{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : 9. september 2021

Foto : unsplash / Nathan Dumlao    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Nathan Dumlao

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kaalud sa kõiki poolt ja vastuargumente oma suhte tuleviku üle otsustades ning tõenäoliselt oled sa päeva lõpuks jõudnud mingisugusele hoiakule. Töö juures tuleb ette nii tõuse, kui mõõnasid. Sa oled just seljataha jätnud ühe pingelise ja stressirohke perioodi, seega vajad sa eelkõige välja teenitud puhkust. Mis puutub tervisesse, siis mingeid muutuseid ette näha ei ole. Suuremaid terviseprobleeme ei tohiks sul esineda. Rahalise külje pealt: kui su eelarve on korras, siis oled sa valmis ootamatuteks väljaminekuteks. 

Väike nõuanne : selle asemel, et keskenduda sellele, mida sa muuta ei saa, keskendu sellele, mis sõltub sinu tahtest.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa hakanud endalt küsima, kas sa ikka oled õnnelik selle partneriga. Töö juures valitseb halb õhkkond ja see mõjutab sinu töövõimekust. Katsu ümbritseda end rohkem positiivsete inimestega, kes aitavad sul oma eesmärke ja plaane ellu viia. Ükski suurem planeet ei mõjuta sinu tervise sektorit täna. Seega peaksid sa olema heas füüsilises vormis üldjoontes. Rahaasjad peaksid aga tasapisi paranema hakkama. Tuleb tunnistada, et sa ei ole viimasel ajal eriti säästlikult elanud. Alates tänasest aga avanevad sulle uued võimalused ja raha leiab ise tee sinuni.

Väike nõuanne : enne, kui sa mingi uue projektiga alustad, kontrolli, et sul on selle ellu viimiseks olemas kõik vahendid.


Kaksikute horoskoop

Sa pead rohkem hindama armastust, kui tahad, et seda oleks sinu elus rohkem. Töö juures võib juhtuda, et sa satud üsna delikaatsesse olukorda. Kui sina oled see, kelle käes on ohjad, siis võid sa sellest situatsioonist suurt kasu saada. Mitte ükski planeet ei mõjuta täna sinu tervise sektorit ja seda parem. Mis puutub rahasse, siis ära kuula kõiki soovitusi ja nõuandeid, mida lähedased sulle annavad. Usalda rohkem oma ala spetsialiste.

Väike nõuanne : selle jaoks, et edasi liikuda, pead sa ennast vabastama lõplikult kõikidest minevikuprobleemidest.

 

 


Vähi horoskoop 

Mis puutub armastusse, siis täna aitavad planeedid sul natuke oma elu ja tuleviku üle järele mõtelda. Tööasjades saadab sind aga hea õnn. Mis puutub tervisesse, siis oled sa täis head energiat ja elujõudu ja valmis suurteks tegudeks. Rahalise külje pealt katsu jääda ettevaatlikuks.

Väike nõuanne : kõik juhtub mingil põhjusel, isegi, kui sina seda põhjust ei tea.


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt katsud sa muuta oma suhet tugevamaks oma partneriga ilma, et puudutaksid delikaatseid küsimusi. Töö juures võib ette tulla mõningaid raskusi. Tervise koha pealt peaksid sa praegu olema väga heas vormis. Sa sööd hästi, teed sporti ja seda on näha. Rahalise koha pealt tekib sul sageli kiusatusi, millele sa ei suuda järele anda, katsu ennast piirata.

Väike nõuanne : selleks, et halbade kavatsustega inimesed sulle haiget ei saaks teha, ära räägi kõigest sotsiaalvõrkudes.


Neitsi horoskoop 

Mis puutub armastusse, siis ei ole sa praegu just kõige ettenägelikum. Töö juures aga esitad sa häid küsimus. Oota siiski natuke enne, kui võtad mõne olulise otsuse vastu, mis võib muuta kogu su elu. Tervise koha pealt ei ole sul midagi tõsist karta täna. Aga sa pead siiski meeles hoidma, et kui sa sööd magusat ja rasvast toitu, siis kannatad sa hiljem väsimust. Rahalise koha pealt oleks parem, kui sa liiga palju ei kulutaks sellel kuul.

