{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Joseph Gonzalez

Armastus

Paaridele : Kuu toob valguse kätte mõned lahkhelid sinu ja su kaaslase vahel. Need erimeelsused ei ohusta küll sinu suhet aga nad rikuvad ikkagi päeva ära. Selle asemel, et vihastada ja ärrituda, katsu selgitada oma vaatenurka rahulikul toonil ning nii, et teine inimene aru saaks. Ainult nii, kui te suudate omavahel rääkida, leiate te lahenduse oma probleemidele. Ja kui sa oskad kuulata ning hoida oma suud kinni, saad sa tasu oma pingutuste eest.

Vallalised : Sellel nädalal ei maksa sul mingit imet oodata. Tõenäoliselt ei kohtu sa neil päevil oma hingesõbraga. Ära heida meelt, sest paremad ajad ei ole enam kaugel. 

 

Töö

Hoolimata sellest, et sa tegeled mitme asjaga korraga, ei kaota sa kõige tähtsamat silmist. Õnneks on sul olemas kõik vahendid, mis aitavad sul edu saavutada oma igapäevases töös. Sul on suured plaanid ning juba varsti kohtud sa inimestega, kes aitavad sul neid ellu viia. 

 

 

 

Tervis

Jupiteri kaitse all peaks kõik praegusel perioodil hästi minema. Sa oled heas vormis ning ei tohiks väsimuse üle kurta. 

 

Raha

Rahaasjades on planeetide seis hetkel kahtlusi äratav. Kui sa tegutsed mõtlematult ning organiseerimata, siis võib see sulle probleeme kaasa tuua. Katsu enda rahalist olukorda parandada ja mõtle vähem kulutuste peale sellel nädalal. 

Kommentaare ei ole