{ads}

HIDE

Viimased

latest

Puu- ja köögiviljade abil saab hambad valgeks? Jah, saab küll

Foto : unsplash / Lesly Juarez    See uus nipp tuleb kõige otsemat teed pidi TikTok'ist. Ja see lahendus on kõigile neile, kes sooviva...

Foto : unsplash / Lesly Juarez

 

 See uus nipp tuleb kõige otsemat teed pidi TikTok'ist. Ja see lahendus on kõigile neile, kes soovivad endale säravvalget naeratust. Nimelt selgub, et tänu kiivile, kurgile ja söögisoodale on võimalik muuta oma hambaid valgemaks ning säravamaks. Sellise looga tuli lagedale üks Tiktokker Armen Adamjan ühes oma videos. Tema sõnade järgi tuleb kõigepealt püreestada kiivi ja kurk, seejärel segada vähese söögisoodaga ning pesta oma hambaid saadud pastaga 2 korda nädalas. 

Sul on raske seda uskuda? Ometi kinnitas üks Ameerika hambaarst, et see toimib. Kiivi, kurk ja sooda puhastavad hambaid kollastest laikudest ning muudavad seega hambaid valgemaks. Hambaarsti sõnul on see nii sellepärast, et kiivi ja kurk sisaldavad palju puuviljahapet. Lisades soodat, mis on kergelt sööbiva toimega, aitab see hambaid valgemaks muuta. Liiale ei tohi ainult sellise pesemismeetodiga minna, sest see võib rikkuda hammaste emaili ära.

 

@creative_explained

Cucumber Kiwi Magic 🤩🌱 #whiteteeth #lifehack #hack #trick #tips #teethwhitening #natural #learnfromme #alwayslearning #magic #teeth #diy #wow #hacks

♬ HipHop - Instrumental - Glad2Mecha & Ill Treats

 

Paljud hambaarstid on rääkinud, et kiudainerikaste toitude söömine tagab hammastele hea tervise ning pikema eluea. Õunad, pirnid, porgandid ja seller on looduslike hambaharjade eest. Kiudaineid, mida nad sisaldavad, hõõruvad õrnalt hambapinda, stimuleerivad sülje eritust ning ennetavad emaili kahjustusi. Loomulikult ei asenda see igapäevast hambapesu hambaharja ja pastaga.

Kommentaare ei ole