{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Brigitte...

Foto : unsplash / Brigitte Tohm

 

 Armastus

Paaridele : Ilus pilvitu taevas on sel nädalal sinu ja su kaaslase pea kohal, su suhe peaks olema parem, harmoonilisem ja tugevam. Mõned sündmused, mis sel nädalal aset leiavad, aitavad teil rutiini oma suhtest eemale tõrjuda ning kasutada ära oma kujutlusvõimet ning fantaasialendu.

Vallalistele : Kõik see, mis puudutab armastust, on hetkel soositud. Tänu Veenuse heale aspektile oled sa palju avameelsem ning valmis uuteks kohtumisteks. Selline kliima on väga hea nende jaoks, kes otsivad hingesõpra ning igatsevad ühise õnne järele. Noorte ellu võib see aeg tuua esimese armastuse, mis on ilus ja puhas nagu kristall.

 

Töö

Planeetide seis on praegu hea ja sellepärast peaksid sa töö juures olema hetkel võimupositsioonil. See aitab sul laiendada oma tegevusvälja ning viia ellu oma tööalaseid ambitsioone. Sa saad uute kohustuste ja vastutusega väga hästi hakkama. Sa suudad paremini keskenduda ning viid ellu ühe projekti, mis tulevikus sulle kasuks tuleb.

 

 

 

Tervis

Hea planeet Jupiter tuleb tagasi sinu juurde. Füüsiliselt peaksid sa olema üldiselt heas vormis. Su närvid peavad vastu ja su enesetunne on hea. 

 

Raha

Mõned rahalised tehingud nõuavad palju kannatlikkust ning pikka ettevalmistusperioodi. Kui sa kiirustad liiga palju, siis võid sa saada halbade üllatuste osaliseks. Ära lase ennast teistel pimestada. 

Kommentaare ei ole