{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Klara Avsenik

Armastus

Paaridele : Merkuuri harmooniline aspekt kaitseb sellel nädalal sinu paarisuhet. See aitab sul muuta oma suhet tugevamaks ja paremaks. Ning see aitab suurel määral kaasa isikliku rahulolu leidmisele.

Vallalistele : Tänu Kuu seisule, võid sa kohtuda ühe olulise inimesega, kes jagab su mõttemaailma. Vaata ainult, et sa teda minema ei heiduta ja ära ole liiga kärsitu ning pealetikkub. Katsu jääda tagasihoidlikuks, siiraks ning rõõmsaks oma käitumises.

 

Töö

Töö juures ole kõigeks valmis sellel nädalal, sest su tulevik võib mängus olla. Ole kiire ning tegutse kohe, kui võimalus avaneb. Uued võimalused ja väljavaated avanevad sinu jaoks, ära maha seda head perioodi maha.

 

 

 

Tervis

Jupiter toob sulle kaasa head energiat ning elujõudu. Tervis ei tohiks sulle sellel nädalal probleeme valmistada. Sa oled heas füüsilises vormis ja saad jagu kõikidest pisikestest terviseprobleemidest.

 

Raha

Marss võib panna sind suuri ja väga julgeid riske tegema oma rahaga. Aga see pole kindel, et hea õnn sind ka sel korral saadab. Kui sa paned mängu liiga suured summad, siis pead sa ka kaotusteks valmis olema.

Kommentaare ei ole