{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kes ei unusta kunagi oma eksi

  Foto : unsplash / Farida Davletshina  Pettumuste ja haiget...

 

Foto : unsplash / Farida Davletshina

 Pettumuste ja haiget saamise korral reageerime me kõik erinevalt. Mõned tähemärgid näiteks lähevad ruttu oma eluga edasi ja keelduvad edaspidisest suhtlemisest oma eksiga, teistel võib aga tekkida raskusi sellest üle saamisega ning nad ei unusta kunagi seda inimest, kellega nad jagasid oma elu. 

Ka kõige paremad ja tugevamad paarid võivad ühel või teisel hetkel lahku minna. 

Üks Briti uurimistöö tõestas, et eriti raske on oma eksist üle saada kolmel sodiaagimärgil. Tegemist on inimestega, kes iialgi oma eksi ei unusta ja kes mõtlevad ikka veel iga päev tema peale.


Kalad

Kaladele ei meeldi sogases vees ujuda. Ja Kalad on just need, kellel on kõige raskem oma eksi unustada. Oma loomult on nad hästi romantilised ja sentimentaalsed. Kui keegi neile meeldib, kiinduvad nad ruttu ja teevad kõik, et teisel inimesel oleks hea. Neil on raske minna oma eluga edasi. Kalade tähtkujus sündinud inimesed armastavad armastust ja on suured unistajad, neil on raske minevikust lahti lasta. 88% Kalade tähtkujus sündinud inimestest kinnitavad, et nad igatsevad oma eksi järele ikka veel ning 91% uurivad sageli läbi sotsiaalmeedia, kuidas nende eksil läheb.

 

 


Lõvi

Lõvi on uhke ja hästi armukade, tal on raske minna oma eluga edasi peale lahutust, eriti, kui tema lahku minna ei tahtnud. Ta ei näita aga midagi välja mitte kellelegi aga ta on võimeline tundide kaupa otsima oma eksi kohta infot internetist ja vihkama eksi uut kaaslast. Samal ajal kirjutab ta ise oma sotsiaalvõrkudes, et ta elu on nüüd palju parem. Tegelikult oma hinges ei saa ta sellest kunagi üle. Seega, kui su endine on sündinud Lõvi tähtkujus, siis kirjuta talle, tõenäoliselt mõtleb ta ikka veel sinu peale.


Kaalud

78% Kaalude tähtkujus sündinud inimestest mõtleb ikka veel oma eksi peale. Kaaludel on raske inimesi usaldada ja sellepärast on neil raske ka oma eluga edasi minna, kui suhe on läbi saanud. Mõte sellest, et nad peavad kõike otsast alustama uue inimesega, on nende jaoks hirmutav. Ta tahab, et teda armastakse ja hoitakse. Lahku minek ei tule tema enda soovil tavaliselt. Ja ta ei ole selleks kunagi valmis.

1 kommentaar

  1. Ma olen Kalade tähtkujust, aga oma eksi ma küll ei igatse....

    VastaKustuta