{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : 14. september 2021

  Foto : unsplash / Jeff Bailey Jäära horoskoop Mis...

 

Foto : unsplash / Jeff Bailey

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegune periood on lihtsalt meeldiv. Töö juures kaaluvad paljud teist töökoha vahetust, sa tahaksid oma eluga edasi liikuda ja oled valmis uuteks väljakutseteks. Mis puutub tervisesse, siis kui su elu oleks rahulikum, tunneksid sa ennast paremini. Rahaasjades aga ära unusta seda, et sa ei pea ostma kõike, mille hind on alla lastud. 

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg tuleviku peale, ela tänases päevas ja muuda see ilusaks.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt on su partner nõus jätma sulle suuremat vabadust, ta usaldab sind. Töö juures on sind ees ootamas üsna rahulik päev. Sa võid alustada ambitsioonikate ettevõtmistega ja teha pikemaajalisi strateegiaid. Pööra rohkem tähelepanu oma tervisele täna. Kasuta oma vaba aega puhkamiseks, selle asemel, et tegeleda mitme pisiasjaga korraga, puhka võimalikult palju ja käi jalutamas või ujumas. Sinu rahaasjades peaks täna kõik hästi minema, võib-olla on sind ees ootamas ilus üllatus, mida sa ei teadnud oodata.

Väike nõuanne: oota 24 tundi enne, kui sa vihastad ja ütled asju, mida sa hiljem kahetseda võid. 


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt on elu praegu ilus. Töö juures hakkab su sihikindlus lõpuks end ära tasuma ja sa saad oma tahtmist. Mis puutub tervisesse, siis on praegu õige aeg muuta oma toitumisharjumusi. Rahalise külje pealt ära usalda lähedaste nõuandeid investeeringute osas, usalda spetsialiste.

Väike nõuanne: kui sa enam ei jaksa, siis mõtle sellele, et juba homne päev võib tuua häid uudiseid.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kõiki vallalisi saadab hea õnn täna. Mitmed ilusad kohtumised leiavad täna aset. Ja mis puutub paaridesse, siis ei tohiks täna ühtegi probleemi ette tulla. Teie vahel on lähedus ja mõistmine ning seda parem. Tööasjades unistad sa suurematest muutustest. Haara võimalustest kinni, kui neid peaks tekkima. Selle jaoks, et oma tervist hoida, ära unusta piisavalt puhata ning unusta välismaailm. Lülita telefon välja ning pühenda aega lihtsalt iseendale. Rahalise koha pealt tahaksid sa oma laenud tagasi maksta, muuda oma eelarvet ja kõik laheneb.

Väike nõuanne: ära katsu teisi üllatada, sest see ei too alati soovitud tulemusi.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt naudid sa oma suhet kallimaga. Vallalised aga ei jää enam kauaks üksi. Töö juures suudad sa väga häid tulemusi saada ning avaldad teistele muljet. Tervise koha pealt, isegi, kui sa oled tõesti hõivatud, siis ära unusta hoida end heas vormis ning hoolitseda oma tervise eest. Rahalise külje pealt, kui sa oled hakanud kokkuhoidlikumalt elama ja pannud raha kõrvale, siis on see väga hea, Ära ainult kõike korraga ära kuluta.

Väike nõuanne: ära kaota julgust, sest sinu sees on olemas jõud, mida sa veel ei tunne.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks tänane päev kaasa tooma unustamatuid hetki üksi või kaaslasega. Töö juures ei kohuta sind töökohustused ja vastutus, mis sinu peal on. Vastupidi, see isegi motiveeri sind. Sa oled valmis kõigeks, et oma töötingimusi ja positsiooni paremaks muuta. Tervise koha pealt ei ole sul vaja midagi tõsist karta. Ja rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju, sinu positsioon ei ole kõige kindlam hetkel.

Väike nõuanne: kui sa tahad mingit plaani ellu viia, kaalu iga oma sammu.


Kaalude horoskoop

Mis puutub südameasju, siis võid sa kohtuda täna suure armastusega. Töö juures oled sa ambitsioonikas ja hea õnn saadab sind. Sa võid teha suuri edusamme. Tervise koha pealt hoidu liigsest kohvi joomisest ning alkoholist. Nii tunned sa end paremini. Rahalise külje pealt võta kasutusele vastavad meetmed, mis aitavad sul oma rahaasju paremini organiseerida. 

Väike nõuanne: mõtle enne, kui tegutsed.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt ootab sind ees imeline õhtu. Tänane õhtu peaks sulle tooma ka ühe väga hea uudise, mis puudutab abielu või lapse sündi. Töö juures on kõik rahulik. Sa ei ehita enam liivalosse ja kindlustad oma positsiooni. Tervise koha pealt peaksid sa hoiduma liigsest negatiivsusest, mis mürgitab su vaimu. Katsu hoida eemale kõigest sellest, mis võtab su hingerahu. Rahalise koha pealt mõtle säästmisele, kui võimalik. Parem on ennetada, kui ravida.

Väike nõuanne: katsu end harida ja loe palju kultuuriga seotud väljaandeid.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tänu planeetide seisule, tuleb tänane päev väga ilus. Naudi rahu, mis sinu elus hetkel valitseb. Töö juures ei ole sa kunagi veel olnud nii ettevõtlik. Tervise koha pealt tuleb tänane päev samuti rahulik, sind ei tohiks kimbutada väsimus ega masendus. Rahalise koha pealt hoolimata viimase aja finantsedust, mis sind saatis, ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tänase päeva programmis on lähedus ja romantika. Töö juures on sind ees ootamas preemia tehtud töö eest. Sa oled muutunud asendamatuks. Tervise koha pealt armastad sa liiga palju head toitu, see aga ei ole su tervisele hea. Rahalise külje pealt ole ettevaatlik kahtlaste tehingutega, mis võivad su rahaasjad ohtu seada praegusel perioodil. 

Väike nõuanne: ära maga maha ühtegi head võimalust, et valmistada head meelt oma lähedastele.


Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt valitseb su paarisuhtes hetkel harmooniline õhkkond. Töö juures saadab sind hea edu. Tervise koha pealt hakkab kõik paari päeva pärast paremuse poole minema. Hoia ennast ja puhka palju. Rahalise koha pealt isegi, kui sul ei tohiks probleeme ette tulla, siis ootamatusi võib alati tekkida ning parem on, kui sa oled selleks ette valmistunud.

Väike nõuanne: katsu olla optimistlikum ja julgem.


Kalade horoskoop

Mis puutub armastust, siis praegu ei ole aeg romantikaks, te olete rohkem intellektuaalsel lainel ning armastate sügavamaid mõttevahetusi. Töö juures ole valmis headest võimalustest kinni haarama. Kui sa tahad oma tervise eest hoolitseda, peaksid sa tegelema spordiga. Rahalise koha pealt oled sa osanud kokku hoida ja sind on ootamas ilus tasu selle eest. 

Väike nõuanne: ära unusta, et kui sa tahad oma plaane ellu viia, pead sa olema sihikindlam.

Kommentaare ei ole