{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks truudusetu mees oma naist maha ei jäta

  Foto : unsplash / Vince Fleming Erinevate uuringute järgi ...

 

Foto : unsplash / Vince Fleming

Erinevate uuringute järgi selgub, et umbes 2,2% paarisuhtes elavatest inimestest on tunnistanud, et on petnud oma elukaaslast ühel või mitmel korral. Samuti selgub, et kõige suuremad petjad on just mehed. Mis ajendab aga truudusetuid mehi jääma oma naisega?


1. Mees peab oma kodu kõige tähtsamaks

Ta tunneb oma naist hästi. Neil on hea suhe üldiselt. Naine hoolitseb laste eest, koristab, teab, millised toidud mehele maitsevad. Kui nii võtta, siis mehel on hea elu. Miks seda muuta? Kõrvalsuhted on selleks, et muuta oma elu natuke põnevaks aga ta ei viitsiks oma elu hakata sellepärast muutma. Kodu on mehe kindlus. Ja oma naisega on ta juba harjunud. 

Tal ei tule isegi mõtet pähe oma naine maha jätta. Ja kus ta saakski, kes talle siis süüa teeks ja elamist korras hoiaks? Mis siis, kui esimene kirg ja suur armastus on nende vahelt kadunud aga ta austab ja hindab oma naist piisavalt, et mitte teda maha jätta. Kodu on koht, kus ta tunneb ennast hästi ja kus ta saab puhata.


2. Ta otsis vastuseid oma küsimustele mujalt 

Tegelikult ei tahtnud ta oma naist maha jätta. Ta oli lihtsalt suures segaduses mingil hetkel oma elus. Ja tegelikult ei petnud ta oma naist sellepärast, et probleem oleks olnud naises, probleem oli temas endas. 

Mõned mehed arvavad, et uue naisega muutub kõik ja nad saavad õnnelikuks aga tegelikult on see vale. Nad armastavad ikka oma naist edasi ja probleemi võti on peidus nende endi sees.

 

 

 

3. Ta armastab tõesti oma naist

Enamikul meestest, kes oma naist petavad, ei ole mõtteski teda maha jätta. Selline mees on hea isa oma lastele, tubli mees, keda hinnatakse ja tekib küsimus, mis teda oma naist petma ajendas. Mõni mees tunnistab, et on õnnelikus abielus juba 20 aastat. Armastab oma naist. Aga petab teda juba 15 aastat. Ja muidugi tunneb ta süütunnet. Aga ta kord on juba selline. 

 

4. Tal puudub julgus, et oma elu muuta

Ta elab oma naisega koos juba 10 aastat. On alati näidanud end hea abikaasana ja väga hea isana oma lastele. Ühel ilusal päeval kohtas ta aga seda naist, kelle vastu tal tekkis kohe nõrkus. Midagi arusaamatut. Nagu oleksid nende hinged teineteist ära tundnud. 

Sellisel puhul on mehi, kes teevad selle sammu ja lahkuvad oma olemasolevast suhtest ning alustavad uut suhet uue naisega. Teised ei suuda seda aga teha, sest nad tunnevad, et on ikka veel liiga tugevalt seotud oma naisega.

 

5. Tal on lapsed

Väga raske on kujutada oma tulevikku ilma, et sa elaksid enam koos oma lastega. See seik takistab paljudel paaridel lahutada ehkki nad ei ole enam õnnelikud. Või siis elavad nad koos laste pärast, et lastel oleksid mõlemad vanemad.  

 

 


6. Ta ei viitsi üle elada lahku minemisega kaasnevaid probleeme, see on tema jaoks liiga tülikas ettevõtmine

Lahku minemine on nii keeruline, et ta lihtsalt ei viitsiks sellega tegeleda. Sellega kaasneks nii palju probleeme ja lisaks on neil veel lapsed.... 

Mõned mehed eelistavad, et asjad jääksid nii nagu nad kord juba on. Nii jäävad ära kõik draamad ja pisaratevalamised, mis teda muidu ees ootaksid, süüdistused ja taldrikuteloopimine. Isegi, kui ta suhe enam ei toimi, on ikkagi palju lihtsam tema jaoks leida mõni kõrvalsuhe, kui minna oma naisest lahku. 

Pealegi ei taha ta oma naist ja lapsi kannatama panna.


7. Ta sai aru, kui suure vea ta oli teinud

On mehi, kes on petnud oma naist aga mõistnud peale seda, kui suure vea nad olid teinud. Ja see paneb teda kannatama. Ta ei tea, kas ta peaks sellest oma naisele rääkima või mitte, ta ei taha lahku minna, sest ta armastab oma naist. 

Selles suhtes, kas ta peaks või mitte oma naisele tõtt rääkima, on palju erinevaid arvamusi aga kindel on see, et ta ei taha lahku minna oma naisest, sest ta armastab teda. 

 

Mida sina teeksid? Kas sa andestaksid oma kaaslasele või mitte, kui sa avastaksid, et ta on sind petnud. Kas sa arvad, et on võimalik armastada mitut inimest korraga? 

 


Kommentaare ei ole