{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kelle jaoks 2022. aasta tuleb üle ootuste hea

Foto : unsplash / Junior REIS   Aeg muudkui läheb ja sellest...

Foto : unsplash / Junior REIS

 

Aeg muudkui läheb ja sellest aastast ongi järgi jäänud veel 2 viimast kuud. Aasta lõpp ei ole enam kaugel. Mida meile toob aga järgmine, 2022. aasta? 

Kas see aasta tuleb hea või halb? Võib-olla aitavad planeedid meil sellest aimu saada. Sellest on nüüd 2 aastat, kui meie elukorraldus segi paisati, võib-olla toob järgmine aasta kaasa oodatud muutused. 

 

Vähemalt 3 sodiaagimärgi jaoks tuleb 2022. aasta erakorraline aasta. 


Sõnn

Kallis Sõnn. Sind ootab järgmisel aastal suur edu peaaegu kõikides valdkondades. Mitmed projektid, millega sa sellel aastal algust tegid, näevad 2022. aastal ilmavalgust. Praegu pole kindlasti aeg muretsemiseks, sest 2022. aasta aitab sul unistusi ellu viia. Uue aasta algus on soodne ka uuteks kohtumisteks. Sa lood uusi tutvusi, osad inimesed tulevad sulle kasuks tööalaselt, teistest saavad head sõbrad. Hoia silmad lahti aprillis, sest su tee võib ristuda inimesega, keda sa oled ammu oma ellu oodanud.


Veevalaja

Sind ootab 2022. aastal suur edu. Sul avaneb võimalus silma paista oma andekuse poolest (sinu oskusi ja talenti tunnustatakse lõpuks ometi). Kui tavaliselt ei ole karjääri tegemine ja edu saavutamine nii kerge, siis sina saad kõikidest takistustest ilma vaevata üle. Sinu intuitsioon aitab sind edasi, seega kuula alati seda, mida süda sulle ütleb ja tee õigeid valikuid. Üks oluline kohtumine võib aset leida märtsis, ole selleks valmis.

 

 


Kaalud

2022. aastal otsustad sa tõenäoliselt oma suhetes korra luua. Sa vabastad end negatiivsetest ja halbadest inimestest oma elus, sõpradest, kes sinu headust ära kasutavad ja jätad alles ainult need, kes sinust tõesti hoolivad. See aitab sul teha uut algust oma elus ning leida tagasi oma hingerahu. 2022. aasta tuleb sinu jaoks aasta täis armastust, sest just sellel aastal leiad sa inimese, keda sa oled juba ammu oodanud. Sind ootab ees väga ilus aasta, mille jooksul mitmed su unistused täituvad.


Ja kuidas teistega jääb? 

2022. aasta toob kõikidele tähemärkidele kaasa häid üllatusi ning palju muutusi. Üldjoontes tuleb see aasta väga hea aasta kõikide jaoks. 


Kommentaare ei ole