{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 19. september

Foto : unsplash / lilartsy   Jäära horoskoop Mis pu...

Foto : unsplash / lilartsy

 

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära sulgu iseendasse. Töö juures ära lase asjadel üle pea kasvada. Ja kuidas on lood sinu tervisega? Tervis ei tohiks sulle täna muret küll valmistada, sa oled tugev nii vaimselt, kui füüsiliselt. Mis puutub aga rahasse, siis võib su tahtejõud täna murduda ja sul võib tekkida soov muretseda endale üks asi, mis on aga oma hinnalt väga kallis. 

Väike nõuanne: ära unusta, et sa ei saa kõike ise lahendada.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt käitud sa viimasel ajal üsna muretult ja hooletult. Töö juures las see päev läheb mööda ja oota paremaid aegu. Tervise seisukohalt oled sa hakanud taas spordiga tegelema ja su keha on sulle selle eest tänulik. Sa peaksid hetkel olema heas vormis. Ja mis puutub rahasse, siis võttes arvesse praegust ebakindlust võid sa sama hästi palju kaotada, kui võita. Parem on, kui sa täna selle valdkonnaga ei tegele.

Väike nõuanne: leia aega, et iseenast paremini tundma õppida.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa praegu liiga nõudlik. Mitte miski ega mitte keegi ei meeldi sulle. Töö juures võivad praegused kiired ajad tuua kaasa positiivsed muutusi, mis aitavad sul karjääriredelil edasi jõuda. Mis puutub aga tervisesse, siis läheb kõik aina paremuse poole. Sa oled heas vaimses vormis ning tänu sellele on su tervis tugev. Rahalise külje pealt peaksid sa tõesti hakkama eelarvet koostama ning sellest kinni pidama. Ära käi oma raha liiga kergekäeliselt välja. 

Väike nõuanne: tunne oma piira ja piira oma soove.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastust, siis on su elukaaslane viimasel ajal liiga kriitiliselt häälestatud ja see hakkab sind tasapisi ärritama. Töö juures tunned sa suurimat igavust ja mõtled töökoha vahetamise peale, sa igatsed väljakutsete järele ja tahad ennast proovile panna. Ja tervise seisukoha pealt ei ohusta hooajalised viirused sind. Sa tead, kuidas oma tervise eest hoolt kanda. Ja mis puutub rahasse, siis peaksid sa mõtlema, kas liigne kulutamine ikka on nii hea. 

Väike nõuanne: ole ettevaatlik oma sõnadega, sest ühel sõnal võivad olla suured tagajärjed.


Lõvi horoskoop

Paarisuhtes ei ole mõtet näha oma elukaaslases rivaali. Ära ole liiga nõudlik ja liiga suurte ootustega teise inimese suhtes. Töö juures näitas välja teotahet ja kompetentsi, miks mitte rääkida palgakõrgendusest. Praegusel ajal peaksid sa olema hea tervise juures. Sa oled hakanud enese eest hoolt kandma ja tänu sellele tunned sa end hästi. Ja mis puutub rahasse, siis tõenäoliselt võivad rahaga seotud küsimused röövida natuke su hingerahu.

Väike nõuanne: ära otsi oma õnne sealt, kuhu sa ta kaotasid.

 

 


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis su suhe ei ole enam nii tugev, kui peaks, katsu muuta seda paremaks. Vallalised võivad tunda suuremat üksindust. Mis puutub tööasjadesse, siis katsu lõhkuda igapäevast rutiini. Kui kõik päevad on ühesugused, siis võtab see motivatsiooni maha. Tervise seisukoha pealt, käi rohkem jala, see teeb su tervisele head. Ja rahalise külje pealt on sul raske hetkel kokku hoida, tundub nagu raha kaoks su sõrmede vahelt. 

Väike nõuanne: kas su veendumused ja uskumused ei ole pelgalt kujutlusvõime viljad? 


Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt on sul olnud paremaid päevi. Viimased lootuskiired valmistasid pettumust ja sul ei ole hetkel tahtmist selle teemaga tegeleda. Töö juures ei tohiks sul probleeme ette tulla aga sa ei saa ka lootma jääda heale õnnele, mis teeks imesid ning viiks su unistusi täide. Tervise seisukoha pealt võiksid sa rohkem spordiga tegeleda. Rahalise külje pealt ära kiirusta selle suure tehingu sooritamisega, sa võid seda juba varsti kahetseda. Kaalu alati kõik korralikult läbi.

Väike nõuanne: oota 24 tundi enne, kui sa võtad vastu mõne olulise otsuse.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa viimasel ajal alateadlikult ehitanud enda ümber müürid, mis ei lase teistel inimestel sulle läheneda. Viimasel ajal oled sa rõõmu ja rahulolu tundnud oma tööst ning viinud kõik plaanitu lõpule. Mis puutub tervisesse, siis on tänane päev väga soodne selleks, et alustada spordiga, see aitaks sul jääda hea tervise juurde. Rahalise külje pealt katsu kõrvale rohkem raha panna, nii paraneb ka su enesetunne.

Väike nõuanne: katsu täna rohkem aega veeta oma lähedastega. Sa vajad seda kindlustunnet, mida mõnede inimestega koosolemine sulle annab.


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib sind täna ees oodata tõsine vestlus elukaaslasega. Töö juures oled sa otsustanud ellu viia oma suured plaanid, mis puudutavad sinu tulevikku. Hoia oma mõtteid ja plaane endale, sest mõned töökaaslased tunnevad sinu vastu kadedust. Tervise seisukohalt peaksid sa tundma praegu suurt rahulolu. Rahalise külje pealt on aeg olla ettevaatlikum.

Väike nõuanne: kõike ei saa planeerida, mõnikord tuleb lasta koht ka juhustele.

 

 

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks sinu ja su kaaslase vahel olema praegu pingeline ja stressirohke periood. Töö juures oled sa endale seadnud väga julged eesmärgid. Mis puutub tervisesse, siis läheb täna kõik hästi. Sa oled hetkes heas füüsilises ja vaimses vormis. Rahaasjades võid sa tunda aga teatud rahulolematust, sest asjad ei lähe sinu ootuste kohaselt.

Väike nõuanne: ära unusta, et prioriteediks peaksid alati olema need, inimesed, kes on sulle kallid.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt on sul raske uut lehte keerata. Ära unusta, et minevik peab jääma minevikku ning praegu ainus, mida sa teha saad, on minna oma eluga edasi. Tööasjades jäävad planeedid hetkel neutraalseks ega sekku sinu tööalasesse ellu. Tervise seisukohalt ei valmista sulle raskusi tervislikuma eluviisi pidamine. Ja rahalise koha pealt võid sa vastu võtta ühe halva otsuse, mis on seoses ühe ostuga.

Väike nõuanne: leia igas päevas natuke aega iseendale, see aitab sul üles leida oma sisemine rahu.

 

Kalade horoskoop

Sul on raske oma viimasest lahku minemisest üle saada. Sinu eks ei ole seda väärt, et sa tema pärast oma südant valutad. Töö juures ära tähtsusta üle osade töökaaslaste tegelikku väärtust. Tervise seisukohalt on tänane päev väga soodne selleks, et alustada spordiga, see aitaks sul jääda terveks. Sinu rahaasjades ei valitse hetkel just kõige parem seis. Katsu rohkem pingutada, et seda olukorda parandada.

Väike nõuanne: kui sa tahad edu saavutada, pead sa natuke ise pingutama. 


Kommentaare ei ole