{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige säästlikum tähemärk

Foto : unsplash /Braňo    Igal tähemärgil on oma head ja hal...

Foto : unsplash /Braňo

 

 Igal tähemärgil on oma head ja halvad küljed. Mõned neist paistavad silma suure säästlikkuse poolest, teised aga armastavad palju kulutada. 

Inimesed suhtuvad üsna erinevalt oma rahaasjadesse: on neid, kes koonerdavad või on kokkuhoidlikud ja on teisi, kes teevad teistele välja ega mõtle kunagi sellele, palju neil raha alles on. Nii on ka sodiaagimärkidega. On neid, kes armastavad palju kulutada ja on teisi, kes kaaluvad tükk aega enne, kui midagi ostavad ega võta just kerge südamega oma rahakotti välja. 

Astroloogide sõnul on kõige suuremad laristajad need, kes on sündinud Jäära, Vähi, Lõvi, Kaalude ja Skorpioni tähtkujus. 




Jäär on kõige suurem kulutaja

Jäär ostab üsna valimatult : niipea, kui miski talle meeldima hakkab, tahab ta seda kohe endale. Tema usub, et raha ongi kulutamiseks. Miski ei hoia teda tagasi ja mitte miski ei peata teda, isegi mitte mõistuse hääl. Oma lähedaste vastu on ta aga helde ja suuremeelne: kui Jäär kedagi armastab, siis ei hoia ta kokku. Ja sellepärast ta ongi sodiaagi kõige suurem laristaja. 

 

Vähk ei suuda kiusatustele vastu panna

Tema on võimeline tundide kaupa jonnima selleks, et saada oma tahtmist. Nagu ära hellitatud laps. Kui ta on midagi endale pähe võtnud, siis peab ta seda saama. Palgapäeval tormab ta esimese hooga kõike ära kulutama. Viimase hetke reisid meeldivad talle väga. Uued riided, mis talle poes silma hakkasid! Ilus kingitus elukaaslasele! Ta on hästi lahke ja suure südamega. Ta lõpetab kulutamise siis, kui tal enam raha ei ole.

 

Lõvi tahab, et kõik säraks ja hiilgaks

Lõvi tahab teiste seas silma paista. Talle meeldivad ilusad asjad ja ilusad riided. Talle meeldivad kallid söögikohad ning luksuslikud reisid. Ta lubab endale kõike ja on sama lahke ka teiste vastu. Ta külvab kõik oma lähedased kallite kingitustega üle ega vaata kulutusi.

 

Ja kõige säästlikum tähemärk? 

Mõned sodiaagimärgid paistavad silma oma säästliku loomuse poolest. Nagu näiteks maamärgid. 

 

 

 

Neitsi vajab elus kindlustunnet

Ei saaks öelda, et Neitsi on koonerdaja. Ta on väga lahke ja suure südamega oma lähedaste vastu ja lubab ka endale aeg-ajalt midagi. Aga Neitsi on säästlik ja ettenägelik. Tema on kindel, et ainult kokku hoides on võimalik rikkaks saada. Neitsile meeldivad ilusad asjad ja ta eelistab selle jaoks kokku hoida, et endale kõike seda kunagi lubada. 

 

Kaljukits töötab, et paremat palka saada

Kaljukits võib mõnikord koonerdada. Mis puutub rahaasjadesse, siis võib ta olla teinekord täiesti paindumatu ja kangekaelne. Tema jaoks on raha raha. Ta tahab oma raha kasvama panna, ta tahab raha paigutada kindlasse kohta, investeerida ja teenida kasumit. Ta ei näe mõtet, miks oma raha lihtsalt raisata. Ta on pragmaatilise mõtlemisega ega kuluta kunagi ilma järele mõtlemata.

 

Sõnn on kõige suurem koonerdaja

Sõnn on küll hästi suure südamega aga oma rahaga käib ta väga ettevaatlikult ringi. Ta ei kuluta kunagi niisama oma raha. Talle küll meeldivad ilusad ja kallid asjad aga rahaasjad teevad ta rahutuks ning ta parem hoiab kokku ega osta midagi. Ta ei tunne rõõmu raha kulutades. 

 

Kommentaare ei ole