{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 24. september

Foto : unsplash / Julia Peretiatko   Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Julia Peretiatko

 

Jäära horoskoop

Armastuses saadab vallalisi täna hea õnn. Need, kes on aga juba paarisuhtes, võivad tunda kiusatust minna mujale vaatama. Töö juures pakub tänane päev võimalusi arenemiseks ning edusammude tegemiseks. Tervise seisukoha pealt oled sa heas vormis. Ja rahaasjades, isegi, kui kõik läheb hetkel hästi, oleks hea, kui sa valvaksid paremini oma finantse. 

Väike nõuanne: ära unusta kunagi neid inimesi, kes võtavad vaevaks uurida, kuidas sul läheb.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib täna päevakorda tekkida selline küsimus nagu armukadedus, mis võib terve õhtupooliku ära rikkuda. Töö juures võid sa saada täna ühe väga hea pakkumise. Tervise seisukoha pealt tagavad planeedid sulle hea füüsilise vormi. Ära lasku ainult liialdustesse. Ja rahalise külje pealt, ära ole liiga kannatamatu.

Väike nõuanne : ära võta enda peale rohkem kohutusi, kui sa täita jõuad.


Kaksikute horoskoop

Armastus : ära võta täna ühtegi liiga rutakat otsust vastu. Töö juures sujub täna kõik hästi tänu meeskonnatööle. Tervise seisukoha pealt pole midagi märkimisväärset juhtumas. Rahalise külje pealt oled sa õigel teel aga ära soorita liiga suuri oste samal päeval.

Väike nõuanne: ära lase teiste kadedusel oma päeva ära rikkuda.


Vähi horoskoop

Kui sa oled vallaline, siis satud sa praegusel hetkel selliste inimeste otsa, kes pikka suhet ei otsi. Töö juures oled sa valmis suuremaks vastutuseks ning uuteks väljakutseteks. Mis puutub tervisesse, siis on praegune hetk ideaalne selleks, et muuta oma toitumist tervislikumaks. Ja rahalise külje pealt võid sa hetkel liiga palju kulutada.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat liigse muretsemise peale.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastuses ära tee liiga suuri järeleandmisi ja ära ole kõigega nõus. Töö juures aitavad planeedid sind kõikides ettevõtmistes. Tervise koha pealt peaks kõik hästi minema ja läheks veelgi paremini, kui sa heidaksid õhtuti varem magama. Rahalise külje pealt mõtle sellele, kuidas sa saaksid oma raha paremini paigutada. 

Väike nõuanne: iga päev toob sulle uusi võimalusi - kasuta neid ära!

 

Neitsi horoskoop

Armastuses näed sa tõesti vaeva, et muuta oma suhet paremaks. Töö juures oled sa valmis uusi oskusi omandama. Tervise seisukoha pealt vajad sa puhkust kõige rohkem. Ära unusta enda eest hoolitseda. Rahalise külje pealt ei pea sa praegusel hetkel säästmist oluliseks, see võib sulle aga kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ära kasutada.

 

Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt hakkab üks keerimine periood õnneks läbi saama ning koos sellega lahenevad paljud probleemid. Töö juures ootab sind täna ees üks tõsine jutuajamine.  Tervise seisukoha pealt ei tohiks sul täna probleeme tekkida. Võib-olla oled sa ainult natuke närvilisem. Rahalise külje pealt katsu jääda mõistlikuks ning käi oma rahaga arukalt ümber.

Väike nõuanne: su õnn ei ole seal, kuhu sa ta kaotasid.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt vajad sa praegusel hetkel eelkõige harmooniat ning turvatunnet. Töö juures saadab sind erakordselt hea edu, sul avaneb võimalus silma paista ja su tööd hinnatakse. Tervis ei tee sind hetkel murelikuks. Rahalise külje pealt ära unusta, et sa ei pea kõike ostma, mis sulle meeldib. 

Väike nõuanne: mitte keegi ei saa sinu eest õigeid otsuseid vastu võtta.

 

 


Amburi horoskoop

Armastuses kasuta rohkem oma kujutlusvõimet. Töö juures pead sa täna olema tähelepanelikum ja kannatlikum. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda täna natuke stressi ja suuremat väsimust. Rahalise külje pealt ootab sind ees tore üllatus.

Väike nõuanne: usalda esimest muljet.


Kaljukitse horoskoop

Sa pead olema ise armastuses ettevõtlikum, kui sa tahad, et midagi muutuks. Töö juures mõtle rohkem oma tulevikule. Tervise seisukoha pealt ära veeda liiga palju aega teleka ees. Ja rahalise külje pealt ära raiska oma sääste tühjade ostude peale.

Väike nõuanne: armastus ja töö ei käi kokku.


Veevalaja horoskoop

Armastuses igatsed sa millegi kindla ja püsiva järele. Hingesuguluse ning intellektuaalsete vestluste järele. Töö juures läheb kõik täna hästi. Tervise seisukoha pealt pole sul muretsemiseks põhjust, su enesetunne on hea ja see on kõige tähtsam. Rahalise külje pealt mõtle rohkem säästmise peale. 

Väike nõuanne: ebaõnne vastu aitab sihikindlus ning visadus.


Kalade horoskoop

Ole armastuses realist ja ära ela unistustes. Töö juures saadab sinu ettevõtmisi hea õnn täna. Tervise seisukoha pealt hakkab kõik paremaks minema juba paari päeva pärast. Hoolitse enda eest ja leia aega puhkamiseks. Rahalise külje pealt väldi kahtlasi tehinguid.

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa.

Kommentaare ei ole