{ads}

HIDE

Viimased

latest

Oktoobrikuu tõotab tulla eriti romantiline kolme tähemärgi jaoks

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez Oktoober on kätte jõu...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Oktoober on kätte jõudmas. Ja õhus on aina rohkem armastust ja harmooniat. Paar päeva peale sügisest pööripäeva jõudsime me Kaalude aega. Kaalude energia paneb otsima paremat tasakaalu tööasjades, pereelus ning armastuses. Septembri lõpp ja oktoobri algus toovad kaasa aga palju muutusi. Kolme tähejärgi jaoks tõotavad järgnevad päevad tuua kaasa palju armastust. 

27. septembrist kuni 17. oktoobrini liigub Merkuur retrograadselt. Tegemist on astroloogiasõprade seas kardetava sündmusega, mis toob tavaliselt endaga kaasa palju segadusi, arusaamatusi, takistusi ning viivitusi. Aga ei maksa liiga äärmuslikuks ka minna. Ehkki maa pealt vaadatuna tundub, et Merkuur hakkab tagurpidi liikuma, siis aitab see meil paremini keskenduda peamisele. 

 

Kaalude aeg seostub armastusega. Ja Lõvi on sellega täiesti päri. See nädal algab tema jaoks üsna hästi. Üks olukord laheneb iseenesest ja lähipäevil kuuleb ta ühte head uudist, mis ta meele eriti rõõmsaks peaks tegema. Aga just armastus on see, mida Lõvi tunneb oktoobris kõige rohkem. Lisaks kõigele aitab see tal ka oma plaane kiiremini ellu viia. Paljud armastusega seotud asjad lahenevad. Oktoobris naudib Lõvike oma elu lähedaste ringis. Kui ta on juba suhtes, siis juhtub midagi olulist, mis muudab ta suhet lähedasemaks. Kui ta on vallaline, avaneb tal rohkem kui üks võimalus kohtuda väga toredate inimestega. 

Ja ongi meie Lõvike valmis vallutama kogu maailma. Sest ta leiab tagasi oma elujõu ning loomuliku võlu. Oktoobris on ta eriti heas vormis ning suurepärases tujus. See kehtib ka tema intiimelu kohta. Paljud ilusaid ja unustamatuid öid on oktoobrikuul talle varuks. Seda ei tea veel keegi, milliseid üllatusi Lõvil on oma kallimale varuks. Tõenäoliselt tuleb oktoober Lõvi jaoks selle aasta parim, sest paljud unistused võivad täide minna. Ilmselt ei ole temal aega möödunud suve taga kahetseda. 

 

 


Skorpionit ei peeta just kõige romantilisemaks sodiaagimärkide seas. Ta ei ole oma hinges romantik aga ta on hästi tundlik. Skorpion kuulub veemärkide hulka ja see muudabki ta nii tundlikuks. Praegusel ajal aga on Skorpion avastamas endalegi üllatuseks, et tal on ka teisi külgi. Armastuse- ja harmoonia planeet Veenus saadab talle inspireerivat energiat. Ja oktoobri algus tuleb tema jaoks armastuse tähe all. Ükskõik, milline pole ka tema elu hetkeseis, ta võib tunda nagu kasvaksid tal tiivad. Kui ta on vallaline, siis ootab teda ees palju erinevaid kohtumisi toredate inimestega. Kõik on võimalik ja kõike võib juhtuda eriti, kui võtta arvesse seda, kui külgetõmbav Skorpion on. Piisab ühest pilgust, et tunda seda, mis tema hinges toimub. 

Sama kehtib ka nende kohta, kes on juba suhtes. Veenus aitab muuta su suhet tugevamaks ja paremaks, omavahelist suhtlemist lähedasemaks ning toob teie päevadesse uusi rõõme ning rahuloluhetki. Kui Skorpion tunneb end hästi, on ta võimeline mägesid liigutama ning üle saama kõikidest takistustest. Tema ostujõud võib kasvada tänu ühele investeeringule, silmapiiril võib terendada palgatõus või preemia - mida paremat veel tahta? 

 

 


Ja kõige lõpuks naeratab väike armastuse ingel ka Kaladele. Oktoobris mõtlevad Kalad oma südamega ja ei millegi muuga. Kõik muu peale armastuse muutub teisejärguliseks. Kõige tähtsam on armastus. Peale mõningast mõõnaaega ning vaikust oma armuelus on Kalad mõtelnud oma elu üle järele ning nüüd on aeg taas tegutseda. Ja armastus on see, mis kingib talle tagasi naeratuse. Veenus ja Uraan aitavad Kaladel luua uusi tutvusi, mis viivad sõpruse ning armastuseni. Kalad on suured romantikud, kes aga ei paista silma lobisemishimu poolest. Tema partneritel on raske teda mõnikord mõista ning saada aru tema hingeelust, nüüd aga peaks see kõik hakkama muutuma. Oktoobris on Kalad valmis uueks eluks, uueks suhteks, uuteks plaanideks ja tuleviku väljavaadeteks.

Ta teeb suuri plaane iseenda tarbeks, kahekesi elluviimiseks, kogu pere jaoks... Tal on kätte jõudnud teine noorus. Ta võib oktoobris täiesti oma stiili muuta, et näha välja ilusam ja noorem. Ta tahab nii värskendada oma mõtteid ning luua korda oma peas. Uus stiil, uus elu. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole