{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, keda sellel sügisel ootavad ees väga head uudised

Foto : unsplash / nine koepfer    Selle aasta sügis on kätte...

Foto : unsplash / nine koepfer

 

 Selle aasta sügis on kätte jõudmas. Ja toob endaga kaasa palju muutuseid. Eriti nendele tähemärkidele, keda ootavad head üllatused sellel sügisel.

Sügis ei võrdu alati masenduse ning hinges valitseva nukrusega. Sügisel on ka oma võlu, loodus meie ümber muutub ja valmistub talveks. Päikeselisi päevi on küll vähem aga ilmal väljas pole tähtsust, kui hinges paistab päike. 

Kätte on jõudmas sügisese pööripäeva aeg, mis leiab aset kolmapäeval, 22. septembril. Päevad lähevad küll järjest lühemaks ning loodus hakkab värve muutma ent ei maksa unustada, et sügis on ka andide aeg. See on looduse külluse ja jõukuse aeg, mille ajal me korjame neid vilju, mida me oleme istutanud ja külvanud.

Sellel sügisel on lisaks pööripäevale ka teisi olulisi kuupäevi, mida tasub meeles pidada. Kõigepealt tõuseb taevasse noorkuu Kaalude märgis 6. oktoobril ning avab uksed uuele algusele meie elus. Just sellel perioodil võib tekkida väga häid võimalusi arenguks, eneseteostuseks ning karjääri tegemiseks. Samuti avaneb võimalus lahendada üks töö ja karjääriga seotud probleem.

 

 

Seejärel leiab aset täiskuu Jäära märgis kolmapäeval, 20. oktoobril, mis toob omakorda kaasa suuri muutusi. Seekordne täiskuu toob kaasa head energiat, mis aitab paljudel oma unistused ja soovid ellu viia. 

Kogu see energia mõjutab küll kõiki sodiaagimärke, aga on 3, kes lõikavad sellest kõige suuremat kasu.

Ja need õnnelikud väljavalitud on need, kes on sündinud Jäära, Amburi ja Kalade tähtkujus. 


JÄÄR

Sellel sügisel tunned sa uut ja tugevat energiat, mis motiveerib sind töö juures oma unistusi ja suuremaid plaane ellu viia. Kogu ebakindlus kaob ja asemel ilmuvad konkreetsed plaanid ja juhtnöörid, mille abil sa võid saavutada seda, millest oled unistanud. Kõik, mida sa tegema pead, on tegutseda õigel hetkel ja mitte oodata. 6. oktoobri noorkuu Kaaludes aitab sul alustada suurte projektidega. Sellele kuupäevale eelnevatel ja järgnevatel päevadel tunned sa end palju enesekindlamana, see aga aitab sul palju kindlamalt oma tahtmist läbi suruda. Sa oled ambitsioonikas ja motiveeriv. Õige aeg on kätte jõudmas selleks, et mõtelda, kus sa tahaksid olla 10. aasta pärast. Millist tööd sa tahaksid teha, millises majas elada, kui suurt peret sa endale tahad. Pane oma soovid kirja, noorkuu aitab sind rohkem, kui kunagi varem. Sa teed suurt ja kiiret karjääri sellel sügisel, sinu suhted teistega paranevad. Ära lase enda tuju mõjutada skeptikutel ja liiga kriitiliselt häälestatud inimestel. 

 

 


AMBUR

Viimased kuud on sind palju muutnud. Sinu jaoks on kätte jõudnud aeg elu nautida ja näidata, milleks sa oled võimeline. Sa tunned uhkust kõige üle, mida sa oled saavutanud ja see sügis toob sulle veelgi rohkem põhjusi, mille üle rahulolu ning rõõmu tunda. Hea õnn saadab sind peaaegu terve sügise jooksul ja aitab sul ellu viia mõningaid unistusi. Sind on ees ootamas ka üks väga tähtis kohtumine inimesega, kes saab osaks sinu elust ning kellel on oluline roll sinu tuleviku juures. Samuti hakkavad sinu karjäär või tööasjad paremuse poole liikuma. Sellel sügisel tunned sa, et asjad hakkavad iseenesest sujuma ja et sa oled lõpuks ometi õigel teel.


KALAD

See sügis tuleb sinu jaoks üsna sündmusterohke. Ta võib sulle kaasa tuua uue armastuse. Või siis muutud sa oma kaaslasega lähedasemaks. Kasuta seda perioodi ära selleks, et väljendada oma loomingulist külge. Sel teel võid sa leida lahendusi ja ideid kõikidele oma probleemidele. Hea energia saadab sind terve sügise jooksul. Kasuta seda ära, et elada nii nagu sa seda tahaksid ja oota igalt järgnevalt päevalt häid uudiseid ning üllatusi. Elu üllatab neid, kes oskavad oodata.

Kommentaare ei ole