{ads}

HIDE

Viimased

latest

21. septembril särab taevas täiskuu ja toob kaasa uut energiat

Foto : unsplash / filmplusdigital   Järgmine täiskuu särab t...

Foto : unsplash / filmplusdigital

 

Järgmine täiskuu särab taevas 21. septembril Kalade märgis. 

Ja juba hakkabki septembrikuu läbi saama. Selle kuu esimesed nädalad on olnud üsna tegevusterohked ilmselt kõigile, planeetide seisu arvesse võttes tuleb eesolev sügis väga põnev. Neitsi aeg (23. august - 22. september), mis lõppema hakkab, aitas meil korda luua oma isiklikus elus ning majapidamises. Nüüd, kus me oleme omaks võtnud head harjumused ja õppinud oma elu paremini organiseerima, on aeg teha paus ja keskenduda oma emotsioonidele. 

21. septembri täiskuud kutsutakse ka andide kuuks, sest ta leiab aset sügisese pööripäevaga samal ajal. Nii nagu nimest võib järeldada, on tegemist õige ajaga, et korjata nüüd neid vilju, mida me kevadel külvasime. Seda ka ülekantud tähenduses. 

Septembrikuu täiskuu tõuseb emotsionaalse, tunderikka ja poeetilise hingega Kalade märgis. Astroloogide sõnul võimendab täiskuu alati emotsioone ja sellepärast võid sa järgmisel nädalal tunda end palju sentimentaalsemana ja nostalgilisemana, kui tavaliselt. 

 

 

Selle täiskuu võtmesõna on emotsionaalne tervenemine. Tegemist on selle suve viimase suurema kuu faasiga, sellepärast kutsub seekordne täiskuu meid panema oma õlgadelt maha kõik see, mis meid koormab: mured, probleemid, haigused, vaevad...  Kõik see, mida sa oled pidanud kandma viimaste kuude ja isegi aastate jooksul nii vapralt oma õlgadel. Lase oma muredel, probleemidel, haigustel ja vaevadel minna, pane oma koorem maha ja tee oma elus ruumi parematele päevadele. Vabasta ennast sellest, mis sind koormab ja mis su hinge rõhub ning tee oma südames ruumi muutustele, mis sind ootamas on. 

Kui sa tunned järgmistel päevadel, et muutud eriti tundlikumaks, siis ära muretse, see peabki nii olema. See täiskuu toob välja kõik meie kõige sügavamad tunded ja emotsioonid. Ta muudab meid ülitundlikuks kõige suhtes. 

Ning mis kõige tähtsam, selle täiskuu ajal aitab Kalade märk viia kõikidel oma unistusi täide. Aga selleks pead sa kõigepealt unustama kõik mustad mõtted ja lõpetama muretsemise. Sul tuleb kõigest endale selgeks teha, mida sa päriselt tahad ning seejärel soovida. Niisama lihtne see ongi. Sest meid kõiki ootavad ees suuremad või väiksemad muutused vastavalt sellele, mida me soovime. 

 

 

Seekordne täiskuu ei jäta kedagi puudutamata aga kõige rohkem mõjutab ta oma energiaga neid, kes on sündinud Kaksikute, Neitsi, Amburi ja otse loomulikult Kalade tähtkujus. 

Täiskuu Kalade märgis muudab meid ka vaimsemaks. Praegusel perioodil võivad su unenäod muutuda kummaliseks, su kujutlusvõime võib olla tavalisest suurem, su intuitsioon teravam ja sa ise loomingulisem. See kõik segab ratsionaalset mõtlemist. Täiskuu lükkab loogika ja analüüsimise tahaplaanile, ta aitab meil iseennast paremini mõista ning näitab, mida me tegema peame selleks, et õnnelik olla. 

Aga ära lase oma imelikel unenägudel liiga palju oma elu juhtida. Kalade märk võib meid täiesti ümbritseda igasuguste illusioonidega ning me võime eksida ära oma unistustesse. Samuti on võimalik, et sa tunnetad praegusel ajal eriti tugevalt teiste negatiivset energiat, seega sea paika piirid oma suhetes, kui teised hakkavad liiga palju tallama sinu isiklikus elus.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole