{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 30. september

Foto : unsplash / AltEsc Frame    Jäära horoskoop A...

Foto : unsplash / AltEsc Frame

 

 Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt on sul igatsus kohtuda uute inimestega aga sa pole kindel, kas sa oskad õige valiku langetada. Töö juures pead sa täna kahekordselt pingutama. Ainult nii suudad sa saavutada häid tulemusi. Tervise koha pealt oled sa viimasel ajal hea toiduga liialdanud ja selle all võibki eelkõige kannatada üldine heaolu ning tervis. Rahalise külje pealt katsu paremini oma rahaasju organiseerida, eriti järgnevatel nädalatel.

Väike nõuanne: enne, kui sa vihastad, loe kümneni mõttes. 

 

Sõnni horoskoop

Mida armastusel sulle täna varuks on? Tõenäoliselt pole sul isegi aega selle teema peale mõtelda. Töö juures ära tee liiga suuri plaane täna, sest asjad ei lähe täna nii nagu sa sooviksid. Tervis võib sul olla natuke õrnavõitu, praegusel ajal peaksid sa olema haigustele vastuvõtlikum, sellepärast ära unusta soojalt riidesse panna ning juua sidruniteed. Rahalise koha pealt on halvemad ajad nüüd möödas ja paremad ootavad ees.

Väike nõuanne: ära anna liiga kergelt alla.

 

Kaksikute horoskoop

Armastuses on sul teinekord raske panna piire paika. Ära ole nii nõudlik. Töö juures ole täna tähelepanelikum, vastasel korral võid korda saata saatusliku eksimuse. Tervise seisukoha pealt on viimane aeg hakata tegelema spordiga, see aitab sul oma stressiga paremini toime tulla. Ja rahalise koha pealt võid sa järgnevatel päevadel häid uudiseid kuulda.

Väike nõuanne: ära raiska oma väärtuslikku aega nende peale, kes seda väärt pole.

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaksid sa rohkem pingutama, et parandada omavahelist suhtlemist. Töö juures oled sa liiga kannatamatu ja teed asju oma äranägemise järgi. Tervise seisukoha pealt võib unetus sind hetkel kimbutada. Rahalise külje pealt leia võimalusi, kuidas oma raha paigutada või investeerida tuleviku tarbeks.

Väike nõuanne: ära tegele mitme asjaga korraga.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Oma paarisuhtes peaksid sa tõesti pingutama, et sinu ja su kaaslase omavaheline suhtlemine ning läbisaamine paraneks. Töö juures väldi kuulujutte ning liiga pessimistlikke inimesi. Tervise seisukoha pealt võid sa praegusel perioodil olla liiga närviline. Rahalise külje pealt läheb kõik nii nagu tavaliselt.

Väike nõuanne: mitte keegi ei saa sinu eest otsuseid vastu võtta. Kui sa tahad, et su elus midagi muutuks, pead sa aga otsuse langetama.

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei too tänane päev midagi uut aga juba homme võib kõik muutuda. Töö juures ei lähe võib-olla kõik nii hästi nagu sa oleksid lootnud. Ära võta kõike isiklikult, homne päev tuleb võib-olla parem. Mis puutub tervisesse, siis lahenda kõik probleemid, mis röövivad su hingerahu. Rahalise külje pealt katsu säästa. 

Väike nõuanne: ära lase segadust oma ellu. 

 

Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt katsud sa muuta oma suhet kallimaga paremaks, vältides delikaatsetest teemadest rääkimist. Töö juures on praegu käes kiired ajad ja see on üsna väsitav. Sa vajad rahu. Mis puutub tervisesse, siis kui sa piisavalt ei puhka, võib stress sind kimbutada. Ja rahalise külje pealt võivad mõned teie seast saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole avatum teistega suheldes.

 

Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis igatsed sa harmoonia ja läheduse järele. Töö juures ei meeldi sulle, kui sulle käsklusi antakse ja töökohustusi juurde lisatakse. Tervise seisukoha pealt on praegune periood väga soodne selleks, et tegeleda spordiga. Ja rahaasjad peaksid sul hetkel korras olema.

Väike nõuanne: unista suurelt, sest ära unusta, et unistused võivad täide minna kiiremini, kui sa arvad.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole praegu just kõige paremad ajad käes. Töö juures võib täna palju takistusi ette tulla aga ära muretse, asjad laabuvad päeva lõpuks. Tervise seisukoha pealt võid sa hetkel kannatada väsimuse ning stressi all. Ja oma rahaasjades ära jää imedele lootma täna.

Väike nõuanne: kasuta oma energiat targalt.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su armuelu olnud üsna tegus viimasel ajal. Ära siiski kiirusta liiga palju ja kuula rohkem oma südant. Töö juures väldi samuti tormakust. Mis puutub tervisese, siis oled sa praegusel ajal liiga närviline. Puhka rohkem. Ja rahalise külje pealt hakkavad asjad paremini minema.

Väike nõuanne: ära võta elu liiga tõsiselt. Naera rohkem.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis toob tänane päev sulle häid üllatusi kaasa. Töö juures on sul raskusi keskendumisega. Võib-olla ei motiveeri su töö sind enam? Tervise seisukoha pealt ei lähe asjad nii hästi, kui vaja. Hoolitse enda eest rohkem. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis katsu leida paremaid investeerimisvõimalusi.

Väike nõuanne: ära lase teiste tujul oma päeva ära rikkuda.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis luba midagi, mida sa kunagi täita ei suuda. Töö juures peaks kõik hästi minema aga sa võid ise ärrituda ja see võib sulle probleeme kaasa tuua. Mis puutub tervisesse, siis kannatad sa praegusel ajal stressi all. Katsu puhata rohkem. Ja rahalise külje pealt võid sa praegusel hetkel liiga palju kulutada. 

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda sellepärast, mida sa muuta ei saa, keskendu sellele, mis sõltub sinu tahtest. 



Kommentaare ei ole