{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kelle ellu tuleb sellel sügisel armastus

Foto : unsplash / Element5 Digital  Aastaaja muutus tõotab tulla ...

Foto : unsplash / Element5 Digital
 Aastaaja muutus tõotab tulla romantiline. Sellel sügisel võtab osade tähemärkide elu hoopis uue suuna astroloogide sõnul. 

Tavaliselt peetakse ikka suve armastuse aastaajaks aga seekordne sügis toob kaasa suuri muutusi paljude sodiaagimärkide ellu. Oled sa siis hetkel vallaline või juba suhtes, sind on ees ootamas palju ilusaid üllatusi.

 


Sügisene pööripäev toob kaasa muutusi meie ellu. Kaalude aeg saab alguse ametlikult neljapäeval, 23. septembril, astroloogide sõnul ootab meid ees väga hea periood. 

Kaalude tähtkuju valitseb planeet Veenus, tegemist on armastuse- ja ilu planeediga. Tema energia soodustab armastuse teket, sellel perioodil peakski õhus olema rohkem armastust. Kaalude aeg soosib omavaheliste suhete paranemist nii sõprade-, kui lähedastevahelistes suhetes. Need suhted peaksid praegusel ajal muutuma rahulikumaks, inimesed käituvad taktitundelisemalt, arvestades teiste tunnetega. 

 

 


Millised tähemärgid sellel sügisel armuvad? 

Kõik sodiaagimärgid saavad selle sügise heast energiast kasu aga eriti hea õnn armastuses saadab neid, kes on sündinud Jäära, Kaksikute või Kaalude tähemärgis. 

Tõenäoliselt leiavad sellel sügisel nende elus aset väga suured muutused, mis on peamiselt seotud just armastusega. Sügis 2021 tuleb armastuse tähe all. 


KAKSIKUD

Sellel sügisel saad sa palju uusi tuttavaid juurde endale. Ja mitte ainult niisama tuttavaid, vaid ka nende inimeste seas, kellega sa kohtud, on need, kellega sul tekib kohe lähedasem suhe. Nagu tunneksite te teineteist juba ammu või oleksite te elanud kogu elu liikudes iga päev just sellele saatuslikule kohtumisele lähemale. See on hingesugulus, mida on raske seletada. Kui sa ei uskunud enne tõelisesse armastusse, siis see sügis tõestab sulle vastupidist.

 

 


KAALUD

Kõikide pilgud on sinu peal. See on ametlikult sinu aastaaeg, sest sa oled sündinud sügisel. Ja sellel sügisel leiad sa end tähelepanu keskmes. Tõenäoliselt ei jää sulle märkamata, et teised pööravad sulle palju rohkem tähelepanu, kui tavaliselt. Praegune aeg on ideaalne selleks, et lõpuks ometi elada sellist elu nagu sa alati unistanud oled. See sügis muudab sind palju enesekindlamaks. Sa õpid tundma oma väärtust. Sind on ootamas palju uusi kohtumisi. Mõni neist jätab jälje su südamesse igaveseks.


JÄÄR

Sellel sügisel ei saa sa armastusest üle ega ümber. Sa võid järgnevatel nädalatel kohtuda ühe väga olulise inimesega, kes muudab kogu su elu, mõtteviisi, uskumusi, soove ja igatsusi. Võib juhtuda, et sa ei tunne ise ka ennast enam ära. Kui sa oled juba suhtes, siis on samuti armastust rohkem sinu päevades, kui tavaliselt. Ilusad üllatused on sind ootamas sellel sügisel.


Kommentaare ei ole