{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sügisene pööripäev toob kaasa väga häid ja oodatud üllatusi neljale tähemärgile

Foto : unsplash / Alex Geerts   Sügis algab ametlikult 22. s...

Foto : unsplash / Alex Geerts

 

Sügis algab ametlikult 22. septembril. Sellega saab läbi ka selle aasta suvi. Astroloogide sõnul avaldab aastaegade muutus alati tugevat mõju. 

Ka sügisene pööripäev leiab aset 22. septembril. Astroloogilise külje pealt on sügisene pööripäev täis sümboolikat. Noo nagu looduse puhul, lõikame me sügisel neid vilju, mida me sellel aastal külvasime ning saame oma töö eest väärilist tasu.


Milliseid tähemärke sügisene pööripäev kõige rohkem puudutab? 

Tegemist on kardinaalsete märkidega (Jäär ,Vähk, Kaalud ja Kaljukits) kes tunnevad alati tugevamalt aastaaegade vahetusi. Tõenäoliselt on see sellepärast nii, et uus aastaaeg algab alati siis, kui päike siseneb ühte kardinaalsesse märki. Näiteks algab kevad alati siis, kui päike siseneb Jäära märki. Suvi jällegi siis, kui päike siseneb Vähi märki. Ja päikese sisenemine Kaalude märki kuulutab sügise algust. Talv aga algab siis, kui päike siseneb Kaljukitse märki. 

 

 

Igal aastaajal toovad need neli sodiaagimärki kaasa uut energiat kõikidele, ise lõikavad nad sellest kõige suuremat kasu. Astroloogias on kardinaalsed märgid algatajad, eeskäijad, mootorid ja lükkajad. Tänu nende motiveerivale energiale oleme me alati valmis aastaaegade muutusteks, sest lõppude lõpuks on ju nii palju toredaid päevi ees!


JÄÄR

Tõenäoliselt märkad sa, et üks suhe muutub tõsisemaks sellel sügisel. See sügis tulebki sinu jaoks suhtlemise tähe all. Sa kohtud paljude toredate inimestega ja eemaldud nendest, kellega sul enam midagi ühist ei ole. Lase pööripäeval teha suurpuhastus oma elus. Kui sa peaksid vallaline olema, siis hoia silmad lahti sellel sügisel ja ära peida ennast liiga suure salli taha: su õnn võib olla juba üsna lähedal. Kui sa igatsed hingesõbra järele, siis ole rõõmus, inimene, kes vastab sinu ootustele ja soovidele, on samuti sinu poole teel. 


VÄHK

Sügisese pööripäeva ajal võid sa tunda suuremat soovi minna tagasi juurte juurde, oma vana kodukanti vaatama või lihtsalt kohta, kus sa olid õnnelik ja mis on täis vanu mälestusi. Sa võid tunda suuremat soovi kodus olemise järele, ümbritsetuna oma lähedastest. Sa võid olla sel perioodil tundlikum ja emotsionaalsem, sellepärast soovidki sa rohkem eralduda sellel ajal välismaailmast. Ole seal, kus sa tunned ennast hästi ja ümbritse end inimestega, kes sinust hoolivad.

 

 


KAALUD

Sügise algus on otsustav hetk sinu jaoks. Lõppude lõpuks jõuab ka päike Kaalude märki just samal ajal. Sügisene pööripäev võib su elu päris korralikult raputada. Ta võib avada su silmad ja näidata sulle su tõelist potentsiaali. Sinu enda sees on peidus võti, mis viib õnneni. Ära muuda ennast sellepärast, et teistele meeldida. Oota, kuni maailm muutub ja teeb sulle ruumi.


KALJUKITS

Sa oled õigel teel ja see tee viib sind edu ja õnneni. Sügisene pööripäev aitab sul minna maailma vallutama. Sa ju oled Kaljukits ja ambitsioonikus on sul juba veres. Sellel sügisel aitavad planeedid sul uusi eesmärke paika panna ning neid ellu viia. Sind saadab hea õnne, seega tee julgelt oma plaane. Aeg on areenile astuda.

Kommentaare ei ole