{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 27. september

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kui sa elad koos elukaaslasega ja ta on täna halvas tujus, siis las ta olla omaette, ära hakka teda torkima. Töö juures ära lase kriitikat kõrvust mööda ja katsu leida põhjus ning paranda seda. Tervise seisukoha pealt oleks hea, kui sa tegeleksid rohkem spordiga. Rahalise külje pealt võib sul tulla mõningaid tagasilööke ning takistusi ette. 

Väike nõuanne: ära võta liiga kiireid ja mõtlematuid otsuseid vastu, mida sa hiljem kahetseda võid.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis nendel paaridel, kelle suhe pole kõige parem, võib olukord kriitiliseks minna. Töö juures ära kuluta oma energiat niisama. Tervise seisukoha pealt oled sa heas vormis. Võib-olla oled sa lihtsalt närvilisem. Katsu rohkem puhata ning magada. Rahalise külje pealt võid sa saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära võta elu liiga tõsiselt. Isegi, kui kõik tundub lootusetu, suuna oma mõtted mujale, parematele asjadele.


Kaksikude horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus olnud paremaid päevi. Sa ei tunne end just kõige paremini hetkel ja ei tea, kas oled langetanud õige otsuse. Töö juures tunned sa suurt igavust. Paremad päevad on ees, ära muretse. Ja tervise seisukoha pealt oleks hea, kui sa tegeleksid iga päev natuke spordiga. Kardiotreening sobiks praegu hästi. Rahalise koha pealt ole ettevaatlik ja ära tee liiga suuri plaane.

Väike nõuanne: sul on olemas kõik, et viia oma eesmärke ellu.

 

 


Vähi horoskoop

Armastuses ära ole muutu liiga autoritaarseks ja nõudlikuks. Töö juures on praegu õige hetk tegutsemiseks. Tervise seisukoha pealt peaksid sa ennast hetkel hästi tundma. Ära ainult üle pinguta. Ja rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ära vaidle alati vastu, teistel on ka õigus oma arvamusele.


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt katsub üks lähedalseisev isik su suhtesse mõra tekitada. Töö juures ole ettevaatlik ja ära käitu liiga tormakalt. Tervise seisukoha pealt ärkad sa vara ja heidad liiga hilja magama. Päeval aga on sul tuhat toimetust. Katsu rohkem oma tervise peale mõtelda. Rahalise koha pealt võib sul tekkida ootamatuid väljaminekuid. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on ainult materiaalsed. Ära ülehinda neid. 


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sul raske tegeleda muude asjadega. Ära unusta, et minevik peab jääma minevikku. Sa pead oma eluga edasi liikuma. Töö juures on sul kiired ajad ja see sobib sulle hästi. Tervise seisukoha pealt peaks kõik hästi minema. Sa suudad oma stessiga ilusti toime tulla ning ei lase väsimusel end heidutada. Rahalise külje pealt on parem olla ettevaatlik.

Väike nõuanne: mõtle positiivselt.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära ela oma unistustes, tule pilvede pealt alla maa peale tagasi. Töö juures võid sa saada täna ühe hea pakkumise. Tervise seisukoha pealt ole kannatlik ja muuda oma eluviisi paremaks. Rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju täna. Kirjuta oma kulutused üles, nii on sul parem ülevaade.

Väike nõuanne: ära räägi liiga palju, su sõnadest võidakse valesti aru saada.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa hetkel liiga nõudlik ja paindumatu. Töö juures ei tohiks sul täna probleeme tekkida aga hea õnn sind hetkel ka ei saada. Tervise seisukoha pealt peaksid sa olema heas füüsilises ja vaimses vormis. Võib-olla natuke närvilisem, kui tavaliselt aga ei midagi tõsist. Rahalise külje pealt mõtle rohkem tuleviku peale ja ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ole rohkem vaikuses, nii leiad sa oma hingerahu tagasi.

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis leiad sa kõigi juures vigu täna. Töö juures on sul palju häid ideid. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal söömisega liialdanud, nüüd võiksid sa natuke tervislikumalt toituda edasipidi. Ja rahalise külje pealt ära tegele kahtlaste tehingutega.

Väike nõuanne: ära räägi ma elust kõikidele, sest halbade kavatsustega inimesed võivad sind ära kasutada.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt  ära mängi tulega. Töö juures ära võta oma unistusi tõe pähe. Tervise seisukoha pealt ära söö liiga rasvast toitu ja väldi alkoholi. Rahalise külje pealt võid sa täna kulutada rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: iga investeering viib sind su eesmärkidele lähemale.


Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt eelistad sa looberipärjal puhata. Töö juures ei lähe asjad võib-olla nii nagu sa oleksid soovinud. Tervise seisukoha pealt ära unusta juua palju vett, see aitab sul end paremini tunda. Rahalise külje pealt ära osta enne, kui sa pole kindel, et sa seda vajad. 

Väike nõuanne: naerata rohkem.


Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võid sa tunda hetkel suurt pettumust. Töö juures lähevad asjad täna rahulikult. Tervise külje pealt oleks hea, kui sa liiguksid rohkem. Ja rahalise külje pealt teeb olukord sind hetkel rahutuks.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat niisama.

Kommentaare ei ole