{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, milline on sinu ideaalne töökoht

Foto : unsplash / Austin Distel   Oled sa juba mõtelnud sell...

Foto : unsplash / Austin Distel

 

Oled sa juba mõtelnud sellele, et su praegune ametipost ei sobi sugugi kokku sinu loomusega? Võib-olla seisab probleem selles, et sa oled endale valinud vale ameti. 

Astroloogide sõnul on igal tähemärgil oma head ja halvad küljed, mille järgi on võimalik vaadata, milline töökoht igale ühele kõige paremini sobiks. 


Jäära ideaalne ametipost : ükskõik, milline töö, kõige olulisem tema jaoks on see, et tema kätte usaldatakse meeskonna juhtimine. Tal on tõesti ükskõik, mis tööd ta teeb, ta tahab ainult juhtimist enda kätte võtta. Või siis peaks töökoht talle pakkuma piisavalt väljakutseid ja võimalusi karjääri tegemiseks. 

 

Sõnni ideaalne ametipost : kokasaate žürii liige. Tema teab paremini, kui keegi teine, mida süüa ning ta jagab heldelt oma arvamust. Paljud Sõnnid töötavad toitlustuses aga samuti ka kõikides iluga seotud valdkondades.

 

Kaksikute ideaalne ametipost : käsitöö müüja laadal. Tal on kuldsed käed. Teatud vanusesse jõudes hakkab ta nagunii käsitööga tegelema.

 

Vähi ideaalne ametipost : ta võib teha kõiki töid aga mitte liiga palju. Ta võib tööd teha aga ületunde ta tegema ei hakka. Kõik, mis teda huvitab, on see, kui palju vabu päevi talle ta töökohta annab.

 

 

 

Lõvi ideaalne ametipost : olla mõne kuulsuse teisik. Või siis saada ise kuulsaks. Tema ei taha meeskonda ise juhtida, tal on oma elu juhtimisega piisavalt tegemist. Kõik, mida ta tahab, on teiste poolset tunnustust. 

 

Neitsi ideaalne ametipost : medõde. Et aidata teisi inimesi. Ta on kõige osavam selles vallas. Ja ta on hästi külma närviga (ta ei näita oma pisaraid kunagi teistele), ta tunneb end hästi ainult siis, kui saab teisi aidata. 

 

Kaalude ideaalne ametipost : pangadirektori abi. Ta on heatahtlik, kohaneb ruttu, oskab kuulata, teenistusvalmis. Tema tõeline unistus on muidugi ise juhtida. Tema ambitsioonikus ei paista töö juures küll välja aga ta teeb alati kõik, et jõuda tippu. Ilma teiste arvamusega arvestamata.

 

Skorpioni ideaalne ametipost : looduspoe omanik. Ta on hästi tundlik. Armastab loodust. Võitleb keskkonna heaolu pärast. Ta teeb kõike hingega. Kätega töö ei sobi talle eriti. Ta ei igatse mingit suurt firmat juhtida, ta tahaks oma väikest poekest, kus tal on pisike kontoriruum ning kus ta saaks vahepeal tukastada. 

 

 

 

Amburi ideaalne ametipost : Vabariigi president. Ambur ei rahuldu lihtsalt tavalise inimese eluga. Nii nagu tema sõber Jäära, on ta selleks, et teisi juhtida  ja näidata teed. Olla eekujuks. Ja võtta otsuseid vastu ilma, et kellelgi midagi öelda oleks - mida paremat veel tahta!? 

 

Kaljukitse ideaalne ametipost : maailmakuulsa tehnoloogia - ja tarkvaraettevõtte juht. Talle meeldib, kui ta saab lihtsalt oma päeva veeta nii, et ta ei pea suurt ise midagi ära tegema aga raha muudkui tuleb (umbes nagu Vähi tähtkujus sündinud). Aga tema on alguses selline, kes pingutab topelt ettevõtte õnnestumise nimel, ehitab endale hiigelfirma üles, mis teda rikkaks teeb ning jätab siis suuremad probleemid teiste lahendada.

 

Veevalaja ideaalne ametipost : tänavakunstnik, kelle kunstist teised aru ei saa. Veevalajat ei mõista nagunii keegi, isegi mitte teine Veevalaja. Ta on suur unistaja, idealist ja hästi loominguline. Ta tahab teha tööd oma käte ja hingega. Teda ei huvita meeskonna juhtimine ja kui ta peaks siiski juhtimise enda peale võtma, siis teeb ta seda teatud ükskõiksusega. Tema alluvad võivad minna 3 tunnisele kohvipausile ilma, et ta sellest probleemi teeks.

 

Kalade ideaalne ametipost : sotsiaalabi töötaja. Ta tahab inimestega tööd teha ja palju suhelda. Temast saaks hea psühholoog, jooga õpetaja, massöör, juuksur.

Kommentaare ei ole