{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 15. september 2021

  Foto : unsplash / Mike Kenneally Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Mike Kenneally

Jäära horoskoop

Kasuta oma armuelus natuke rohkem kujutlusvõimet ära. Töö juures naeratab täna sulle hea õnn. Kasuta seda head energiatulva ära ja alusta suurte ideede elluviimisega. Mis puutub tervisesse, siis on praegune periood eriti hea. Sa võiksid proovida joogat või mudaravi. Rahalise külje pealt tänu praegusele planeetide seisule võid sa hakata arvama, et kerge on rikkaks saada. Ära siiski torma kõiki oma veeringuid ära kulutama, tark inimene paneb raha kasvama.

Väike nõuanne: ära muutu iseenda ja teiste vastu liiga nõudlikuks.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära muutu liiga domineerivaks oma lähedastega, olgu selleks siis su partner või lapsed. Igale inimesele tuleb jätta hingamiseruumi. See on väga oluline. Töö juures suudad sa oma projektid ellu viia. Tervise koha pealt muudab spordiga tegelemine su enesetunde palju paremaks. Ja rahaasjades võid sa täna saada suurema summa raha, mis aitab sul mitmeid plaane ellu viia.

Väike nõuanne: leia alati aega iseenda jaoks.

 

Kaksikute horoskoop

Armastuses väärtusta suhtlemist ning lähedust, teie suhe on taas harmooniline. Kui sa oled aga üksi, siis neil päevil võid sa kohtuda ühe väga olulise inimesega, kes sulle väga meeldib. Töö juures ei hirmuta sind suurem vastutusekoorem. Vastupidi, see motiveerib sind isegi. Ole valmis uuteks võimalusteks, mis võimaldavad sul kiiremini karjääri teha. Tervise seisukohalt oled sa energiat täis, su keha tänab sind, et sa oled tema eest nii hästi hoolitsenud viimasel ajal. Jätka samas vaimus. Rahaasjadest rääkides on su elus olnud paremaid aegu. Praegused ajad on natuke keerulised aga kui sa valvad oma väljaminekuid, ei ähvarda sind midagi tõsist. 

Väike nõuanne: ära käi läbi nendega, kes raiskavad su väärtuslikku aega tühiste asjade peale.

 

Vähi horoskoop 

Armastuse koha pealt on paljudel teie seast praegu mesinädalad. Töö juures läheb kõik aina paremini. Sulle usaldatakse vastutusrikkad projektid ja see motiveerib sind. Tervise seisukohalt ei ole midagi uut. Kui sa oled vähemalt proovinud tervislikumalt elada, siis on kõik hästi. Rahaasjades on praegune periood ideaalne selleks, et uurida, kuidas oleks parem oma raha paigutada ja investeerida.

Väike nõuanne: on parem, kui sa sõnastaksid ümber oma arusaama õnnest.

 

 


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tänane päev võib kaasa tuua palju armukadedust. Ole selleks valmis. Töö juures võid sa saada selle kaua oodatud pakkumise, mida sa ammu oled oodanud. Tervise koha pealt ei ole sul vaja muretseda. Mitte ükski planeet ei ohusta sinu tervise sektorit. Sa peaksid praegusel ajal olema heas vormis. Ja rahaasjad? Isegi, kui sa elad hästi, ootamatusi võib alati tekkida ja parem, kui sa oleksid selleks ette valmistatud. Pane raha kõrvale. 

Väike nõuanne: iga kord, kui miski tekitab sinus masendust, mõtle sellele, kas 50. aasta pärast paneb see asi sind ikka veel muretsema? 


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt peaks praegu su suhtes olema madalseis. Töö juures pühid sa teelt kõik takistused, mis su teele tulla võivad ning sa tead, kuidas oma eesmärke ellu viia. Tervise seisukoha pealt võib sul tekkida suurem soov tegeleda spordiga ja kulutada oma energiat. Mis puutub rahaasju, siis enne, kui sa midagi ostad, mõtle mitu korda järgi.

Väike nõuanne: kaalu alati enne, kui sa midagi teed.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks praegu käes olema keerulised ajad. Töö juures hinnatakse vääriliselt sinu oskuseid ning talendikust. Tervise seisukohalt aitavad planeedid sul tervislikumat eluviisi viljeleda. Ja kuidas on rahaga lood? Täna võib imelik energia sind mõjutada, mis paneb sind rohkem kulutama ja elama üle oma võimete.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on kõigest materiaalsed. Ära ülehinda neid, õpi rohkem hindama oma aega ning kogemusi.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt võib su uus suhe kiiresti lõppeda. Töö juures läheb täna kõik hästi ja sul ei ole vaja muretseda. Tervise seisukohalt oled sa praegu heas vormis ning valmis tegelema mitme asjaga korraga: alustada remonti, putitama autot ja tegema sporti. Mis puutub rahasse, siis katsu kiusatusele vastu seista, sest sul ei ole vaja osta mõttetuid asju.

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel, isegi, kui praegu sa seda veel ei tea.

 

 


Amburi horoskoop

Sa katsud muuta oma suhet lähedasemaks ja paremaks inimesega, kellega sa oma elu jagad. Töö juures valitseb harmoonia. Läbisaamine töökaaslastega on hea. Tervise koha pealt peaksid sa tundma end hästi, kui sa piisavalt magad, kui sa tegeled spordiga, kui sa toitud korralikult ja väldid alkoholi. Rahalise külje pealt ei ole ainult halbu uudiseid: homme sa pärandust veel ei saa aga mõne aja pärast küll. Sa võid juba hakata plaanima, kuhu oma raha paremini paigutada ja mida sellega teha. Parimad plaanid on  need, mis on korralikult läbimõeldud. 

Väike nõuanne: ära tee täna solvavaid, riivavaid ja haiget tegevaid märkusi.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub südameasjadesse, siis oled sa vallaline või suhtes, praegusel hetkel on sul raske näha elu positiivses valguses. Ava silmad, õnn ei olegi nii kaugel, kui sa seda arvad. Töö peaks pakkuma sulle palju isiklikku rahulolu. Tervise seisukohalt läheb kõik aina paremini. Sa oled täis energiat. Rahalise külje pealt katsu tegeleda rohkem oma rahaasjadega ning võta kasutusse vastavad meetmed.

Väike nõuanne: õpi vahet tegema era- ja tööasjadel, ära sega omavahel ära tööd ja armastust ja kõik muutub palju lihtsamaks.


Veevalaja horoskoop

Vallalised: kui te otsite endale üheöösuhet, siis veenduge, et ka teine asjaosaline oleks samal lainel. Töö juures oled sa ettevõtlik ja ambitsioonikas. Tervise seisukohalt pakatad sa lausa elujõust: kasuta seda energiat ära ning tegele spordiga. Mis puutub rahaasjadesse, siis ole ettevaatlik ja organiseeri oma eelarvet paremini.

Väike nõuanne: ära tee kellestki prioriteeti oma elus, kui tema jaoks oled sa ainult üks võimalustest.


Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tahaksid sa suuremat lähedust oma partneriga. Töö juures toob tänane päev kaasa palju ametialast edu. Sa tunned end hästi ja oled head energiat täis ning näed tulevikku positiivses valguses. Lisaks sellele peaksid kaduma ka kõik kroonilised valud. Rahaasjades mõtle säästmise peale, su rahakott on sulle selle eest tänulik.

Väike nõuanne: ära otsi õnne sealt, kust sa ta kaotasid.



Kommentaare ei ole