{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : 10. september 2021

    Foto : unsplash / Heather Ford Jäära horoskoop ...

 

 

Foto : unsplash / Heather Ford

Jäära horoskoop

Täna on õhus armastust! Töö juures tuleb sul palju häid ideid, mida sa saad välja pakkuda Tõenäoliselt kuulavad kõrgemalseisvad isikud sinu ettepanekuid suure huviga. Selleks aga, et oma huve kaitsta, jää parem tagasihoidlikule seisukohale. Kui sa oled otsustanud tegeleda spordiga selleks, et tunda end paremini oma kehas, siis oled sa õigel teel. Iga treeninguseanss aitab sul leida paremat kontakti iseendaga. Mis puutub rahasse, siis on sul olnud palju paremaid päevi, ära praegu hakka suuremaid oste sooritama.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära mõtle kogu aeg sellele, mida toob homne päev.


Sõnni horoskoop

Armastuses tahaksid sa olla muretu, see aga võib sind muuta lapselikumaks ja sa unustad ära oma kohustused. Töö juures, isegi kui sa oskad väga hästi olukorda analüüsida, siis täna usalda rohkem oma vaistu. Tervise koha pealt peaksid sa valvsam olema, nimelt võid sa tunda praegusel perioodil suuremat närvilisust ja see võib rikkuda su une kvaliteeti, selle tõttu võid sa olla aga rohkem hajevil. Mis puutub rahasse, siis praegu on aeg hoida oma rahakotti kinni. Oota paremaid päevi.

Väike nõuanne: elus tuleb olla hea aga mitte kaks korda. Kui sa oled kaks korda hea, siis oled sa liiga hea ja inimesed kasutavad su headust ära.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sa oled näinud paremaid päevi aga murettekitavat täna ka ei juhtu. Te lihtsalt peate teineteist jälle leidma. Töö juures ole tähelepanelikum ja katsu vältida kõiki konfliktseid situatsioone oma töökaaslaste ning ülemustega. Mis puutub tervisesse, siis väldi liigset kohvi joomist: ilma kohvita tunned sa end täna paremini. Rahalise koha pealt ära kuluta hajameelsusest või kiusatusest. 

Väike nõuanne: ära loe päevi, tee nii, et iga päev loeb.

 

 


Vähi horoskoop

Südameasjades soovitavad planeedid sul elada vabalt ning nautida rohkem oma elu. Sa hoolitsed teiste eest kogu aeg, sa oled väga hea südamega. Töö juures võib tekkida konkurentsi järgnevatel päevadel. Mis puutub tervisesse, siis väldi liiga rasvaseid toite ning alkoholi tarbimist, kui sa tahad olla heas vormis. Rahalise külje pealt oleks parem, kui sa ootad natuke enne, kui sa ostad selle asja, mida sa juba ammu endale sooviksid. Kannata, kuni su pangaarve on paremas seisus.

Väike nõuanne: õpi rohkem hindama tõelise sõpruse ja heatahtlikkuse hinda.


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt võid sa pakkuda oma kaaslasele täna unustamatuid hetki. Töö juures sead sa endale julgeid eesmärke, jätka samas vaimus, sa oled õigel teel. Mida aga uudist tervise seisukohalt? Mõned teie seast tunnevad suuremat väsimust aga see on mööduv. Rahalise koha pealt on sul raske oma investeeringutest kasu lõigata. Ära muretse liiga palju ja ole kannatlikum.

Väike nõuanne: kui sul tekib tahtmine alla anda, siis mõtle parem sellele, miks sa üldse alustasid.


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt võivad mõned pilved sinu taevast täna varjutada, kui teie suhe on aga tugev, ei juhtu midagi halba. Töö juures tegele ainult nende projektidega, mis on tõesti läbi kaalutud hoolikalt. Ära kirjuta ühelegi lepingule alla ilma korralikult sisu lugemata. Mis puutub tervisesse, siis ära vaata liiga hilja telekat. Rahalise koha pealt peavad mõned teist tõsiselt mõtlema, kuidas oma järelmakse tagasi maksta, sulle ei meeldi oma eelarvet piirata.

