{ads}

HIDE

Viimased

latest

Septembri keskpaik toob väga häid uudiseid 3 tähemärgile

  Foto : unsplash / Allef Vinicius Septembrikuu on üsna tegu...

 

Foto : unsplash / Allef Vinicius

Septembrikuu on üsna tegus kuu. Planeedid on otsustanud saata meile paar uut väljakutset lisaks, et märkida omakorda ära kooliaasta algust.

Septembri keskpaik on kätte jõudmas. Selle kuu esimene pool möödus Neitsi tähtkuju energia all. Neitsid on aga nagu teadagi pragmaatilised ja suured korraarmastajad, ilmselt aitas see paljudel luua korda oma elus ning majapidamises ning muuta oma eluviis tervislikumaks. Kõik head üllatused pole aga sellega veel läbi. 

Ära ole liiga pettunud, kui see nädal, mis algas 13. septembril, paneb sind suuremat ebakindlust tundma ning toob välja kõik vanad kahtlused. Tasapisi tuleb selgus tagasi. Sul on võimalik veel teha ära suurpuhastus oma suhetes (ja enda peas) selleks, et teha ruumi väga ilusatele asjadele ja toredatele inimestele, kes sind ootavad.

 

 


Septembrikuu keskpaigal on varuks sulle palju häid uudiseid!

Kaalude aeg algab ametlikult neljapäeval 23. septembril. Koos sellega muutub energia, mis jääb meid mõjutama kuu teisel poolel. Mõned sodiaagimärgid saavad palju häid uudiseid ja üllatusi tänu sellele.

Planeedid julgustavad meil kuulata oma sisemist häält ning ammutada jõudu enda seest. Tähed annavad meile vajalikud vahendid ja motivatsiooni, et ellu viia oma unistused ning eesmärgid. Kui sa ootad märguannet, et alustada oma suurte plaanide elluviimist, millest sa ammu unistanud oled, siis praegu on selleks kõige õigem hetk. 


Septembrikuu horoskoop: millistele tähemärkidele toob septembri keskpaik kõige rohkem õnne? 

Kes on siis need õnnelikud väljavalitud? Tegemist on nendega, kes on sündinud Kaalude, Sõnni ja Neitsi tähtkujus.

 

 


Sõnn

Sa leiad uusi võimalusi, mille abil ennast paremini tunda. Isegi, kui sa teed palju tööd, ei tohi sa unustada, kui tähtis on võtta aega puhkamiseks ning elu nautimiseks. Sellel nädalal soovitavad planeedid sul kuulata rohkem iseenda soove ja vajadusi. Mis on see, mida sa tegelikult tahaksid teha? Mis muudab sind õnnelikuks? Kui sa oled selle välja selgitanud, pane see kirja. Pane oma unistused paberile ja kahel järgmisel nädalal avaneb sul võimalus neid ellu viia.


Neitsi

Sinu aeg on ikka veel käimas. Isegi, kui sa ei pea end loomeinimeseks, suudad sa end väljendada selgelt ja hästi. Sellel nädalal võid sa tunda suuremat soovi tulla välja oma mugavusstsoonist. Alustada mõne uue plaani ellu viimisega. Kolida mõnda teise linna. Alustada mõnda uut suhet. Vahetada töökohta. Tegeleda uute asjadega. Sul võib olla raskusi enese ära tundmisega aga see uus meeldib sulle. Planeedid annavad sulle vajalikke vahendeid, mis aitavad sul ellu viia oma suurimad unistused. Aeg tegutsemiseks on praegu! 


Kaalud

Praegu on aeg tõusta ja hakata oma elu elama. Aeg tegutseda. Sa oled otsusustanud viia oma unistused ellu ja näitama, milleks sa võimeline oled. Marss on jõudnud sinu tähemärki ja saadab sulle ise energiat ning jõudu. Sa oled motiveeritud. Vali ainult oma sõnu, sest Marss võib muuta sind impulsiivsemaks. Pane oma plaanid ja eesmärgid paberile, planeedid annavad sulle seejärel vajalikud vahendid, mis aitavad sul saada seda, mida sa tahad. Järgmisel kahel nädalal võid sa saada väga häid uudiseid. Ole selleks valmis.

Kommentaare ei ole