{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : unsplash / s2 art ...

Foto : unsplash / s2 art

 

 Armastus

Paaridele : Sa hõljud seitsmendas taevas, kus hõljuvad ainult armastuse pilved. See nädal toob su ellu palju armastust. Sind ja su partnerit on ees ootamas päevad täis õnne ja rahulolu. On, mida tähistada.

Vallalistele : Armastus täidab su südame õnnega. Kui sa ootad oma õiget partnerit, siis ei ole ta enam kaugel. Pane kirja paberile, millist inimest sa enda kõrvale sooviksid ja ära unusta, et tihti täituvad unistused palju rutem, kui me seda arvame.

 

Töö

Üks hea uudis töö juures on sind ootamas, mis tõotab sulle suuremat kasu sisse tuua. Sa võid oma tööasjades teha suuremaid edusamme. Hea suhe kolleegidega tuleb sulle ainult kasuks, loomulikult tingimusel, et sa oled avatud ja siiras.

 

 

 

Tervis

Praegune Neptuuni aspekt võib sind panna põhjusetult muretsema. See võib kaasa tuua unetuid öid ning südamerütmi kiirenemist. Katsu leida rahu ning tegele joogaga.

 

Raha

Saturni nõuanne: katsu pidada oma eelarvest kinni. Maksa õigeaegselt kõik oma maksud ja võlad ära. Väiksemalgi eksimusel võivad olla suured tagajärjed. 

Kommentaare ei ole