{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, millist dieeti sa peaksid proovima vastavalt oma tähemärgile?

  Foto : unsplash /Yulia Khlebnikova Horoskoobid on võimelis...

 

Foto : unsplash /Yulia Khlebnikova

Horoskoobid on võimelised kindlaks määrama inimese isiksuse ja selle tõttu välja selgitama ka seda, milline spordiala või dieet talle kõige paremini sobiks. Mis oleks just see, mida inimene ise tahab teha, mitte ei lükka esimese nädala lõpus kõrvale. 

Kuidas sinuga lood on? Kui kaua sina suudad dieeti pidada? Kui tugeva tahtejõuga sa oled? 


Jäär

Sinu puhul loeb see, et sa pead korralikult sööma aga tegema palju sporti, siis saad sa oma liigsetest kilodest lahti.

 

Sõnn

Pane vähemalt selle artikli lugemise ajal see küpsisepakk kusagile mujale ja ära hoida seda enda käeulatuses.  Ja kui sa sööd veel ühe küpsise, siis mine kohe jõusaali ja higista 3 tundi järjest. Õhtuks luba endale lahjat kalkuniliha ja natuke rohelist köögivilja. Aurutatult. 

 

Kaksikud

Sina ei pea dieeti tegema, sa kulutad niigi nii palju oma energiat lihtsalt lobisedes, mõteldes ja analüüsides või siis ühest kohast teise tormates. Tõenäoliselt ei ole sul kehakaaluga probleeme.

 

Vähk

Kõigepealt oleks hea, kui sa suudaksid voodist tõusta enne lõunat ja seejärel lõpetaksid teleka ees nosimise. Mine selle asemel välja, tee soojendusharjutusi ja hopp: jooksma staadionile! Ja toitu tasakaalukalt. 

 

 

 

Lõvi

Sinule on ette nähtud 10 km jooksu, 100 kätekõverdust ja 100 kükki. Kui sa teed seda iga päev, oled varsti ilus ja sale. 

 

Neitsi

Mediteeri iga päev, võib-olla leiad sa hea idee, mis sind valgustab... ja peale sedasa ei tahagi enam süüa.

 

Kaalud

Tasakaalukalt! Kas 1 kilo sulgi kaalub rohkem, kui 1 kilo tina? Seni, kuni sa seda välja nuputad, võta arvesse, et 1 kilo rasva on palju kergem juurde võtta ja raskem kaotada, kui 1 kilo lihaseid. Said sa ikka aru? 

 

Skorpion

Ütle igale inimesele seda, mida sa temast arvad ja nii oled sa päeva jooksul kulutanud ära kõik üleliigsed kalorid ainult sõnade peale ja võib-olla mõned kalorid lisaks, kui asi peaks tõsisemaks minema. 

 

 

 

Ambur

Sinul pole vaja süüa, sina elad õhust ja armastusest, peaasi, et sulle jäetakse sinu kallis vabadus ja võimalus teha, mida hing ihkab. Oota järgmist kevadet selleks, et dieediga alustada.

 

Kaljukits

Ainus, mis sulle päriselt korda läheb, on sinu rahaline seis, mitte kehakaal.  Ja ilmselt pole muretsemiseks põhjust.


Veevalaja

Sina oled igasuguste dieetide vastane. Oma hinges oled sa revolutsionäär ja sul pole aega oma kehakaalu pärast muretseda.

 

Kalad

Kas Jõuluvana on olemas? Kas tal on saan, mis lendab ja mida veavad põhjapõdrad? Kuidas ka ei ole, sul on vaja leida vastuseid nendele küsimustele ja sa ei viitsi vaevata oma pead erinevate dieetidega. 

 

 


 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 





Kommentaare ei ole