segadust tema eraelus. See võib pinnale tuua vanad haavad ning tuua valgust probleemsetele olukordadele, mida sa oled püüdnud ignoreerida.

See kõik on vajalik ja selle põhjusest saad sa alles hiljem aru. 

Õnneks, kallis Skorpion, saad sa sellest kõigest üle. Sa oled võitleja, kes katsetab oma piire. 

Ja kõik see aitab sul tegelikult oma praegust olukorda parandada.

 

 

Kaljukits

Võib juhtuda, et sa oled praegu tegemas suuri muutusi oma elus. Võib-olla on tegemist töökoha vahetusega, võib-olla leidsid sa muu viisi, kuidas oma elu parandada, sest sa oled otsustanud elada oma unistuste elu. Ainuke probleem seisneb selles, et tahad sa või ei taha, tuul puhub aina tugevamini ja olukorrad muutuvad pingelisemaks. Suurel määral on selles kõiges süüdi suhtlemisega seotud probleemid. Sul on raske kokkuleppeid teha. Sa võid olla pettunud sellepärast, et sind valesti mõistetakse ja sinu sõnum edasi ei jõua. Sa võid pingutada veelgi rohkem aga midagi pole teha, omavahelised suhted muutuvad ainult halvemaks. 

Oktoober ei olnud just kõige parem kuu sinu jaoks. Kõik sinu plaanid ei õnnestunud. Ja hoolimata sellest, et see kuu hakkab nüüd läbi saama, ei muutu kuu lõpus veel midagi. Kõik ootamatud takistused ja viivitused võivad sind tõsiselt proovile panna. Mida teha siis, et olukord päris hulluks ei läheks? 

Tõenäoliselt kõige parem, mida sa teha võid, on olla lihtsalt vait. Pole mõtet hakata ihu ja hingega vaidlema ja tõestama midagi, kui sa tead, et see nagunii kuhugi ei vii. Kui asjad kord lähevad juba halvasti, siis las see parem jääb nii. Hoia parem oma jõudu ja energiat kokku ning ära ütle midagi. 

Sest, kui sina oled vait, siis teised hakkavad rääkima. Ja sa saad vastused oma küsimustele, mida aitavad sul oma eluga edasi minna. Ära kaota lootust. Sest novembris õnneratas keerleb sinu kasuks. Ja sind on ootamas palju häid uudiseid.

 

 


Sõnn

Oktoobri viimasel nädalal oleks hea, kui sa jääksid tahaplaanile. Sa oled esimene maamärk ja ei tahagi olla rambivalguses aga sa pead sellel nädalal tegema ennast veelgi väiksemaks. Oleks hea, kui sa ei räägiks oma era- ja tööeluga seotud plaanidest ning saladustest mitte kellelegi. Ja nagu me teame, võib sinu peale kindel olla. Sa jääd alati truuks iseendale ning oled oma loomuselt juba ettevaatlik. Kõik teavad, et sa oled sodiaagi kõige arukam ja mõistlikum tähemärk. See, kes käitub igas olukorras targalt. Ja hoolimata probleemidest suudad sa alati leida lahendusi. 

Võib juhtuda, et korraga tekib sul soov minna kuhugi. Mine ja käi ära, sest tagasi tulles oodatakse sind. Ja ära räägi oma plaanidest, jää pigem salapäraseks, lase kahtlustel õhku jääda. See tuleb sulle isegi kasuks. See äratab sinu elukaaslases huvi ning tõmbab tema tähelepanu. 

Mis puutub aga vallalistesse, siis ärge segage omavahel ära tööasju ja armastust. Kuulujutud võivad teile palju halba teha.

 

 



Kommentaare ei ole