{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : selle aasta oktoobrikuu algab (väga) hästi 3 tähemärgi jaoks

  Foto : unsplash / Daiga Ellaby Oktoobrikuu algus toob palj...

 

Foto : unsplash / Daiga Ellaby

Oktoobrikuu algus toob palju häid võimalusi, uusi tööpakkumisi, paremaid sissetulekuid, armastust ning tervist kolmele tähemärgile. 

Vananaistesuve asemel saadavad planeedid meile head energiat. Merkuur on retrograadis, käimas on Kaalude aeg. Kui peakski suhtlemisprobleeme ette tulema, siis lahenevad kõik pinged õnneks ruttu. Merkuuri retrograad on ideaalne periood andetamiseks ja leppimiseks või siis vastupidi, vabastama ennast sellest, mis on muutunud koormavaks. Mõned tähemärgid lõikavad sellest perioodist eriti head kasu.

 

Oktoobrikuu alguses võtavad ühe tähemärgi tööasjad eriti hea pöörde. Tegemist on Kaksikutega. Kaksikud teavad, kuidas end kuuldavaks teha. Kaksikute tähtkujus sündinud inimene teab, mida ta tahab ja kuhu ta oma elus jõuda tahab. Oktoobrikuu alguses võid talle tulla üks väga hea idee, plaan või mõte, mis aitab tal edu saavutada ning oma majanduslikku olukorda parandada. Tal on suured plaanid ja ta leiab vahendid, mille abil neid ellu viia. Inimestevaheline suhtlemine paraneb ning ta leiab vajalikke kontakte, mis talle endale kasuks tulevad. Ta teab, kuidas ümbritseda end nendega, kes aitavad tal oma plaane ellu viia. 

Oktoobri alguses on tal kõik võimalused, mis aitavad tal oma elujärge suurel määral parandada, Kaksikuid saadab hea energia ja koos sellega hea õnn. Mitte miski ei saa teda takistada. 

 

 

 

Armastuses saadab hea edu aga Amburit, keda on oktoobrikuu alguses ootamas head üllatused. Päike lisab Amburile populaarsust, seega ei tohiks ta üllatuda, kui tal isegi töö juures austajaid tekib. Noorkuu Kaaludes loob aluse usalduslikumale suhtele teistega. Marss aga toob ta ellu rohkem unustamatuid hetki. Oktoobrikuu alguses on Amburi elus kõige rohkem just armastust. Ning tänu sellele magamata öid. 

Tänu Veenusele tuleb oktoobri esimene nädalavahetus eriti romantiline ja sentimentaalne. Amburi armuelu võib võtta täiesti uue pöörde järgnevatel nädalatel. Nii need, kes on juba suhtes, kui need, kes on vallalised, saavad tunda suurt armastust oma elus sellel kuul. Kõik suhted muutuvad lähedasemaks ja olulisemaks. Amburid, olge imedeks valmis! 

 

 

 

Ja kolmas tähemärk, kellele oktoober toob head õnne, on Kaljukits. Kaljukits on uhke oma töö üle ning tõsise ellusuhtumisega. Ta sihib kõrgele ja kaugele. Ta on kindel ja püsiv. Oktoobri alguses aitavad planeedi tal oma unistusi ellu viia. Kaljukits on väärt seda palgatõusu ning ametikõrgendust, mida talle pakutakse. Oktoober toob talle väga häid uudiseid kaasa. Ta on teinud minevikus hea ja õige valiku ning tema pingutused tasuvad ennast lõpuks ära. See lisab talle veelgi rohkem enesekindlust, mis võimaldab tal teha veelgi suuremaid plaane. Ta saab jagu kõikidest takistustest.

Kaljukits korjab oma töö vilju oktoobris. Ta võib saada ka suurema summa raha oktoobrikuus, mis aitab tal oma majanduslikku järge parandada. Tõenäoliselt ongi Kaljukits oktoobri kõige õnnelikum märk. Parem on, kui ta naudib kuu algust, sest ülejäänud kuu tõotab tulla üsna kiire. 



Kommentaare ei ole