{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 28. september

  Foto : unsplash / Alisa Anton Jäära horoskoop Arm...

 

Foto : unsplash / Alisa Anton

Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt ole täna eriti ettevaatlik nii oma kaaslase ja teise inimeste suhtes, keda sa kohtad. Töö juures jõuad sa igale poole ning see sobib sulle hästi, jätka samas vaimus ning sind ootab ees hea üllatus. Tervise seisukoha pealt oled sa üsna sportlikus vormis, see aitab sul hoida nii vaimset, kui füüsilist tervist. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis on planeedid hetkel sinuga ning rahaprobleemidest peaksid sa mõneks ajaks vaba olema. 

Väike nõuanne: aita ise ka saatust kaasa, luues soodsaid olukordi.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis pinguta natuke omalt poolt rohkem, et parandada omavahelist suhtlemist. Töö juures ootab sind ees väga hea päev, kõiki sinu ettevõtmisi saadab hea õnn. Ja mis puutub tervisesse, siis läheb kõik aina paremini. Veelgi parem, kui saa muudaksid oma eluviisi tervislikumaks või alustaksid spordiga. Ja  rahalise külje pealt avaneb võimalus saada suurem rahasumma. 

Väike nõuanne: ole realist ja ära lase sündmustel kulgeda oma tujude järgi. 


Kaksikute horoskoop

Armastuses pead sa endale selgeks tegema, mida sa õieti ise tahad ja siis tulevad vastused, mida sa otsid. Töö juures oled sa otsusekindel ning see tuleb sulle kasuks. Mis puutub tervisesse, siis on su tervis viimasel ajal olnud natuke õrn, nüüd peaksid sa aga hakkama taas kosuma ning leiad tagasi oma hea energia. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa täna saada vahendeid, mis aitavad su elujärge parandada.

Väike nõuanne: kui sa leiad natuke aega, katsu puhata. 

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära tee rumalusi täna. Viimasel ajal on töö juures kõik hästi läinud. Kasuta seda aega selleks, et asuda uute projektide kallale. Tervise seisukoha pealt hakkab väsimus mööduma, ära unusta magada korralikult. Ja rahalise külje pealt võttes arvesse praegust planeetide seisu, teeb su hea õnn lihtsalt kadedaks.

Väike nõuanne: täna on hea päev suurte otsuste tegemiseks.

 

Lõvi horoskoop

Armastuses ei lepi sa enam keskpärasuse ja tunnete leigusega. Töö juures oled sa ettevõtlik ning see tuleb sulle kasuks. Tervise koha pealt ei ole sul vaja muretseda. Mitte ükski planeet ei ohusta seda sektorit. Praegu peaksid sa olema hea tervise juures. Rahalise koha pealt oled sa võimeline sooritama häid ja kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ning kannatlikum.

 

 

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis suhe ei olegi alati lihtne, usalda aga rohkem iseennast ning oma kaaslast ja asjad hakkavad paremini minema. Töö juures oled sa ambitsioonikas ja sihid kõrgele. Tervise seisukoha pealt oled sa parimas vormis. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis on sul tõenäoliselt täna parematki teha, kui muretseda oma raha pärast.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimeste peale, kes pole seda väärt.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis muutud sa nõudlikumaks ja ei lepi enam iga õhtuse teleka vaatamisega. Töö juures oled sa eriti ambitsioonikas ja suudad korda viia lühikese ajaga palju töökohustusi. Tervise sektorit ei ohusta ükski planeet täna ja sa peaksid olema heas vormis. Rahalise külje pealt võid sa välja võtta vanad plaanid, mille ellu viimiseks avanevad uued võimalused.

Väike nõuanne: selle jaoks, et oma eluga edasi liikuda, pead sa vabastama ennast mineviku raskustest, mis sind takistavad.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt katsu säilitada rahu, kui su kaaslane peaks täna olema halvas tujus ning käituma ebameeldivalt. See läheb mööda. Töö juures oled sa otsusekindel ja tead, mida tahad. Tervise seisukoha pealt katsu rohkem magada ja tegeleda spordiga. Väldi liialdusi söögilauas ning piira alkoholi tarbimist. Ja rahalise külje pealt võid sa saada ühe väga hea pakkumise.

Väike nõuanne: tulevikul on palju üllatusi varuks.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastuses katsu oma tundeid ja sõnu paremini kontrolli all hoida täna. Töö juures tuleb sul suurem inspiratsioonilaine peale. Ja tervise seisukoha pealt peaksid sa olema heas vormis ning energiat täis. Rahalise külje pealt leiad sa võimaluse, mille abil oma rahalist seisu paremasse tasakaalu viia.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla, sest lahendused pole kaugel.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis väldi täna delikaatsetest teemadest rääkimist. Töö juures avaneb sul võimalus silma paista. Su töökaaslased ja ülemused on sinuga väga rahul. Tervise seisukoha pealt läheb kõik hästi. Sa oled heas tujus ja see aitab sul oma tervist hoida. Ja rahaasjades võid sa täna saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: kui sa ei taha pettuda, siis ära oota teistelt midagi.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei ole sa kindel, kas sa oled ikka õnnelik. Töö juures võid sa saada väga hea pakkumise. Tervis peaks sul olema praegu väga hea. Ja rahalise külje pealt on aeg soodne investeerimiseks või pangalt toetuse saamiseks.

Väike nõuanne: ära loe oma elus päevi vaid tee nii, et iga päev loeb.

 

Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt on praegune periood keeruline ning see peegeldub ka sinu paarisuhtes. Töö juures toetavad planeedid su ettevõtmisi. Tervise seisukoha pealt on tänane päev soodne selleks, et alustada spordiga, mis aitab sul hoida oma tervist. Rahalise külje pealt võid sa täna olla rahulik, sest tänu mitmete planeetide energiale võid sa saada seoses oma rahaga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära lase väikestel muredel oma päeva ära rikkuda. 

 

Kommentaare ei ole