{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas sa oma ämmaga sobid vastavalt tema tähemärgile?

Foto : unsplash / Artem Kovalev   Kui su ämm on sündinud...

Foto : unsplash / Artem Kovalev

 

Kui su ämm on sündinud Jäära tähtkujus

Siis tõenäoliselt räägib ta asjadest nii nagu nad on ja ei hakka keerutama. Ta võib olla väga kangekaelne teinekord. Hea on aga see, et temaga halbu üllatusi juba ei teki ja sa tead alati, kuidas ta käitub. Isegi, kui sa pole temaga nõus, ei julge sa kunagi talle midagi vastu öelda.. Kui sa aga vajad abi, on ta alati olemas. 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Lõvi või Amburi tähtkujus. Halb suhe aga sellise miniaga, kes on sündinud Vähi tähtkujus.


Kui su ämm on sündinud Sõnni tähtkujus

Tal on oma arvamus kõige kohta avaldada. Selles suhtes, mis värvi diivani te peaksite ostma ning mis värvi kardinad akna ette riputama. Ta annab sulle ka nõu, kuidas oma rahaasjadega paremini ümber käia. Ta jälgib tähelepanelikult seda, kuidas te oma elu elate tema pojaga ja teeb kõigest omad järeldused, loomulikult oma lastelaste heaks, nagu ta ise ütleb. Ole sina ise, ära üritagi talle tõestada, et sa oled temast parem, ole kannatlik ning temast saab sulle liitlane rasketel aegadel. Vähemalt me loodame seda. 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Neitsi või Kaljukitse tähtkujus. Omavaheline hõõrumine käib aga Lõviga.

 

Kui su ämm on sündinud Kaksikute tähtkujus

Su ämm tahab olla rohkem sulle sõbranna eest, sest ta ei taha, et teda kõrvale lükatakse. Kui te lähete mõnda kontserti kuulama, siis võib tal tekkida soov teiega ühineda. Ta on muidu selline tore ja võluv, rõõmsameelne ja lõbus. Talle meeldib lobiseda kõigest ja mitte millegist, teistest inimestest näiteks. Temaga peaksid sa kohe alguses piirid paika panema. Sa oled tema minia, mitte ta parim sõbranna. Tema naljad sinu ja su mehe üle võivad sulle pikapeale ärritavalt mõjuda. 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Kaalude või Veevalaja tähtkujus. Liiga raske läbisaamine Neitsiga.

 

 

 

Kui su ämm on sündinud Vähi tähtkujus

Ole ettevaatlik! Sest mõnikord on sul raske teda mõista. Ta võib olla hästi tore ja meeldiv, tuua sulle näiteks suppi koju, kui sa oled haige ja siis korraga jonnida mitte millegi pärast mitu nädalat. Oota, kuni ta tuju paremaks läheb, üldiselt rahuneb ta ise maha mingil ajal ning ära pea pikka viha. Ta ei suuda lihtsalt oma emotsioone kontrollida aga tal on hästi suur süda ning ta hoiab väga oma lähedasi. Isegi liiga palju. 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Kalade või Neitsi tähtkujus. Keeruline suhe Skorpioniga.

 

Kui su ämm on sündinud Lõvi tähtkujus

Tema ümber keerleb kogu maailm, talle meeldib särada ja olla tähelepanu keskmes. Kiida teda natuke või tee talle üks kompliment ning sa oled muutnud ta päeva ilusaks. Temaga on hea koos olla, sest kui sa ei viitsi rääkida, siis ta räägib ise. Ära hakka temaga võistlema, sest nagunii sa kaotad. Ta on hästi suure südamega ja teeb sulle kindlasti kõige ilusamaid kingitusi. Ta on tavaliselt heas tujus.

Sobib hästi, kui minia on sündinud Jäära või Amburi tähtkujus. Ta on nõudlik aga Skorpionitega.

 

Kui su ämm on sündinud Neitsi tähtkujus

Ta võib mõnikord mõjuda ärritavalt. Ta kutsub teid näiteks enda juurde sööma ja siis kogu õhtusöögi aja kurdab, kui raske see ettevalmistamine tema jaoks oli. Ta ootab alati tänulikkust, seega ära unusta teda alati tänada kõige eest. Sinu siirus ja tänulikkus täidab ta väikest südant rõõmuga. Talle meeldib hädaldada, seega ära oota, et see muutuks. Aga kui sa peaksid haigeks jääma, siis on ta olemas ja tuleb appi. Ta on valmis aitama, kui teda ilusti paluda. 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Sõnni või Kaljukitse tähtkujus. Väljakannatamatu aga Kaksikute ja Kaladega.