Väike nõuanne : sa ei saa kõike kontrolli all hoida.


Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt ära tõstata üles delikaatseid küsimusi täna. Tööasjades võid sa olla täna liigagi ambitsioonikas ja võtta selle tõttu vastu mõtlematuid otsuseid. Tervise koha pealt tuleks öelda, et praegusel perioodil on su elu rütm nii kiire, et teistel on raske sinuga sammu pidada. Vaata, et su tervis selle all ei kannata. Rahalise koha pealt ole ettevaatlik kõikide tehingute sooritamisel praegusel perioodil.

Väike nõuanne: iga kord, kui miski teeb sind kurvaks praegu, mõtle sellele, kas sa muretsed selle asja pärast ka siis, kui sa oled saanud 90-aastaseks? 

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt katsu kasutada rohkem oma kujutlusvõimet. Töö juures annab endast tunda planeetide muutuv mõjutus. Tervise koha pealt peaksid väsimushood nüüd möödas olema, millega sa juba harjuma hakkasid. Rahaasjades võib ette tulla kulutusi.

Väike nõuanne: katsu olla iga päev natuke aega vaikuses. Nii leiad sa üles oma sisemise rahu.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastuses peaks praegu olema üsna põnev aeg: sind armastatakse ja sind ihaldatakse. Töö juures võib aga ette tulla suuremaid probleeme. Tervise koha pealt võib öelda, et sa lausa pakatad tervisest ja elujõust. Sa oled energiat täis ja teed mitut asja korraga. Rahalise koha pealt katsu ennast rohkem taltsutada, sest su rahaasjad ei ole praegu kõige paremas korras.

Väike nõuanne: kui sul tekib soov alla anda, siis mõtle sellele, miks sa üldse alustasid.

 

Kaljukitse horoskoop

Rääkides oma partneriga pead sa olema praegu väga ettevaatlik ja valima iga sõna. Mis puutub tööasjadesse, siis vaata, et sa end täna läbi ei põleta: eemaldu stressist ja pingelistest olukordadest, katsu jääda igas situatsioonis rahulikuks. Tervise koha pealt peaksid sa olema väga heas vormis. Rahalise külje pealt katsu olla vastutustundlikum ning mõistlikum, kui sa tahad saada endale rohkem vahendeid.

Väike nõuanne: pea meeles, et kui keegi ütleb, et see on võimatu, siis räägib ta oma seisukohast ja mitte sinu.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt, võttes arvesse praegust planeetide seisu, siis näed sa seda inimest, kellega sa oma elu jagad, korraga täiesti uues valguses. Kui sa aga elad üksi, siis võib täna armastus su ellu tulla. Töö juures tuleb tõenäoliselt ette raskuseid. Tervise koha pealt ei ole sul vaja muretseda. Rahalise külje pealt katsu oma arved ära klaarida enne, kui ostad midagi, mida sa tegelikult ei vaja.

Väike nõuanne: ära võta elu liiga tõsiselt. Isegi, kui kõik tundub sulle lootusetu, katsu rohkem naerda elu väikeste rumaluste üle.

 

Kalade horoskoop

Armastuses igatsed sa millegi kindla ja püsiva järele, mis tagaks sulle hingerahu. Töö juures võivad planeedid sulle probleeme ette tuua. Praegu ei ole õige aeg erimeelsuste lahendamiseks nendega, kellel on sinu vastu halb eelarvamus. Kuidas heas vormis olla? Ära unusta sporti teha iga päev, see aitab sul lõdvestuda ja näha asju paremas valguses. Mis puutub rahaasju, siis on praegu õige aeg selleks, et vaadata, kuhu oleks kõige parem oma raha paigutada või leida lahendus oma probleemidele.

Väike nõuanne: kasuta oma energiat targalt. 

 

Kommentaare ei ole