{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 23. september

  Foto : unsplash / Randy Fath Jäär Armastus : üks ...

 

Foto : unsplash / Randy Fath

Jäär

Armastus : üks keeruline periood su elus on lõppemas ja sa kardad, et see võib mõjutada sinu isiklikku elu. Tegelikult ei ole sul muretsemiseks põhjust, sest kõik läheb paremini, kui sa oskad arvata. Töö juures võid sa täna olla liiga tundlik aga see tuleb sulle kasuks. Mis puutub tervisesse, siis miks mitte proovida mediteerimist. Võimaluse korral ära unusta teha lõunauinakut või leida aega puhkamiseks. Oma rahaasjades pead sa tõesti täna ettevaatlikum olema, sest sul on kalduvus näha kõike liiga optimistlikult ja selle tõttu võid sa liiga kergekäeliselt oma rahaga ümber käia. Sul võib tekkida soov laenata suuremate ostude tarbeks aga ka see pole praegusel hetkel kõige õigem lahendus. 

Väike nõuanne: mõtle positiivsemalt 


Sõnn

Mis puutub armastusse, siis valitseb sinu elus hetkel suur vaikus. Töö juures ära võta liiga julgeid otsuseid täna vastu, kaalu kõik hoolikalt läbi, sest võib-olla on keegi sulle lõksu seadnud. Oma tervise suhtes peaksid sa täna hoolikam olema. Ära liialda söömisega, hoidu liiga rasvasest ja magusast toidust, ära söö öisel ajal. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis oota paremaid päevi.

Väike nõuanne: aita ise oma saatusele kaasa, luues paremad tingimused.


Kaksikud

Armastus: sa ei mõtle hetkel sellele teemale, su elu on liiga kiire praegusel ajal. Töö juures peaks kõik hästi minema, kui sa ei ärritu pisiasjade pärast ja hoiad keelt hammaste taga. Vastasel korral rikud sa kõik oma head võimalused ära. Tervise seisukoha pealt, peaksid sa lõpetama selle suure muretsemise. Nii muudad sa oma elu ja tervist paremaks. Ja rahalise külje pealt võid sa täna kulutada raha asjadele, mille pealt sa oleksid võinud kokku hoida. 

Väike nõuanne : ära raiska oma väärtuslikku aega nende peale, kes sinu juures ainult vigu otsivad.

 

 

 

Vähk

Mida armastus sulle täna toob? Tõenäoliselt ei valmista su paarisuhte täna sulle põhjust muretsemiseks. Töö juures julged sa paremini küsimusi esitada. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal üsna rikkalikult söönud ning su keha annab sulle sellest nüüd tunda. Katsu toituda mitmekülgsemalt. Rahalise külje pealt võib tekkida ootamatuid väljaminekuid.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ära kasutada, mõtle samuti iseendale.

 

Lõvi 

Armastuse koha pealt on olnud paremaid aegu su elus. Töö juures võivad suhted töökaaslastega muutuda pingeliseks. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal liiga palju muretsenud ning see võib mõjutada nüüd su vaimset või füüsilist tervist. Rahalise külje pealt peaksid sa tõesti koostama järgmiseks kuuks eelarve ning pidama sellest kinni, nii leiad sa tagasi hingerahu.

Väike nõuanne: ära mine iga uue ideega kaasa

 

Neitsi 

Armastuse koha pealt tahaksid sa kohtuda uute inimestega aga kardad eksida õige inimese valikul. Töö juures võivad ühe töökaaslase sõnad sind endast välja viia. Tervise seisukoha pealt katsu oma suurt söögiisu piirata, hea oleks, kui sa loobuksid saiatoodete söömisest mõneks ajaks. Rahalise külje pealt ei soosi planeedid hetkel suuri kulutusi.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem.

 

Kaalud

Armastus: ära anna täna tühje lubadusi, kui sa tead, et sa ei saa neid täita. Töö juures ära lase enda tuju rikkuda ühel inimesel. Kui ta ütlebki sulle midagi ebameeldivat, ei tähenda see nagu oleks tal õigus. Kui mitu inimest sulle peaksid aga märkuse tegema, siis võid sa uurida, mis valesti on. Tervise seisukoha pealt soovitavad planeedid täna sul jääda kõiges mõistlikuks ning arukaks. Ära lasku liialdustesse. Rahalise külje pealt ole ettevaatlik kulutustega, sul on hetkel raske kiusatustele vastu panna.

Väike nõuanne: leia alati piisavalt aega, et analüüsida probleemi enne, kui võtad mõne otsuse vastu.

 

Skorpion

Armastuse koha pealt oleks kõik palju lihtsam, kui sa suudaksid rahulikult oma kaaslasega rääkida. Töö juures ole täna tähelepanelikum ning valvsam. Ära unusta, et ka seintel on kõrvad. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda täna väsimust ja masendust. Rahalise koha pealt oled sa hetkel valmis suurteks kulutusteks.

Väike nõuanne: mõtle alati enne, kui tegutsema hakkad.

 

 

 

Ambur

Kui sa tahad midagi oma armuelus muuta, pead sa ettevõtlikum olema. Töö juures võib valitseda ebakindel õhkkond,  mõningad viivitused ja takistused, keerulised olukorrad, mis võivad sind ärritada. Tervise seisukoha pealt, kui sa magad halvasti, siis võta midagi ette, et see krooniliseks ei muutuks. Rahalise külje pealt, ära kiirusta suurte ostude sooritamisega, mida sa hiljem kahetseda võid. Paremad võimalused ja ajad ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks

 

Kaljukits

Armastuses katsu leida harmooniat oma ellu ning suhtle paremini, see tuleb kasuks nii sulle, kui teistele. Kui sa oled vallaline, võid sa neil päevil kohtuda ühe inimesega, kes muudab su elu. Töö juures ei tunne sa end just kõige paremini, eriti rääkides finantsasjadest. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda, et asjad hakkavad allamäge minema. Hoia oma tervist paremini. Ära unusta vitamiine. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis pärandust sa täna ei saa. 

Väike nõuanne: selle asemel, et kogu aeg muretseda, näe igas asjas midagi head.

 

Veevalaja

Mis puutub armastusse, siis oled sa hetkel kahevahel ja ei tea ise ka, kuidas oleks kõige parem jätkata. Töö juures võib õhkkond olla täna üsna pingeline. Tervise seisukoha pealt peaksid sa kohe täna hakkama enda eest paremini hoolitsema ning kontrollima oma stressi. Rahalise külje pealt ära võta täna vastu ühtegi olulist otsust, sest sa võid teha vale valiku.

Väike nõuanne: helista lähedastele inimestele, kes võivad ennast üksi tunda.

 

Kalad

Armastuse koha pealt võib sul tekkida soov muuta oma suhet lähedasemaks. Töö juures pead sa täna olema väga ettevaatlik. Ära tee midagi, mis võiks sinu head nime kahjustada. Tervise seisukoha pealt muretsed sa liiga palju praegusel ajal. Katsu leida vahendeid, mis aitavad parandada su enesetunnet. Ja rahalise koha pealt ei mõtle sa eriti oma eelarvele. Katsu hoiduda suurematest kulutustest. 

Väike nõuanne: teised inimesed võivad sulle küll nõu anda aga ei saa sinu asemel otsuseid vastu võtta. 

 




Kommentaare ei ole