{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop, reede 17. september 2021

  Foto : unsplash / Kate Laine Jäära horoskoop Mis ...

 

Foto : unsplash / Kate Laine

Jäära horoskoop

Mis puutub armuellu, siis oled sa viimasel ajal olnud väga hõivatud. Kuidas ka ei ole, ära lase oma eksidel mõjutada oma elu! Tööasjades katsu hoida teatud vahemaad mõnede töökaaslastega, kui sa ei taha anda põhjust kuulujuttude tekkeks. Tervise seisukoha pealt oleks parem, kui sa õpiksid piirama oma suurt isu kõikides elu valdkondades. Oma rahaasjade suhtes võid sa täna muretu olla: mitme planeedi üheaegne mõju võib sulle täna tuua ootamatuid sissetulekuid. 

Väike nõuanne: ära loe päevi, tee nii, et iga päev oleks tähtis.


Sõnni horoskoop

Sinu suhe inimesega, kellega sa oma elu jagad, on kõike muud, kui puhkus. Töö juures tähtsustad sa liiga palju oma tööd ja mõningaid töökaaslasi. Kuidas on lood aga tervisega? Selleks, et end paremini tunda, piisab sellest, kui sa sööd vähem magusat ja rasvast. Ja rahalise külje pealt hakkab kõik lahenema ja asjad võtavad väga hea suuna.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat vaidlemise peale.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole praegu uudised kõige paremad. Kui su suhe on tugev, siis ei tohiks midagi tõsist juhtuda. Töö juures võivad praegu käes olla kiired ajad, mis võimaldavad sul ühe tähtsa projekti ellu viia. Tervise seisukohalt peaksid sa rohkem oma tervist hoidma. Puhka palju ja ära pinguta üle. Rahaasjades saadab sind hetkel hea õnn. Tekkida võivad uued võimalused, mis aitavad sul oma rahalist seisu parandada. 

Väike nõuanne: selle asemel, et mõtelda kogu aeg oma probleemidele, tegutse parem ja katsu näha igas asjas midagi head. 


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt, võttes arvesse praegust planeetide seisu, hakkad sa nägema inimest, kellega sa oma elu jagad, hoopis teises valguses. See võib aga kaasa tuua palju arusaamatusi. Kui sa aga elad üksi, võid sa täna kohtuda ühe olulise inimesega. Tööalastes asjades pead sa näitama välja suuremat nõudlikkust oma plaanide ellu viimisel ja katsu leida koostööpartnereid, kes aitavad sul oma ettevõtmisi teoks teha. Sinu tervis aga valmistub sügise alguseks. Katsu enda eest rohkem hoolitseda ja ära külmeta. Mis puutub rahaasju, siis on praegu väga hea aeg selleks, et luua kord oma rahaasjades.

Väike nõuanne: ära tegele kahtlaste tehingutega.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa vastupandamatu või siis hoopis mõjud ärritavalt. Töö juures ära võta ette liiga palju asju korraga, vastasel korral ei suuda sa midagi lõpule viia ja unustad pooled asjad tegemata. Tervise seisukohalt peaksid sa piirama punase liha tarbimist ja söö rohkem värskeid köögivilju. Ja rahalise koha pealt tuled sa kõigega väga hästi toime ja väldid mõtlematuid oste.

Väike nõuanne: ära lase väikestel pettumustel oma päeva ära rikkuda.


Neitsi horoskoop

Sinu armuelu on olnud viimasel ajal üsna tormiderohke. Kuula oma südant ja ära tee liiga rutakaid järeldusi. Mis puutub tööasjadesse, siis ära lase asjadel üle pea kasvada. Selleks, et hoida oma tervist, katsu rohkem puhata ja unusta välismaailm. Ära vasta kõnedele, lülita kõik aparaadid välja ja võta aega iseendale. Rahalise külje pealt saadab sind täna hea edu. Kõik ostu ja müügiga seotud tehingud on soositud.

Väike nõuanne: tunnista, et see, mis on sulle kõige tähtsam, ei ole teiste jaoks alati vajalik.

 

Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt võid sa täna ühendust võtta ühe inimesega oma minevikust. See peaks olema mõni endine suhe või siis vana sõber, kelle sa silmist olid kaotanud. Töö juures võib täna ja järgnevatel päevadel tekkida rivaalitsemist.  Kuidas on lood tervisega? Sa peaksid olema heas vormis ja tundma end hästi. See on kõige tähtsam. Rahaasjades on praegune periood väga hea ja lootustandev. Sa oled osanud kõrvale panna ja ei muretse enam oma finantselu pärast.

Väike nõuanne: katsu olla püsivam oma tegevustes ja kontrollida olukorda paremini.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid sa rohkem oma elukaaslast austama. Tööalaselt kaalu kõiki pakkumisi, ms sa täna saada võid. Tervise seisukohalt, kui su tervis on viimasel ajal sulle muret tekitanud, siis peaksid need probleemid hakkama nüüd lahenema. Rahalise külje pealt võivad su sissetulekuid peale suuri kulutusi hakata lõpuks ometi paranema.

Väike nõuanne: ära kingi oma usaldust igale inimesele.

 

 


Amburi horoskoop

Katsu täna hoolikalt valida oma kaaslasega rääkides ja katsu hoida harmoonilist õhkkonda. Töö juures ära tegutse liiga impulsiivselt. Tervise seisukohalt ei ohusta sind midagi tõsist, sa oled tugev ja ei lase end häirida külmetushaigustest ega masendusehoogudest. Mis puutub rahaasju, siis on sul tõenäoliselt muudki täna teha, kui oma pangaarvet uurida. 

Väike nõuanne: katsu ennast harida ja loe palju raamatuid.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võid sa huvituda ühest inimesest, kes ei ole vaba aga kelle poole sa tunned seletamatut tõmmet. Töö juures võivad ainukesed probleemid tekkida ainult sinu hoiaku pärast. Ja tervis? Praegu ei tohiks tervis sulle muret tekitada, katsu siiski rohkem jälgida seda, mida sa sööd. Rahalise külje pealt oskad sa oma raha hästi organiseerida ja see on väga hea. Täna võid sa saada mõne ootamatu sissetuleku.

Väike nõuanne: mõtle alati enne, kui tegutsed.


Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt tunned sa suuremat soovi muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks. Töö juures ei tunne sa end just kõige paremini, su töö on muutunud liiga üksluiseks ning väsitab sind. Katsu rääkida ülemustega. Tervise seisukoha pealt katsu jälgida paremini oma toitumist, sest see tagab sulle hea füüsilise vormi, tervise ning aitab stressiga paremini hakkama saada. Kuidas on lood rahaga? Su rahaasjad peaksid hakkama paranema ja sa leiad taas üles naeratuse.

Väike nõuanne: ära kadesta vaid tee ise.


Kalade horoskoop

Armastuses võid sa tunda suuremat soovi iseseisvuse ja vabaduse järele. Töö juures tuleb täna keskmine päev. Sa tunned, et su praegune töö ei täida kõiki sinu ootuseid ning ei paku sulle vajalikke väljakutseid. Tervise seisukoha pealt peaks väsimus ja stress hakkama kaduma. Rahaasjades kulutad sa ilma raha lugemata ning teed suuri plaane.

Väike nõuanne: ära unusta, et raha ja armastus kokku ei sobi.



Kommentaare ei ole