 

 

 

Kui su ämm on sündinud Kaalude tähtkujus

Ta on hästi tore ämm, meeldiv ja võluv. Teab oma kohta. Ta ei tungi su eraellu ja austab isegi liiga palju sinu isiklikku ruumi. Küsi temalt nõu kodu kaunistamise kohta, tal on väga hea maitse. Talle meeldivad head kombed, see, kui teda tänatakse, lillede kinkimine jne. Ta tahab rahu ja teeb kõik, mis vaja, et te omavahel hästi läbi saaksite. Sa võid talle kõik oma mured rahuliku südamega usaldada, sest ta ei räägi kunagi midagi edasi ega kasuta sinu vastu kurjasti ära.

Sobib hästi, kui minia on sündinud Kaksikute, Veevalaja või Amburi tähtkujus. Kaljukitsega ei ole lihtne läbi saada.

 

Kui su ämm on sündinud Skorpioni tähtkujus

Ta on selline eriline ämm. Sa kas saad temaga hästi läbi või ei saa üldse. Ta on hästi kaval ja tal on mingi kuues meel, seega ta teab alati kõik, sul pole mõtet hakata varjamagi tema eest midagi. Kui sa teed ta poja õnnelikuks, on ta võimeline teie erimeelsustest üle vaatama. Pikemaajaliselt õpid sa teda hindama. Rasketel aegadel on ta aga kohal ja aitab oma nõu ja jõuga. Seegi hea.

Sobib hästi, kui minia on sündinud Vähi, Amburi või Kalade tähtkujus. Jääraga võib olla suhe plahvatuslik.

 

Kui su ämm on sündinud Amburi tähtkujus

Ta on meeldiv ja tore inimene aga sekkub natuke liiga palju su eraellu. Tal on alati kiire, tal on palju küllakutseid ja palju sõpru, kellega reisimas käia. Ta kutsub su lapsi ka kaasa ja see on tore. Või mitte nii väga. Temaga ei ole alati kerge. Kui sa teda vajad, siis oleks parem, kui see sobib tema päevaplaaniga kokku, mis on tal tihedalt täis planeeritud juba ammu. Temaga koos reisimine on aga omaette kogemus.

Sobib hästi, kui minia on sündinud Lõvi, Kaalude või Kaksikute tähtkujus. Sõnniga võib omavaheline suhe raske ja keeruline olla.

 

 

 

Kui su ämm on sündinud Kaljukitse tähtkujus

Alguses võib su ämm sulle tunduda selline jahe ja eemalolev aga ta on selline sügavkülmik, millel tuleb lasta natuke üles sulada, et näha, kas ta sind hindab või mitte. Tal on kõrged moraalinormid ning tugevad eelarvamused inimeste suhtes. Kui sa oled selline elava loomusega, siis ära näita seda kohe välja. Ajapikku hakkab ta sind paremini mõistma. Ta ise ei ole selline otsekohene, pigem selline range enda ja teiste vastu. Aga samas on ta hästi lojaalne, mitte keegi ei tohi sinu kohta halba sõna öelda, kui ta on sind omaks võtnud. Umbes nagu ristiisa filmis. Mõnikord võib hirmu nahka ajada. 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Sõnni, Neitsi või Kalade tähtkujus. Suhe on aga pingeline Kaksikutega.

 

Kui su ämm on sündinud Veevalaja tähtkujus

Tema ja ämm? Kindlasti mitte! Ta on nii iseseisev ja sõltumatu, seega sul pole vaja karta, et ta su eraellu oma nina pistaks. Tal on oma elu. Talle lapsed meeldivad küll aga tal pole aega nende jaoks muidu. Mõnikord sulle meeldiks, et ta ise pakuks end lapsi hoidma. Tal on tänapäevased ideed, seega ta võib sind nii mõnigi kord üllatada. Ta võib sulle anda väga häid ideid inimsuhete vallas. Temast saaks hea sõbranna aga ta on siiski su ämm. Hoolimata tema enda tahtmisest.

Hea omavaheline klapp, kui minia on sündinud Kaalude, Kaksikute või Lõvi tähtkujus. Ambur unusta ära.

 

Kui su ämm on sündinud Kalade tähtkujus

Ta on hästi tundliku loomusega ja võimeline pisaraid valama pisiasjade pärast. Mõnikord täiesti väljakannatamatu. Aga ta võib sind tundide kaupa ära kuulata ja kaasa tunda su muredele. Või siis annab ta sulle häid retsepte ning ravimeid, mis aitavad nohu ravida nii sinul, kui lastel. Mõnikord tuleb see kasuks, on ju nii? 

Sobib hästi, kui minia on sündinud Vähi, Sõnni või Kaljukitse tähtkujus. Kaarega käib mööda, kui mina on sündinud Neitsi tähtkujus. 

 

 

 

© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


 

 



 

 





 

 

 

 



Kommentaare ei ole