{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 18. september

Foto : unsplash / Nick Morrison   Jäära horoskoop A...

Foto : unsplash / Nick Morrison

 

Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt pead sa taluma oma kaaslase hädaldamisi ja kriitikat. Mis puutub tööasjadesse, siis valitseb õhus halb ja pingeline õhkkond, see puudutab suurel määral ka sinu töövõimekust. Katsu ümbritseda end rohkem heade inimestega, kes aitavad sul oma eesmärke ja plaane ellu viia. Tervise suhtes ära ärritu nii palju asjade pärast, mida sa nagunii muuta ei saa, lase neil lihtsalt olla. See on parem sinu vaimsele ja füüsilisele tervisele. Mis puutub rahasse, siis kas sa ei peaks varsti preemiat saama? Või ootab sind ees mõni muu suurem sissetulek? 

Väike nõuanne: selle asemel, et mõtelda oma õnnetustele, katsu leida igas asjas midagi head. See aitab muuta vaatenurka.


Sõnni horoskoop

Oled sa vallaline või juba suhtes, praegusel perioodil norutad sa oma nurgas, selle asemel, et mõtelda sellele, mis sinu elus hästi on. Ava ometi silmad! Ja kuidas tööasjadega lood on? Täna puudus sul igasugunegi motivatsioon ja see võib kaasa tuua suuri probleeme. Katsu paremini töökaaslastega suhelda ja uuri, kuidas nemad end tunnevad. Tervise seisukohalt ei ole täna just kõige parem päev. Kui sul on unega probleeme, siis söö õhtuti kergemaid toite. Rahalise külje pealt on aeg tõsiselt kokku hoida. 

Väike nõuanne: tegele oma asjadega ja ära sekku teiste ellu.


Kaksikute horoskoop

Selle asemel, et olla autoritaarne kodus ja anda käsklusi, jaga parem nõuandeid. Häid nõuandeid, loomulikult. Töö juures võivad hetkel käes olla üsna keerulised ajad. Tervise seisukohalt leiavad su lähedased, et kannatad liigse stressi käes. Mis puutub rahasse, siis oled sa viimasel ajal kulutanud ilma raha lugemata. 

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegu ei ole käes just kõige paremad ajad. Tööprobleemid võtavad suure osa su ajast, sa oled oma eraelu jätnud natuke hooletusse ja sulle heidetakse seda ette. Mis puutub tööasjadesse, siis ka selles valdkonnas ei lähe asjad nii nagu sa sooviksid. Uudised ei ole just kõige paremad. Tervise seisukohalt ole ettevaatlik, sest liigne suhkur veres ei ole su tervisele hea. Rahalise külje pealt ära unusta, et alati ei maksa kiusatustele järele anda.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad jäävad siiski materiaalseteks. Ära tähtsusta neid üle, kõige väärtuslikumad asjad, mis sul on, on sinu aeg ja elu kogemused.


Lõvi horoskoop

Sul võib tekkida oma paarisuhtes usaldusega seotud probleeme. Töö juures võivad su töökaaslased sulle ette heita salatsemist. Ja tervise seisukohalt võid sa täna tunda suuremat väsimust. Ära unusta magneeriusmikuuri teha, see annaks sulle energiat juurde. Rahalise külje pealt ei ole sa viimasel ajal palju kokku hoidnud.

Väike nõuanne: ära unusta, et peale selle ühe lahenduse, mis ei toimi, on veel palju teisi.

 

 


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt võid sa praegusel hetkel mõtelda rohkem oma tööasjadele, kui eraelule ja koos sellega armastusele. Ja kuidas töö juures läheb? Töö juures peaksid hetkel olema ärevad ja kiired ajad. Tervise seisukohalt peaksid sa enda eest rohkem hoolt kandma ja oma tervist turgutama. Ja mis puutub rahasse, siis ära kuluta, mõtle oma eelarvele. 

Väike nõuanne: kui see vaidlus sind nagunii kuhugi ei vii, siis pole mõtet jätkata.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sul raske aru saada, et peale sinu on su kaaslasel veel muidki prioriteete. Tööasjades avaneb sul täna võimalus silma paista ning viia üks tähtis projekt ellu. Selleks, et oma tervist parandada, võiksid sa hakata rohkem spordiga tegelema. Mis puutub rahaasjadesse, siis peaksid sa õppima oma raha paremini organiseerima.

Väike nõuanne: väldi haiget tegevate sõnade kasutamist.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt võib sul olla tunne, et su suhe ei vasta päriselt sinu ootustele. Mõtle sellele, mida sa oma tulevikult tahad ja ära võta liiga rutakaid otsuseid vastu. Mis puutub tööasjadesse, siis võivad mõned takistused tekkida aga päeva lõpuks laheneb kõik ise. Täna võivad sind ohustada dermatoloogilised probleemid. Rahaasjades peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada iga hinna eest.


Amburi horoskoop

Kui sa oled vallaline, siis võid sa juba varsti kohtuda selle õige inimesega. Aga oled sa ise valmis end siduma? Mis puutub tööasjadesse, siis mõtle alati enne, kui midagi räägid või teed. Tervise seisukohalt ära spordi tegemisega üle pinguta, sest sa ei ole just kõige paremas vormis. Puhka parem rohkem. Rahalise külje pealt tundub, et sa kulutad liiga palju.

Väike nõuanne: leia aega, et olla vaikuses. Nii leiad sa oma sisemise rahu üles.

 

 


Kaljukitse horoskoop

Katsu kodus muuta õhkkonda harmoonilisemaks. Töö juures ei muuda planeetide seis olukorda paremaks. Tervise seisukohalt ära ole liiga palju üksi, katsu leida inimene, kes motiveerib sind ja aitab näha olukorda teises valguses. Rahalise külje pealt ole ettevaatlik ja katsu kinni pidada oma eelarvest.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat niisama.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei ole sa oma hetke olukorraga rahul ja sa oled veendunud, et mujal on rohi rohelisem. Töö juures võib juhtuda, et sulle loobitakse kaikaid kodaratesse. Tervise seisukohalt oled sa hetkel liiga tundlik ja kannatad mööduva stressi käes. Mis puutub rahaasjadesse, siis peaksid asjad hakkama paremuse poole minema.

Väike nõuanne: õpi paremini suhtlema.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt võib täna kodune õhkkond pingeliseks muutuda. Tööasjades saad sa nii häid, kui halbu uudiseid. Katsu rohkem puhata. Tervise koha pealt võid sa tunda täna suuremat väsimust. Katsu aega maha võtta ja hoolitseda rohkem iseenda eest. Rahalise külje pealt pea oma eelarvest kinni. 

Väike nõuanne: veeda rohkem aega oma lähedastega.

Kommentaare ei ole