{ads}

HIDE

Viimased

latest

7. septembri noorkuu: mida ta astroloogide sõnul kaasa toob

  Foto : unsplash / Niklas Ohlrogge Aeg on suurpuhastus teha...

 

Foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

Aeg on suurpuhastus teha. September on õige aeg luua kord oma isiklikus elus ning koduseinte vahel. 

7. septembril tõuseb taevasse noorkuu Neitsi märgis.

Astroloogide järgi keskendub Neitsi märgi energia enesearengule ning oma ideede ellu viimisele. Oma elu paremaks muutmine muutub tähtsamaks. Neitsi märki seostatakse heade ja tarkade otsustega. Seekordne noorkuu avab meile uusi võimalusi ning paneb unistama paremast tulevikust.

Noorkuu Neitsi märgis paneb meid oma elu üle järele mõtlema ning vabastama end kõigest sellest, mis takistab meil saama paremaks. Samuti paneb ta meid paremini oma elu organiseerima ning suhtuma oma eesmärkidesse ja püüdlustesse tõsisemalt. Praegu on kõige õigem aeg võtta paber ning panna kirja kõik oma suured plaanid, mida sa tahaksid järgnevatel kuudel ellu viia. 

 

 

Kui sul tekib suur tahtmine koristada ja sorteerida vanu asju, siis on see täiesti normaalne, sest Neitsi energia panebki meid kriitilisema pilguga üle vaatama oma elamist. Hetkel mõjutab Neitsi märk meid kahekordselt, sest ka Päike on Neitsis ja selle tõttu on selle tähemärgi energia eriti tugev. 

Neitsi on hästi pragmaatilise mõtlemisega, praktiline inimene. Talle meeldib, et kõik oleks korralikult oma koha peal. Kasuta seda kuu faasi ära selleks, et tõsta mööblit ümber, praegu peaksid sul tulema eriti head ideed peale, kuidas oma kodu paremini sättida. Anna ära riided, mida sa enam ei kanna ja mis võtavad kapis ruumi. Anna ära asjad, mida sa enam ei vaja. Nii teed sa ruumi uutele asjadele nii oma elus, kui peas. Ja leiad tagasi hingerahu. 

 

 

Aga ära liiale ka mine. Sellel ei ole mõtet, kui sa hommikust õhtuni lapiga ringi käid ja igal pool mustust näed. Ole hea iseenda vastu ja ära muutu liiga kriitiliseks. 

Iga noorkuu mõjutab kõiki sodiaagimärke omal moel. Mõned tunnevad kuu mõju tugevamini, kui teised. Seekord mõjutab noorkuu rohkem neid, kes on sündinud Jäära, Veevalaja ja Kalade tähtkujus. Nemad peaksid organiseerima oma elu ümber ning leidma tasakaalu, kui nad tahavad uusi ja paremaid asju oma ellu. 

Eriti palju õnne toob 7. septembri noorkuu aga Neitsidele, Kaksikutele ja Amburitele. Praegu on hea aeg alustada uute eesmärkide ning plaanidega. 


Kommentaare ei ole