{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 22. september

Foto : unsplash /Svitlana    Jäära horoskoop Armast...

Foto : unsplash /Svitlana

 

 Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt tunneb su süda suurt igavust hetkel. Kasuta seda perioodi selleks ära, et mõtelda rohkem iseendale. Töö juures katsu ära tegele iga väikese probleemiga nagu pinged töökaaslastega näiteks. Keskendu oma tööle ja hoia eemale pealtükkivatest inimestest. Tervise seisukoha pealt ei ohusta sind midagi tõsist täna: sa ei lase end heidutada väsimusest ja mööduvast masendushoost. Ja rahalise külje pealt oleks palju mõistlikum, kui sa piiraksid natukene rohkem oma kulutusi ja hakkaksid raha kõrvale panema ning elama rahulikuma südamega.

Väike nõuanne: naerata nii palju, kui võimalik, tulemused võivad sind ennast ka üllatada! 


Sõnni horoskoop

Ära karda armastuses end naeruvääristada. Töö juures on sind ees ootamas täiesti tavaline päev. Sul puudub küll vajalik motivatsioon aga sa suudad lõpetada kõik alustatu. Mis puutub tervisesse, siis võiksid sa tegeleda spordiga, see aitaks su tervist parandada. Ja rahalise külje pealt ei ole sul midagi halba vaja karta aga katsu siiski oma kulutusi piirata.

Väike nõuanne: selle asemel, et uksi paugutada, võta aega mõtlemiseks. Nii väldid sa vigu ja eksimusi.

 

Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tahaksid sa väga oma tundeid jagada ja igatsed hingelise läheduse järgi. Võib-olla otsid sa seda lähedust valest kohast. Tööasjades võid sa saada täna huvitava pakkumise. Tervise seisukoha pealt ära pinguta täna üle ja väldi stressi ning pingeid. Rahalise külje pealt:  ära kuluta oma sääste tühiste ostude peale.

Väike nõuanne: ära veeda aega nendega, kes ei oska seda hinnata.

 

Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus olnud paremaid päevi aga muretsemiseks pole ka põhjust. Sa lihtsalt pead rohkem aega oma kaaslasega veetma. Töö juures pead sa rohkem tähelepanu pöörama paarile pisiasjale. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda täna suuremat väsimust. Söö tervislikult, palju aed- ja puuvilju, mis tagavad sulle vajalikud vitamiinind ning mineraalid. Juba see aitab sul end paremini tunda. Ja rahalise külje pealt hoia parem kokku. 

Väike nõuanne:  lõpeta see muretsemine ja su elu muutub paremaks.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt tunned sa hetkel muretust ja võid elada oma unistustes. Töö juures on praegu ideaalne hetk kindlustada oma positsiooni. Kui sa oled hakanud viimasel ajal spordiga tegelema, siis on see väga hea, tõenäoliselt on su tervis ja enesetunne tänu sellele paranenud. Rahalise külje pealt pead sa piirama oma kulutusi.

Väike nõuanne: selleks, et sisemist rahu üles leida, leia iga päev natuke aega iseendale.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt: sa katsud teha omalt poolt kõik, et mitte tänast päeva ära rikkuda ning väldid teatud teemade puudutamist. Töö juures läheb kõik üle ootuste paremini ja sa suudad üllatada oma töökaaslasi. Tervise seisukoha pealt pole midagi erilist juhtumas. Ja rahalise külje pealt :  ära kuluta liiga palju, peatselt võtavad su rahaasjad parema suuna.

Väike nõuanne:  taktitunne on parem, kui autoritaarsus.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa viimasel ajal selle teemaga palju tegelenud. Väike soovitus oleks mitte liiga palju võrrelda oma eksi praeguse kaaslasega. Tööasjades pead sa täna olema tähelepanelik ning keskenduma sellele, mis ka sulle kasuks võiks tulla. Suhtle palju ja loo uusi tutvusi, kõik see võib sulle ühel hetkel kasulikuks osutuda. Viimased nädalad ei ole olnud just kõige kergemad tervise seisukohalt, sa võid tunda hetkel vaimset ja füüsilist väsimust. Ära anna alla, kõik see on mööduv. Rahalise külje pealt võid sa kaaluda investeerimist. See on hea mõte aga pea enne asjatundjatega nõu. 

Väike nõuanne: ära lase teiste kadedusel oma päeva ära rikkuda.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuses valitseb hetkel suur rahu ja vaikus aga ära lase ennast sellest eksitada, sest juba homme võib kõik muutuda. Naudi seni oma vabadust. Töö juures ei tohiks täna midagi erilist juhtuda. Tervise seisukoha pealt katsu muuta oma eluviisi paremaks, söö kergemat toitu ning liigu palju. Rahalise külje pealt võid sa saada täna häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära seo end millegagi täna, ära anna lubadusi.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus: sa ei suuda tänast õhtut ära oodata. Töö juures ei juhtu midagi erakordset, tänane päev võib sulle tuua isiklikku rahulolu ametialasel pinnal. Mis puutub tervisesse, siis katsu enda eest rohkem hoolitseda. Ja rahalise külje pealt peaksid sa hakkama saama häid uudiseid, su sissetulekud võivad kasvada. 

Väike nõuanne: mitte keegi ei saa sinu eest otsuseid vastu võtta.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus: kõigepealt pead sa teadma, mida sa tahad ja siis vastavalt tegutsema. Alles siis hakkavad imed aset leidma. Töö juures oleks hea, kui sa suudaksid muuta natuke igapäevast rutiini. Kõik päevad on sarnased ja see ei motiveeri sind sugugi. Kuidas on tervisega lood? Terviseprobleemid ei tohiks sulle muret tekitada. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis oled sa näinud paremaid päevi. Ajad on rasked aga piira oma kulutusi ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis hinda seda, mis sul on. Ära kritiseeri, ära ole liiga nõudlik. Töö juures ei ole praegu kõige õigem aeg selleks, et rääkida palgatõusust või mõtelda töökoha vahetuse peale. tervise seisukoha pealt selleks, et end paremini tunda, tuleb sul tarbida vähem rasvast ja magusat toitu. Ja rahalise külje pealt oleks hea, kui sa ei sooritaks liiga suuri oste täna ja ootaksid paremaid päevi.

Väike nõuanne: enne, kui sa alustad uue projektiga, kontrolli, et sul on olemas vahendid selle jaoks.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ära ole valmis iseennast ohverdama. Töö juures ei tohiks probleeme täna tekkida. Hoia oma suhteid töökaaslastega. Ja tervise seisukoha pealt ei ole ka midagi erilist juhtumas, sa peaksid täna olema heas vormis. Rahalise külje pealt on praegu käes väga hea periood, mõtle sellele, kuidas sa saaksid oma raha paremini investeerida või paigutada. 

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada.

Väike nõuanne: 

Kommentaare ei ole