{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 21. september

Foto : unsplash / Brigittte Tohm    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Brigittte Tohm

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid päevi. Tööasjades puudub sul täna igasugune motivatsioon üldse midagi teha ja selle tõttu võid sa maha magada paar head võimalust. Tervise seisukoha pealt kõik, mida sa vajad, on rahu ja puhkus. Ära pinguta üle, katsu maandada oma stressi, aja mustad mõtted peast välja ja usu imedesse. Rahalise külje pealt katsu kinni pidada oma olemasolevatest võimalustest. 

Väike nõuanne: ära luba oma lähedastel sekkuda oma pereellu.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid sa laskma enese eest hoolitseda. Sa juhid liiga palju asju oma elus ning paistad tänu sellele täiesti ligipääsmatuna. Töö juures tuled sa lagedale ühe väga hea plaaniga täna või avaneb sul võimalus viia ellu üks oluline projekt. Tervise seisukoha pealt läheb kõik hästi ja sul ei ole vaja muretseda. Rahalise külje pealt peaksid sa mõtlema rohkem oma tuleviku peale. Koosta oma eelarve igaks kuuks, see tuleks sulle kasuks.

Väike nõuanne: ära unusta kunagi neid inimesi, kes on leidnud aega, et sind aidata.


Kaksikute horoskoop

Oma paarisuhtes oleks hea, kui sa leiaksid aega, et organiseerida romantiline nädalavahetus kahekesi. Töö juures on planeetide mõju väga ebamäärane, keskendu oma tööle ja ära tegele muude asjadega. Mis puutub tervisesse, siis võimaluse korral mine jalutama loodusesse või tee trenni. See aitab sul parandada oma enesetunnet. Ja rahalise külje pealt oled sa viimasel ajal liiga palju kulutama hakanud. Valva paremini oma pangaarvet.

Väike nõuanne: kõik läheb hästi, kui sa lõpetad muretsemise.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära ärritu ja ole kannatlik täna, sest su kaaslane võib näidata välja oma halba tuju. See läheb ruttu mööda. Töö juures võib õhkkond olla pingeline, sest kiired ajad on ees ootamas. Tervise seisukoha pealt võid sa hetkel tunda ainult väsimust ja suuremat stressi aga see on ka loomulik. Ja rahalise külje pealt ära hakka oma rahaga riskima.

Väike nõuanne: ära katsu iga hinna eest teistele muljet avaldada.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt ei lähe kõik praegu sinu ootuste kohaselt. Töö juures võib muutusi tekkida, ole selleks valmis ning katsu ruttu uue olukorraga kohaneda. See võib olla isegi hea võimalus, mis aitab sul oma positsiooni parandada. Tervise seisukoha pealt peaks täna kõik paremini hakkama minema. Ja rahalise külje pealt väldi investeeringute sooritamist täna, planeedid soovitavad sul jääda ettevaatlikuks.

Väike nõuanne: ära lase oma headust teistel ära kasutada.


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt pead sa täna valmis olema järeleandmiste tegemiseks, kui sa tahad säilitada head õhkkonda kodus. Su partner on sulle selle eest tänulik. Töö juures võib sul tekkida raskusi keskendumisega, su mõtted on hajevil. Tervise seisukoha pealt ei tohiks külmetushaigused sind puudutada. Rahaasjades peaksid sa ettevaatlikum olema, sest üks suur väljaminek võib sind peatselt ees oodata.

Väike nõuanne: ära võrdle enda elu teiste eludega.


Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt igatsed sa enda ellu midagi kindlat ja stabiilset. Sa igatsed hingelise ühenduse järele. Töö juures peaksid sa olema täna ettevaatlikum. Su ideed ei ole täna kõige paremad ja sa võid langetada vale valiku. Tervise seisukoha pealt oled sa täna heas vormis. Ja rahalise külje pealt ole ettevaatlikum. Koosta eelarve ja pea sellest kinni. 

Väike nõuanne: naerata rohkem, see muudab su elu. 


Skorpioni horoskoop

Ühe ja ainsa inimese kõrval kogu oma elu veetmine võib tunduda sulle natuke heidutav. Töö juures on su suhe töökaaslastega pingeline. Oma tervise pärast ära unusta, et iga päev tuleks leida aega liikumiseks, see aitab luua mõtetes selgust. Ja rahalise külje pealt võid sa täna ilusa üllatuse saada.

Väike nõuanne: tee iga päev midagi, mis viib sind su eesmärkidele lähemale.

 

 


Amburi horoskoop

Ära ärritu alati nii ruttu ja paki kohvreid iga väiksema probleemi pärast. Töö juures ei lähe asjad võib-olla ootuste kohaselt, ära võta kõike nii isiklikult ja mõtle sellele, et homme on juba uus päev. Mis puutub tervisesse, siis ei tohiks sul praegu terviseprobleeme olla. Rahalise külje pealt katsu panna raha kõrvale ja piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära unusta, et sinu enda sees on peidus jõud, mida sa veel ei tunne.


Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt ära muutu koduseinte vahel liiga nõudlikuks ja autoritaarseks. Mis puutub tööasjadesse, siis on sul raske seda igapäevast rutiini taluda, sa igatsed väljakutsete järele ja tahad enda võimeid paremini proovile panna. Sinu tervise sektorit ei mõjuta ükski planeet täna. Sa peaksid tundma end üldiselt hästi. Ja rahalise külje pealt võid sa teha ühe suurema väljamineku täna.

Väike nõuanne: käitu vastavalt olukorrale ning säilita igas situatsioonis rahu.


Veevalaja horoskoop

Armastuses ära ela unistustes. Töö juures ei tule täna just kõige parem päev. Ümbritse end heade inimestega, kes aitavad sul enesetunnet parandada. Ja tervise seisukoha pealt peaksid sa täna olema väga heas vormis. Rahalise külje pealt võivad tekkida ootamatud väljaminekud.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile liiga avameelselt oma elust.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ole täna oma sõnadega ettevaatlik. Töö juures ära käitu liiga mõtlematult, see võib sulle tekitada suurt kahju. Tervise seisukoha pealt peaksid sa tagasi leidma oma energia ning elujõu. Ja rahalise külje pealt võivad tekkida mõned väikesed probleemid. Väldi suuri kulutusi ja ära võta kuulda teiste nõuandeid.

Väike nõuanne: hinde kõrgelt tõelisi sõpru ning ole nende jaoks alati olemas.

Kommentaare ei ole