Väike nõuanne: selle asemel, et mõtelda oma muredele, katsu leida igas asjas midagi positiivset. See muudab kõik.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis sa kõhkled palju aga see ei ole iseenesest halb. Sul on vaja aega selleks, et võtta vastu häid otsuseid. Töö juures võib ette tulla viivitusi aga see ei too endaga kaasa tõsiseid tagajärgi ja ei tähenda, et su ettevõtmised ebaõnnestuvad. Praegu on õige aeg selleks, et näidata oma oskuseid ja teamisi. Kõiki su pingutusi saadab edu. Tervise seisukohalt ei ole sul vaja muretseda, ükski tõsine probleem ei tohiks sind täna kimbutada. Rahalise koha pealt on aeg olla ettevaatlikum ja õppida oma raha paremini lugeda.

Väike nõuanne: liigne enesekindlus võib kaasa tuua pettumusi.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ootad sa tänast õhtut. Täna pead sa moraalselt aitama tööalaselt ühte lähedast. Mis puutub tervisesse, siis ära kurna ennast ära. Ja rahalise koha pealt ole ettevaatlikum, sest su rahaasjad ei ole just kõige paremas korras hetkel. Ette võib tulla ootamatuid olukordi.

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa.

 

 


Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt soodustab reisimine uusi kohtumisi vallaliste jaoks. Kui sa oled paarisuhtes, siis võib sul tekkida soov minna mujale vaatama. Tööasjades ära seo end liiga ruttu mõne projektiga, kui sa ei taha endale lisaprobleeme saada. Mis puutub tervisese, siis planeedid toetavad sind ja aitavad sul olla heas vormis. Aga ära hakka liialdama. Rahalise külje pealt ole ettevaatlikum ja ära käi liiga suuri summasid välja, sa võid seda hiljem kahetseda. Ükskõik, millise tehinguga ka tegu ei ole, alati on parem oodata paremaid aegu.

Väike nõuanne: selle asemel, et uksi paugutada, võta aega järele mõtlemiseks. Nii väldid sa vigu ja kahetsusi.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei ole su paarisuhe just kõige parem hetkel ja õhus võib olla palju pingeid ning lahkhelisid. Tööasjades kaitsed sa iga hinna eest oma huve ja võid end sellega täiesti ära kurnata. Keskendu peamisele ning ära kaota külma närvi. Tervise koha pealt laabub kõik, ui sa hakkad tervislikumalt elama. Rahalise külje pealt pead sa vältima edaspidi suuremaid kulutusi. 

Väike nõuanne: koosta tegevusplaan ja tee esimesi samme oma unistuste täideviimise suunas.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kui see suhe sulle head ei tee, siis lõpeta see ära. Töö juures katsu lahendada kõik probleemid, mis muudavad sinu suhteid töökaaslaste või ülemustega halvemaks. Tervise seisukohalt oleks hea, kui sa liiguksid piisavalt iga päev, nii paraneb su tervis märkimisväärselt. Rahalise koha pealt oleks hea, kui sa väldiksid täna suuremaid tehinguid. Planeedid soovitavad sul olla ettevaatlikum.

Väike nõuanne: õpi iseennast paremini tundma.


Kalade horoskoop

Ära ärritu kodus ning ära riku omavahelisi suhteid ära. Töö juures pane oma energia ja ambitsioon enese heaks tööle, ära ole liiga hajameelne ja tegele mitme asjaga korraga. Tervise suhtes peaksid sa olema ettevaatlikum, selle asemel, et tegeleda mitme asjaga, katsu rohkem puhata ja tegele spordiga. Su rahaasjad ei lähe just kõige paremini viimasel ajal. Sa pead tõsiselt pingutama, kui tahad, et asjad paremini läheksid. 

Väike nõuanne: õpi lõpule viima kõike seda, mida sa oled alustanud. Kui sa sead endale eesmärgid, siis vii nad lõpuni.

Kommentaare ei ole