{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hakka kohe täna oma kodu jõuludeks kaunistama (teadlased soovitavad seda)

  Foto : unsplash / Libby Penner Jõulud ei olegi enam nii ka...

 

Foto : unsplash / Libby Penner

Jõulud ei olegi enam nii kaugel. Kui sa mõtled tagasi oma lapsepõlve peale, millisena sina jõule mäletad? Kas sulle meenuvad ilusad mälestused ja ootuseärevus? Kuuse toomine ja selle kaunistamine olemasolevate ehetega, mida karbis hoiti? Kas sulle meenub küünalde, kuuseokste, piparkookide ja mandariinide lõhn? See soe ja hubane tunne, mis sind valdas kohe tuppa sisenedes?

Ja kuidas sa praegu jõuludesse suhtud? Kas sulle meeldib vaadata jõulufilme, imetleda tuledesära ja kaunistada oma kodu jõuludeks? 

Kui sulle jõulud meeldivad ja sa oled juba ootamas, millal saaksid hakata kodu jõuludeks kaunistama, siis tee seda täna. Viimased uuringud näitavad, et see on lausa kasulik vaimsele tervisele, sest see parandab su enesetunnet. 



Me elame kiires ja stressirohkes ühiskonnas. Seega, kui sa teed midagi, mis paneb sind ennast hästi tundma, ei ole selles mitte midagi halba. Iga väike rõõm aitab sul end paremini tunda. 

Jõuludel on paljude inimeste elus tähtis koht.

Sest see meenutab meile meie muretut lapsepõlve ning pühadeaega ja aitab hingerahu tagasi tuua.

Spetsialistide sõnul on nii, et mida varem sa oma kodu hakkad jõuludeks ette valmistama, seda parema enesetunde see sulle tagab. Ja kodu kaunistamine jõuludeks üksi või koos perega on tõeliselt suur hetk, mis pakub rõõmu kõigile. Kui sa veel paned jõulumuusika ka mängima, muudad sa selle hetke veelgi meeldejäävamaks. 

 

 

Lisaks sellele aitab see, kui su kodu on juba jõuluehtes, parandada su enesetunnet iga kord, kui sa koju tuled. See aitab sul unustada kõik igapäevamured ning toob naeratuse su huultele. 

Ja keegi ei saa vastu vaielda, et see tekitab tõelise pühadetunde. Hubane küünlavalgus ning jõuluehtes kodu loob hoopis teise meeleolu, kui tavaliselt. 

Sellepärast pole mitte kunagi liiga vara hakata oma kodu pühadeks ette valmistama.

Kommentaare ei ole