{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millistel kuupäevadel on sellel aastal kõige suurem tõenäosus leida armastust

Foto : unsplash / Jesse Goll ...

Foto : unsplash / Jesse Goll

 

Me ei hakka valetama, see aasta ei ole just olnud kõige parem kõikidele vallalistele. Sellepärast on nüüd murtud südametel kõik võimalused avatud, et kaotatud aega tasa teha. Ja see sobib väga hästi, sest sellel aastal on 3 kuupäeva, mis lausa soosivad uute kohtumiste teket ja armastuse leidmist. 


3 kõige romantilisemat kuupäeva

Selleks, et aidata neid, kes otsivad armastust oma ellu, küsis tutvusmisleht nõu tähtedelt ehk siis täpsemalt Ameerika astroloogilt Amelia Quint'ilt. Amelia Quint andis teada, millised 3 kuupäeva on sellel aastal kõige soodsamad armastuse leidmiseks. Tee oma märkmikus nendele kuupäevadele suur ring ümber! 

 

 


  • 19. september : Veenuse ja Neptuuni mõjutusel ning tänu Skorpioni tähtkujule, võib vallalisi oodata ees ilus üllatus. Kõik su unistused võivad täituda ning just sellel päeval on tõenäosus kohtuda õige inimesega väga suur. Hoia silmad lahti! 
  • 19. oktoober : ideaalne päev selleks, et suhelda ja jagada. Väga hea päev, mis aitab teada saada, kas teie vahel midagi on või ei ole. Mine välja sööma, võib-olla istub kõrval lauas sinu tulevane!
  • 29. november : sellel päeval on kõik võimalik. Nii nagu kõige ilusamates armastusfilmides, hakka juba eelmisel õhtul unistama, su suurimad unistused võivad täide minna. Need, kes aga on juba suhtes, võiksid organiseerida romantilise õhtusöögi küünlavalgel, ärge unustage head veini (aga mõõdukalt) ning ilusat muusikat. Päev on soodne uuteks kohtumisteks.

Kommentaare ei ole